Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedim öldü..

Mumu

Öne çıkan mesajlar

yeni kedi fln almayı dusunmuyorum zira ewde iki tane daha war.. diğeride 7 yasinda en kucugu 1 yasinda bile degil daha.. allah uzun omurler wersin ikisinede ama 7 yasindakide yaslaniyo oda olurse cildiririm sanirim..[hline]        Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo
Sosyal ağlarda paylaş

kedi sahibi olarak en kötü şey sanırım kedinin ölü halini görmek.baya bi kedi bakmıştım.2 si araba altında can vermişti,1 i kaçmıştı bir diğeri kaçırılmıştı.ama yinede hoşuma giden bir kedi bulursam bakarım herne kadar birgün kaybediceğimi bilsemde.ölenlerden sadece birinin ölü halini görmüştüm o kadar,zaten ondan sonrada onun bende çok özel bi yeri oldu.keşke görmeseydim.
Sosyal ağlarda paylaş

başın sağolsun

allah rahmet eylesin :( :( :([hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki:
fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Elexa, 30 July 2003 22:13 tarihinde demiş ki:
benim kedim öldüydüde aylarca aalamıştım arkasından aşkımdı o benim sora telafisi olarak şimdi 3 kedi bide alman kurdu besliom:)

eh o kadar hayvan beslemiyorsun herhalde....alman kurdunu kedilerle besliyorsun sanırsam :D[hline]Serve no one but Bane
Solonor 19 July 2003 09:30tarihinde demiş ki:
olm böle bacaklarım hareket etmek istiyolar gibi bi acaip olm işte....
Sosyal ağlarda paylaş

Benden yaşlı bi kedi vardı mahallemizde. Çocuktum bi de o zamanlar. Okulda milletle kavga edip böle çocuk çocuk giderdim eve. Eve çıkmadan oturur minnoşla (adı da oydu) sohbet ederdim. Bu böle bu şöle yaptı. Lan sen ne cici kedisin tarzında.

14 yaşına kadar yaşadı minnoş. Sonra öldü. Nası koymuştu ben bilirim.

Geçmiş olsun kardeş.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART'ın yazdığı gibi, dünyanın düzeni bu. Böyle düşünürsen rahatlarsın, aksi takdirde kafayı yersin, ki istemeyiz onu.

Bir alar çok sevdiğim iki kanarya vardı. Daha sonra iki tane daha sarı kanarya aldık. Ama onlar kısa süre sonra öldü. Onları fazla sevmemiştim. Ama çok ağladımı hatırlıyorum. Neden ağladım, bilemiyorum. Tek hatırladığım çok ağladığıımdı...

Geçen gün evdeki balıkların öldüğünü gördüm tatilden dönünce. Motor bozulmuş herhalde, su bozulmuş, balıklar da havasızlıktan ölmüş. Tabii balıklarla fazla ilişkim yoktu, hiç üzülmedim. Ama kanarya, kedi, köpek çok farklı. Seninle konuşuyorlar sanki. Seninle bir oluyorlar. Sonra ailenden biri ölmüş gibi hissediyorsun.

Dediğim gibi, dünyanın düzeni bu, yoksa çıldırırsın. Umarım diğer kedilerin sana teselli verir.[hline]Bone Bo ne Bu ne Sana ne
Sosyal ağlarda paylaş

dogan ve yasayan hercanlı gıbı ...
basın sagolsun ...
hemen yenısını al eskısının cocugu oldugunu falan dusun gereksız huzunlenmeler uzulmeler olmasın ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ...
* tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ...
*sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ...
*did you sergen ...
*no ı'm blind ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...