Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe - Shalke 04 [CL]

Apeiron

Öne çıkan mesajlar

Fenerbahçe - Shalke 04

Stad:Şükrü Saraçoğlu stadı
tarih:19.10.2005
Saat:21:45

Bu karşılaşma için yorumlarınız neler?

edit:Lütfen saygı çerçevesi içinde tartışalım.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekipte gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!

[Bu mesaj Apeiron tarafından 18 Ekim 2005 09:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

nobre yerine Tuncay ile başlarsa ve son maçlardaki dizilimini bozmazsa Fenerbahçe'nin bu maçı alması yüksek bir olasılık.

Olası bir Milan-Psv beraberliği ile de Fenerbahçe grubunun tepesine oturabilir. Ama yine de gönlüm Milan'ın bundan sonra puan kaybetmeden direk olarak grup birincisi olması böylece ikincilik için Fener'in şansının artması.[signature][hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Smoke, 18 Ekim 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Olası bir Milan-Psv beraberliği ile de Fenerbahçe grubunun tepesine oturabilir.

Milan PSV yi yensin.Grup iyice kopucak bizimdee Shalkeyi yenmemiz sonucunda.
Maça gelince 2 farkla alırız.
2-0 , 3-1
tarzında bişey bekliyorum..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DesPerado_4, 18 Ekim 2005 12:18 tarihinde demiş ki:
Schalke fenerden fazla puana ihtiyacı oldugu için daha etkin olur diye düşünüorum maçı alır diyorum o yüzden..

yani diyorsunki olası bi malatya gs maçında malatyanın şansı daha yüksek çünkü puana daha fazla ihtiyacı var öylemi
Sosyal ağlarda paylaş

Maça full konsantre oldum. biletimi monitörün üstüne astım. Bakıp kitleniyorum. Formalar montlar yıkandı. Ugurlu atkımı bu maçta bu sezon ilk defa takacagım. Hersey hazır.

Fenerbahçe'ye güveniyorum. Bu macı söke söke alırız işallah. Güzel bir maç olur. İşallah yağmur yağmaz maçta. Yağmurlu havada mac izlemeyi hiç sevmiyorum.

Mutlak galibiyet lazım.[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Eindhoven maçından çok daha zor bir maç olacak. PSV PSV gibi oynamamıştı zaten o maçta... FB ise bir ara çok iyi top oynuyordu ama bu haftaki kötü futbolla işi yok. Ama tabii lig maçıyla CL'yi karşılaştırmamak lazım, apayrı ve çok daha konsantre olmuş bir FB izleyeceğimiz kesin. Maç bana beraberlik gibi geliyor. Ama her sonuca açık bir maç.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

benim anlamadığım psv şalkeye nasıl yenildi.

hani "psv şalkeyi yandi. biz psvyi yendik." diyecem ama şalke hakkaten iyi takım. hiç belli olmaz.

psv maçında penaltı olmasa işimiz zordu. sonra VoH'un kırmızı kartı işe tuz biber ekti ve ezdik.[signature][hline]tea for two and two for tea
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jazzyjam, 18 Ekim 2005 16:44 tarihinde demiş ki:

yenilmediki 1-0 yendi.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Sosyal ağlarda paylaş

said:
wook, 18 Ekim 2005 16:46 tarihinde demiş ki:
said:
jazzyjam, 18 Ekim 2005 16:44 tarihinde demiş ki:

yenilmediki 1-0 yendi.

eheuhe yanlış yazmışım şimdi de değiştremedim :P[signature][hline]tea for two and two for tea

[Bu mesaj jazzyjam tarafından 18 Ekim 2005 18:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

2-1 alırız ama bi aksilik olursa 2-2 bitebilir gibi dusunuyorum.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...