MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 sokakta kurban kesen insanlarla roportaj yapan ntv muhabirinin bir vatandaşımızla yaşadığı diyalog: -burada sağlık açısından elverişsiz koşullarda beklettiğiniz bu etleri yemeyi düşünüyor musunuz? -yok bacım, eşe dosta dağıtacağız. ünlü geyigi deil ama buraya yazasim gelio :)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Ünlü gafları olduğu için konuyla alakası yok ama ben seyirci koparışlarını yazcam... [spo1=Hugo]Birincisini zaten bilmeyen yoktur... Oyuncumuz, zamanında aşırı popüler olan Hugo adlı oyuna bağlanır.Ancak bayağı bi kazmalar ve direkt olarak kaybeder... Sunucu "Hugo, bugün başaramadı" gibisinden bir yorum yapar(Yorumu hatırlamıorum ama içinde Hugo geçiodu), ancak çocuğun tepkisi alışagelmiş "Aaaa nası da kaybettiiim, tüüüh" gibi tepkilerden oldukça farklıdır... -A....... koiim hugo nun... Sunucu morarmış bi halde cevap verir: Dur yaa naptın 60 milyon bizi izliyo -60 milyonunda a....... koiim[/spo] [spo2=Fenasi]Bide bunu bilmiyorum arkadaş anlatmıştı... Sanırım Yıldo nun bir programıymış.Seyirci yayına bağlanır işte Sunucu: İyi günler, beyefendi. Adınızı alabilirmiyim? Seyirci: Fenasi... Fenasi Kerim... Sunucu: Peki Fenasi Kerim bey... (kısa bi durgunluktan sonra bir kahkaha patlatarak)Aaaahahahahha yuttum yaaa Seyirci: Nası yutturdum ama...[/spo][signature][hline] zamo, 07 Ekim 2005 22:26 tarihinde demiş ki: Genelde basketçilerin çoğu da zencidir.Ee basket adamı zenci mi yapar diyceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 [spo1=E guzel 18+]Melih gökçek'in konuk olduğu bir televizyon programında yayına bağlanan bir hayat kadınının sözleri: "melih bey iyigünler, biz bizim keranede 100 tane orospu senin gibi bitane orospu çocuğu doğuramadık" demesi[/spo][signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 haberlerde bir tecavuzcunun polis arabasına bindirilirken söylediği cümle: -seviyodum, söyleyemedim aehuaeuhueahueauh[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ahehae bizim samiyi unutmussunuz yaw ebenin a.. samiyi pueajdwadha kimse yazmamıs hakketen bide semra'nınvar buna gaf diyemiycem ama bariz mallık bu "ben sana aşık olduğunda sölerim" [signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... [Bu mesaj Zep tarafından 18 Ekim 2005 22:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: tony_montana, 18 Ekim 2005 21:54 tarihinde demiş ki: :D erman toroğlu diyince yakın zamana gidersek ümite sorduu bomba soru -tüm golleri bugün attın yarın evleniyosun yarına atıcak gol kaldı mı ve diğeri -bjk taraftarı lütfen şenol un annesine uygun yollardan küfür edin(bilen bilir bu olayı) hahahahaha koptum ya super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: MyDyingBride, 18 Ekim 2005 22:32 tarihinde demiş ki: [spo1=E guzel 18+]Melih gökçek'in konuk olduğu bir televizyon programında yayına bağlanan bir hayat kadınının sözleri: "melih bey iyigünler, biz bizim keranede 100 tane orospu senin gibi bitane orospu çocuğu doğuramadık" demesi[/spo] UAEHUAEHUAEHUAEHUAEHAEUAEHUAEHAUHAEAEUAEHUHAUAEHUAEHUEAHEUHEAUHAEUHAEUHAEUAEHUAEHUAEHUAEHEUAHEAU[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Aslında Şebnem Schaffer (nası yazılıyorsa) ve "ben bakireyim, şenol a teşekkür ederim beni kirletmedi" açıklamasıda kraldır hani.. Britney spears, şebnem ve ben.. üçümüzde tertemiziz, kirlenmedik yaşasın yeni OMO!![signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Herşeyin yarmasını mı bekliyosunuz? Sonucunda arkadaş bişeyi paylaşmış.. paylaşım için saol..güzeldi[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bizde paylasioruz ;)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fr_hOoT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 BÜLENT ERSOY'UN KLİBİNDE OYNAYACAK OLAN OYUNCUNUN BÜLENT ERSOY'A BÜLENT BEY DEMESİ:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: MyDyingBride, 18 Ekim 2005 21:56 tarihinde demiş ki: jean claude van damme'in bbg hede hödösüne girmesi. akabinde ordaki bir yarismaciyla diyalogu: jean claude van damme:do you speak english? 03 hede: maybe soruyu yarısmacı sormustu van damme in cevabı maybe idi[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 çoğunu bir araya toplamışlar çok ii olmuş http://galeri.hurriyetmax.com/GaleriDetay.aspx?cid=33427&p=46&rid=27027 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 fede said: salak lan bunlar :D harbi bak. bi dövecen bunları. ya da bunları tv ye çıkaranları dövcen :D[signature][hline]I want but I can't give up :( :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 tansu çiller yok hiç =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 2005te kurduğum ender güzel cümlelerden biri olmuş. :D ları koymayaymışım iyiymiş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Resmine hastayım nihatım doğanım sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar