subuo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Horde oynarken uc den orgrimmara geçiş var zeplinle bedeva peki elf oynarken bedava bi portal filan varmı geçende bi arkadaş var demişti sanırım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 gemi+kuş yapıcan yok öyle beleşe =)[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subuo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 düşük lvlde wetlands i geçemem ondan diom. Elf mekanlarıda karnalık içimi bayıo ama neyse artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Elf mekanından için kararıyosa ,Undercity nin oralarda gezerken için aydınlanıyordu heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 o kadar istiyosan ya bi mageden rica et portal açsın, yada wetland'ı ölü olarak geç ironforge!da reslen , 10 dakika res cezası o kadarda uzun bir süre deil.[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 en kolayı /who Warlock Ironforge listeden biri secilip can u summon me plxplxplxplx!!!11oneoneelevenonehundredandeleven!!!1 dersen summonlarlar :D[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 yada kovalarlar:) En iyisi darnassus ta gezen mage in birisine sulanmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 freemoon. ölü gezilmio. yani o konuda blizz yemedi ben denedim mesela. yani darnasusdan if ye gitmeyi deil de yakın bir mesafe içinde deneme yaptım. öldüğüm zaman geldiğim mezarlıktan başka bir mezarlıkta reslendim. öldüğümde geldiğim mezarlıkda canlı oalrak başladım. yani ya cesedinin olduğu yerden ya da en yakın mezarlıktan tekrar canlı başlayabilirsin. ölü şekilde denizi geçmek de ayrı mesele. bug felan oluoyo. canlı şekilde gidion yorgunluktan ölüon. ruhunla gittiğinde bu sefer ruhun yorgunluktan ölüyor felan saçma sağan bişi oluyor. reslenemiyosun felan stuck çekmen gerekiyor cart curt. arkadaşın sorusuna gelirsek benim bildiğim bütün n.elf'ler oyuna elvinden başlar :D. elf char açıp elvine gelirler. sen teldrassil felan yani elflerin doğduğu mekanda hiç lvl 10- human gördün mü yani şöle diyim hiçbir gnome cüce elf oraya gitmez lvl kasmaya :D ama elfler elvine gelir. ki bence en uygun yerdir lvl kasmak için. neyse şöle diyim. darnasusa gitcen ordan aşşadaki limana ışınlayan pembe dumanlı 1-2 nokta var işte ordan aşşa limana gitcen. istersen gemiyle veya kuş ile (paran varsa) karşıya geçecen gene gemi ile menethil harbora gidicen. ordan iron forgeye /depar . if den de sw'ye tren felan. bu beleş ve uzun yol. ya da arkların dediği gibi magelerden veya wl'lerden rica et :D yolsa geçirceğin sürenin 10 da 1ini laf anlatmakla geçirirsi ama koşmaktan daha iyidir. beklemeyi hiç sevmiom, ferales de bile gemi limanda olsa da kalkmasını mı beklicem die yüzerek gidiodum. eğer gemi limandaysa aynı anda karşıya varıodum :D deilse zaten her türlü karda oluyodum. edit: insanın canı sıkılyıorsa ve wow da oynamıyorsa, ödev yaparken patiye bakıp böle danikd bi konuya bile bu kadar uzun post atablir :D [signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage [Bu mesaj muzcu tarafından 20 Ekim 2005 00:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Suark, 19 Ekim 2005 17:01 tarihinde demiş ki: gemi+kuş yapıcan yok öyle beleşe =) asıl beleş olan bu. sadece wetlands ironforge arası kosacaksın. onun dışında mage ya da lock bulana kadar da aynı zaman geçecek nerdeyse, verdiğin para da cabası.[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 aha bir de yolda kesin lvl atlarsın, land discoverdan :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bende elf rog açıp elwn da kasanlardanım.. zaten lvl 60 mage ark coktu... - xxx.. ipna gel len beni al buradan.. -xxx : abi ua ubrs ye gidiyorum sonra plz.. - ssen benden 20g bire red drogonscale istiodun dimi.. alırsın... - xxx invite you :D[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - ExECuter - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Bende darnasusdan kacmisdim, bogulacak gibi oluyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: ozii_x, 20 Ekim 2005 01:59 tarihinde demiş ki: bende elf rog açıp elwn da kasanlardanım.. zaten lvl 60 mage ark coktu... - xxx.. ipna gel len beni al buradan.. -xxx : abi ua ubrs ye gidiyorum sonra plz.. - ssen benden 20g bire red drogonscale istiodun dimi.. alırsın... - xxx invite you :D = ben :D[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ehe benimki daha komik :) sw den if ye gidecez arkadasla once red mounainden gittik burning steppin kapisinin onune geldik tirstik geri donduk :) sonra kafaya koydukya westlanddan suya atlarsin :) wetlanda kadar yuzersin :) arada bir elf daha gorduk karsidan gelen :) wetlanda vardiktan sonra orada if ye kadar kosarsin :) neyse sonunda ogrendik tren oldugunu :)))) tabi bilmiyorduk oldugumuz zaman en yakin mezarliktan baslayacagimizi :)))[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf and Respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
remat_lightstone Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Ben Thunder Bluff'dan Ironforge'un girişinin yakınlarına kadar gitmiştim, Tauren Hunter char'ımla. Çok zevkli bir yolculuk olmuştu benim için. Ogrimmar'dan Undercity'ye zeppelin'le geldim, gerisini de koşarak geçtim. Beyaz Ayı tame etmek için yaptım bu yolculuğu. Dun Morogh'da Kara Tauren'im beyaz karlar üstünde çok güzel durmuştu :) Düşük level'lı gnom ve cüce'ler de çok ilgi göstermişlerdi bana.[signature][hline]Remat Level 40 Human Paladin, Emerald Dream Level 24 Tauren Hunter, Emerald Dream -------------------------------------- My Honor is my Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar