Arkadaşlar yanlış anlamışsınız. Adam sıra beklemekten bahsediyor. BG'de beklemekten değil...[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria)
Burning Legion
Nerf Shaman!
Popeye, 19 Ekim 2005 12:26 tarihinde demiş ki:
oeh nesi ayip anlamadim ?
sanirim hic 1 saat falan bg sirasi beklemediginizden soyluyorsunuz bunlari
arada adam kendine yapacak duzgun bir sey bulmus iste
bu realmde simdiye kadar ABde bos bos takilipta reputation toplayan goremedim veya honor
zaten saglam takimlarin disinda genelde yeniliyor alliance neyini leech edecek
oyle AV falanda yok bizde (kirk yilda bir anlasilirsa veya AV holiday olursa)
horde neyi isterse onu oynuyorsun mecburen
blizzardin dengeye dikkat etmeden bg gibi bir sey koymasinin sonuclari
acikcasi ben bu afk olmama olayına cok karşıyım, kardeşim girdiysen bg ye ya kalırsın yada yarıda birakip cikarsın.
Ha derseniz sen bekliyomusun 1 saat diye ben zaten us arthas serverda oynuyorum ve en az bekleme surem 3 saat en kotusu rekor 8 saat o yuzden sanirim bu konuda bizden kotusu olamaz.
Bizdede var balık tutan dun baldarin ordaki kucuk pond da ve cidden sinir oluyorum bu tiplere ve roguela agroyu ustlerine cektirip oldurtuyorum. Bu bir takim oyunu eger savasa girdiysen takimla oyna ki herkes amacina ulassin bu olayin healerla instance a girip giriste bos bos durmaktan hic farki yok.
kisacasi cok karsiyim hatta birkac kere tekrarinda banlamalilar bile.[signature][hline]
Msara 60 Human Mage Arcane31 Fire20
Msar Kariudo Of Eclipse Galaxy
Colonel Of The Imperial Troops On Dantooine
Co-Founder Of TURK Clan
Loyal Protector Of Hi'lal City
(on vacation in Trandosha)
[Bu mesaj DooMKaiseR tarafından 21 Ekim 2005 09:56 tarihinde değiştirilmiştir]
sıra beklerken herşeyi yapabilirsin,kimseye bir zararı dokunmaz .. ama ben BG de afk görürsem önce bir /w atıyorum. baktım macro hemen GM lere şikayet ediyorum..
madem oynamak istemiyor, isteyene mani olma en azından. senin REPUT'un beni ilgilendirmez, git nasıl kasarsan kas . BL de oynayan arkadaslara da duyrulur .
dün mesela "ufaklik" nickli bir adamı daha GM lere şikayet ettim. tükmüş , yabancıymış ilgilenmiyorum. kimse benim oyun zevkimi engelleyemez. zaten herzaman 40 vs 35 oluyoruz alliance a karşı, 5 tane de afk.. adamlar içimizden geciyor, bizde ki aklı sıra uyanık gecinen kabiliyetsiz adamlar kenara charı bırakmış ,kendi uyumuş, reput kasıyor.. ey yavrum eyyyy... ben gecenin 2 sinde adam öldürmek için kasacam, sen uyucan haa? uyursun bundan sonra BAN yeyince !!![signature][hline]janis , Undead Rogue (Burning Legion)
cenx, 19 Ekim 2005 19:16 tarihinde demiş ki:
abi orda hayvan gibi kaç dakika kaldığı yazıyor. misal bizim direk 1 satten başlıyor. herkes gibi bende beklicem ama ben beklerken onlar gibi farm yapmicam. onlar kazanıcak ben kazanamicam ok? ha sizin mantığınızla oyuna az giren insanlarında hakkı yeniyor o zaman herkes eşit girsin!
Nasıl az girenlerin hakkı yeniyor? Oyun başında ne kadar vakit harcarsan o kadar kazanırsın. Herkes eşit girsin ne demek? Sürekli oynayanları mı engelleyeceksiniz? Her kuralın bir sebebi var, oyun senin veya benim için yapılmamış, her istediğin olmayacak sonuçta.
daha beteri var
white rose yapti bikac kere bir iki kere de invadoria dan yapanlara sahit oldum
ab ye girip hicbisey yapmadan bekliyorlar
horde lar 5 base alip geliyolar
cayirda horde larla dans ediyolar
1 tane reward geliyo ya nasi olsa
kafalari basmiyo onlar 3 reward alirken hordelar 9 reward + 5K hp aliyorlar[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion
gizli ninja
Öne çıkan mesajlar
Wayne
Sosyal ağlarda paylaş
Regalya
[Bu mesaj Regalya tarafından 21 Ekim 2005 06:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş
Sensible
Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria)
Burning Legion
Nerf Shaman!
Sosyal ağlarda paylaş
DooMKaiseR
acikcasi ben bu afk olmama olayına cok karşıyım, kardeşim girdiysen bg ye ya kalırsın yada yarıda birakip cikarsın.
Ha derseniz sen bekliyomusun 1 saat diye ben zaten us arthas serverda oynuyorum ve en az bekleme surem 3 saat en kotusu rekor 8 saat o yuzden sanirim bu konuda bizden kotusu olamaz.
Bizdede var balık tutan dun baldarin ordaki kucuk pond da ve cidden sinir oluyorum bu tiplere ve roguela agroyu ustlerine cektirip oldurtuyorum. Bu bir takim oyunu eger savasa girdiysen takimla oyna ki herkes amacina ulassin bu olayin healerla instance a girip giriste bos bos durmaktan hic farki yok.
kisacasi cok karsiyim hatta birkac kere tekrarinda banlamalilar bile.[signature][hline]
Msara 60 Human Mage Arcane31 Fire20
Msar Kariudo Of Eclipse Galaxy
Colonel Of The Imperial Troops On Dantooine
Co-Founder Of TURK Clan
Loyal Protector Of Hi'lal City
(on vacation in Trandosha)
[Bu mesaj DooMKaiseR tarafından 21 Ekim 2005 09:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş
janis
madem oynamak istemiyor, isteyene mani olma en azından. senin REPUT'un beni ilgilendirmez, git nasıl kasarsan kas . BL de oynayan arkadaslara da duyrulur .
dün mesela "ufaklik" nickli bir adamı daha GM lere şikayet ettim. tükmüş , yabancıymış ilgilenmiyorum. kimse benim oyun zevkimi engelleyemez. zaten herzaman 40 vs 35 oluyoruz alliance a karşı, 5 tane de afk.. adamlar içimizden geciyor, bizde ki aklı sıra uyanık gecinen kabiliyetsiz adamlar kenara charı bırakmış ,kendi uyumuş, reput kasıyor.. ey yavrum eyyyy... ben gecenin 2 sinde adam öldürmek için kasacam, sen uyucan haa? uyursun bundan sonra BAN yeyince !!![signature][hline]janis , Undead Rogue (Burning Legion)
Sosyal ağlarda paylaş
Ozan
Nasıl az girenlerin hakkı yeniyor? Oyun başında ne kadar vakit harcarsan o kadar kazanırsın. Herkes eşit girsin ne demek? Sürekli oynayanları mı engelleyeceksiniz? Her kuralın bir sebebi var, oyun senin veya benim için yapılmamış, her istediğin olmayacak sonuçta.
Sosyal ağlarda paylaş
Wendigo
white rose yapti bikac kere bir iki kere de invadoria dan yapanlara sahit oldum
ab ye girip hicbisey yapmadan bekliyorlar
horde lar 5 base alip geliyolar
cayirda horde larla dans ediyolar
1 tane reward geliyo ya nasi olsa
kafalari basmiyo onlar 3 reward alirken hordelar 9 reward + 5K hp aliyorlar[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani
Wen of Burning Legion
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş
Wendigo
[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani
Wen of Burning Legion
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş