Apeiron Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Fenerbahçe - Shalke 04 Stad:Şükrü Saraçoğlu stadı tarih:19.10.2005 Saat:21:45 Bu karşılaşma için yorumlarınız neler? edit:Lütfen saygı çerçevesi içinde tartışalım.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! [Bu mesaj Apeiron tarafından 18 Ekim 2005 09:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 fenerbahçe psv maçında sergilediği performansı bu maçtada gösterip 3 puanla ayrılcak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 nobre yerine Tuncay ile başlarsa ve son maçlardaki dizilimini bozmazsa Fenerbahçe'nin bu maçı alması yüksek bir olasılık. Olası bir Milan-Psv beraberliği ile de Fenerbahçe grubunun tepesine oturabilir. Ama yine de gönlüm Milan'ın bundan sonra puan kaybetmeden direk olarak grup birincisi olması böylece ikincilik için Fener'in şansının artması.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Fenerbahçe üst üste iki maç yapacak Schalke ile.Gruptan çıkması için ikisinide kazanmalı diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Fenerbahçenin 4 maçı kaldı... Shalke ile içerde dışarda PSV ile dışarda Milan ile içerde... Eğer Milan adam gibi oynayıp tüm maçlarını kaanırsa (ki bunun yeterince güçlü) Fenerbahçe 4 maçtan 4 puan alırsa bu gruptan çıkar.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 schalke alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 alırız maçı.[signature][hline]Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: Smoke, 18 Ekim 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Olası bir Milan-Psv beraberliği ile de Fenerbahçe grubunun tepesine oturabilir. Milan PSV yi yensin.Grup iyice kopucak bizimdee Shalkeyi yenmemiz sonucunda. Maça gelince 2 farkla alırız. 2-0 , 3-1 tarzında bişey bekliyorum..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 2-3 veya 1-3 alir schalke, kazanmak zorundalar bu maci[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 PSV macindna zor olacagi kesin , bu mactan 3 puan yolu yarilamak bence.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Schalke fenerden fazla puana ihtiyacı oldugu için daha etkin olur diye düşünüorum maçı alır diyorum o yüzden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: Zegna, 18 Ekim 2005 12:12 tarihinde demiş ki: PSV macindna zor olacagi kesin , bu mactan 3 puan yolu yarilamak bence. [signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Schalke , psv den daha kötü bir takım... Psv 10 kişi olduğu için Fenerbahçe kazandı felan diyorlar ama öyle bir sistem oturttukki artık makina gibi işliyor 11 e 11 de kazanırdık... Tüm camia inanıyor bu maçı da alacaz başka yolu yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Umarım fenerbahçe galip gelir.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anti_gs Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: DesPerado_4, 18 Ekim 2005 12:18 tarihinde demiş ki: Schalke fenerden fazla puana ihtiyacı oldugu için daha etkin olur diye düşünüorum maçı alır diyorum o yüzden.. yani diyorsunki olası bi malatya gs maçında malatyanın şansı daha yüksek çünkü puana daha fazla ihtiyacı var öylemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Maça full konsantre oldum. biletimi monitörün üstüne astım. Bakıp kitleniyorum. Formalar montlar yıkandı. Ugurlu atkımı bu maçta bu sezon ilk defa takacagım. Hersey hazır. Fenerbahçe'ye güveniyorum. Bu macı söke söke alırız işallah. Güzel bir maç olur. İşallah yağmur yağmaz maçta. Yağmurlu havada mac izlemeyi hiç sevmiyorum. Mutlak galibiyet lazım.[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 hangi kanal[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır. Tuğrul Güner(diablotg) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Eindhoven maçından çok daha zor bir maç olacak. PSV PSV gibi oynamamıştı zaten o maçta... FB ise bir ara çok iyi top oynuyordu ama bu haftaki kötü futbolla işi yok. Ama tabii lig maçıyla CL'yi karşılaştırmamak lazım, apayrı ve çok daha konsantre olmuş bir FB izleyeceğimiz kesin. Maç bana beraberlik gibi geliyor. Ama her sonuca açık bir maç.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: diablotg, 18 Ekim 2005 15:36 tarihinde demiş ki: hangi kanal Star TV[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bence gercekten güzel mac olur yanı denk takımlar aslında fener 3 puana cok daha yakın ama almanların işi belli olmaz işallah alır fener[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 benim anlamadığım psv şalkeye nasıl yenildi. hani "psv şalkeyi yandi. biz psvyi yendik." diyecem ama şalke hakkaten iyi takım. hiç belli olmaz. psv maçında penaltı olmasa işimiz zordu. sonra VoH'un kırmızı kartı işe tuz biber ekti ve ezdik.[signature][hline]tea for two and two for tea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: jazzyjam, 18 Ekim 2005 16:44 tarihinde demiş ki: benim anlamadığım psv şalkeye nasıl yenildi. yenilmediki 1-0 yendi.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 PSV aldı Şalkeyi zaten 3 puanı ordan geliyo. Şalke ve Werden Bremen aynı kaderi paylaşıyor. 1 er puan dipteler.Bu hafta belli olur bu ikisinin durumu.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: wook, 18 Ekim 2005 16:46 tarihinde demiş ki: said: jazzyjam, 18 Ekim 2005 16:44 tarihinde demiş ki: benim anlamadığım psv şalkeye nasıl yenildi. yenilmediki 1-0 yendi. eheuhe yanlış yazmışım şimdi de değiştremedim :P[signature][hline]tea for two and two for tea [Bu mesaj jazzyjam tarafından 18 Ekim 2005 18:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 2-1 alırız ama bi aksilik olursa 2-2 bitebilir gibi dusunuyorum.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar