Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2006 öss soru örnekleri - by ösym

Caglar35

Öne çıkan mesajlar

said:
tellos, 14 Ekim 2005 23:42 tarihinde demiş ki:
geo yenı konular cıkartılmış bugun dershanede ogrendim yanı eski öss geometrisi olacakmış.konikler,vektorler falan yok yani

çıkartmak zorundaydılar ztn,çoğu lise analitik seçmeli ders olduğu için görmedi bile.[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê
Sosyal ağlarda paylaş

Ösym'ye hem kafam hem bacağım hemde kolum girsin..

Hem lise 2 de hemde lise 3 te analitik görüyorum ve allaha şükür her konuyu şak şak yapmaktayım.. Hayvan gibi çalıştım.. Ne güzel sıyrılacaktım aradan.. Allah belasını versin...[signature][hline]Touch of death is never gentle...

When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect; God makes no mistakes

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Slat, 16 Ekim 2005 19:56 tarihinde demiş ki:
Ösym'ye hem kafam hem bacağım hemde kolum girsin..

Hem lise 2 de hemde lise 3 te analitik görüyorum ve allaha şükür her konuyu şak şak yapmaktayım.. Hayvan gibi çalıştım.. Ne güzel sıyrılacaktım aradan.. Allah belasını versin...

gecmi$ olsun eheh.
allahtan bio nun soru sayısı fln hıc azaltılmadı =p[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê
Sosyal ağlarda paylaş

Türkçe - 1 yanlış
Matematik 1- 7 doğru 3 boş (boşları bilmediğim için yapmadım)
Fen 1 - 2 yanlış (2 side biyoloji :) )[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır.
Tuğrul Güner(diablotg)
Sosyal ağlarda paylaş

ya yardım edin ne kadar iyi ne kadar kötü bu netler ????[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır.
Tuğrul Güner(diablotg)
Paticik Abazalar Birliği Üyesi
Sosyal ağlarda paylaş

bi işlem sorusu ve 2 geometri sorusu geometrileri görmediğim için yapamadım işlem sorusundan da işlem sorularıyla ilgili hiçbirşey bilmediğim için yapmadım.ve çok kısa sürede yaptım yani 30 soru yu 15 dakkada çözdüm baya bi kısa zamanda çözdüm[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır.
Tuğrul Güner(diablotg)
Paticik Abazalar Birliği Üyesi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...