kermit Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 üzüldüm gerçekten ya geçmiş olsun kardeş[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Üzüldüm Mumu. Acı çekmeden ölmüş ama zebaninin anlattığı kadarıyla en azından. Başın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 basin sagolsun mumu,uzuldum sahiden hele insanin kopegi olunca boyle seyleri duymasi daha bi uzuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Basin saoglsun mumu umarim cabuk atlatirsin bilirim o aciyi her gordugun kedi sana onu hatirlatir... :([hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Ferman padişahin dağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 yeni kedi fln almayı dusunmuyorum zira ewde iki tane daha war.. diğeride 7 yasinda en kucugu 1 yasinda bile degil daha.. allah uzun omurler wersin ikisinede ama 7 yasindakide yaslaniyo oda olurse cildiririm sanirim..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 kedi sahibi olarak en kötü şey sanırım kedinin ölü halini görmek.baya bi kedi bakmıştım.2 si araba altında can vermişti,1 i kaçmıştı bir diğeri kaçırılmıştı.ama yinede hoşuma giden bir kedi bulursam bakarım herne kadar birgün kaybediceğimi bilsemde.ölenlerden sadece birinin ölü halini görmüştüm o kadar,zaten ondan sonrada onun bende çok özel bi yeri oldu.keşke görmeseydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theseus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Başın saolsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 başın sağolsun allah rahmet eylesin :( :( :([hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 yazık.. ama 9 sene yine iyi yaşamış anısı hep sininle olucakta insan bir çiftleştirmezmi ? yavruları evde koşarken onu hatırlardın falan neyse geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 acını yürekten paylaşıorum başın saolsun :( anlaıyorum halini insanlardan daha yakın oluyolar[hline]napem alaala imza bulamadım :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elexa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 benim kedim öldüydüde aylarca aalamıştım arkasından aşkımdı o benim sora telafisi olarak şimdi 3 kedi bide alman kurdu besliom:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 said: Elexa, 30 July 2003 22:13 tarihinde demiş ki: sora telafisi olarak şimdi 3 kedi bide alman kurdu besliom:) azmış daha yokmu ?[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 herkes birgün ölür... sana onu hatırlatacak herşeyi ortadan kaldır...geriye kalanlar sadece aklındakiler olsun....[hline]Serve no one but Bane Solonor 19 July 2003 09:30tarihinde demiş ki: olm böle bacaklarım hareket etmek istiyolar gibi bi acaip olm işte.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 said: Elexa, 30 July 2003 22:13 tarihinde demiş ki: benim kedim öldüydüde aylarca aalamıştım arkasından aşkımdı o benim sora telafisi olarak şimdi 3 kedi bide alman kurdu besliom:) eh o kadar hayvan beslemiyorsun herhalde....alman kurdunu kedilerle besliyorsun sanırsam :D[hline]Serve no one but Bane Solonor 19 July 2003 09:30tarihinde demiş ki: olm böle bacaklarım hareket etmek istiyolar gibi bi acaip olm işte.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 ba$in sagolsun ama hayat boole i$te :([hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Basın sagolsun :([hline]Cio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Benden yaşlı bi kedi vardı mahallemizde. Çocuktum bi de o zamanlar. Okulda milletle kavga edip böle çocuk çocuk giderdim eve. Eve çıkmadan oturur minnoşla (adı da oydu) sohbet ederdim. Bu böle bu şöle yaptı. Lan sen ne cici kedisin tarzında. 14 yaşına kadar yaşadı minnoş. Sonra öldü. Nası koymuştu ben bilirim. Geçmiş olsun kardeş.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Ölüm herkezin başına geliyo günler geçiyo yıllar geçiyo abim hepimiz faniyiz elbet zamanı gelcek herkezin, başın sağolsun bu arada[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] Nblden[Silver] Vestelden[Lancelot Ivanov] Avaturkten [William Hurt] Diye Tanırlar beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 BonePART'ın yazdığı gibi, dünyanın düzeni bu. Böyle düşünürsen rahatlarsın, aksi takdirde kafayı yersin, ki istemeyiz onu. Bir alar çok sevdiğim iki kanarya vardı. Daha sonra iki tane daha sarı kanarya aldık. Ama onlar kısa süre sonra öldü. Onları fazla sevmemiştim. Ama çok ağladımı hatırlıyorum. Neden ağladım, bilemiyorum. Tek hatırladığım çok ağladığıımdı... Geçen gün evdeki balıkların öldüğünü gördüm tatilden dönünce. Motor bozulmuş herhalde, su bozulmuş, balıklar da havasızlıktan ölmüş. Tabii balıklarla fazla ilişkim yoktu, hiç üzülmedim. Ama kanarya, kedi, köpek çok farklı. Seninle konuşuyorlar sanki. Seninle bir oluyorlar. Sonra ailenden biri ölmüş gibi hissediyorsun. Dediğim gibi, dünyanın düzeni bu, yoksa çıldırırsın. Umarım diğer kedilerin sana teselli verir.[hline]Bone Bo ne Bu ne Sana ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 gecmıs olsun[hline]Ben Bugun Cok Iyıyım... Metall Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 dogan ve yasayan hercanlı gıbı ... basın sagolsun ... hemen yenısını al eskısının cocugu oldugunu falan dusun gereksız huzunlenmeler uzulmeler olmasın ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *did you sergen ... *no ı'm blind ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar