MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 İslamla seks yanyana geldi.. Anneeee!!! Öcü!!![signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
silencer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 vay be![signature][hline]darakkitlauncha//rockin' the business since '98. "resistance is futile" (elektrik sobasıyla ısınamazsın)
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 İlerde Zekeriya Join to Vivid yazarsa 18+ sitelerde şaşırmayın. bu adam yeni şahin k olur hatta felsefik yaklasımlarıyla rocconun hayvani hareketlerinden daha tutucu olur.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 daha yeni başladım ezmeyin =)
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Abi ben eroin ile açıcam orucu Kuran'da yazmıyo nasılsa? Abartılırda bu kadar değil ya.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Sex sells. Adam konuşuyor, ne kadar basit ve gereksiz bir adam olduğunu bildiklerini iddia edenler bile günlerce sözlerini tartışıyor.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Adam hepsini biliyor bu arada.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
fede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bu adam reklamdan başka bişey yapmadığı gibi bunu yaparken de dini ve örf adetleri hiçe sayıyo. yani şerefsiz ve de saygısız..[signature][hline]istesem de bırakamıyorum ne yapayım elimde değil sadece saf duygularla seviyorum, ve bunun suç olmadığını düşünüyorum.
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Muhallebi, 19 Ekim 2005 23:53 tarihinde demiş ki: Adam hepsini biliyor bu arada. HAHAHAHAH hakkaten fark etmediğimiz bir nokta FFM de biliodur lol[signature][hline]A country that's divided Surely will not stand My past erased, no more disgrace No foolish naive stand
taz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 neden bilmesin ki? 10 yasında cocugun bildiği şeyi
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bune yav ?? bu adam azmıs[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Sorsan Şöyle Diyecek Gök Denilen Şu Çatı;Türk gücü bir yıldırım,Türk bilgisi bir deniz.
10ur Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 yok bee iyi adamdı ama medya onuda kötü yaptı adam medya maymunu oldu
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 zhauahahaah adamim bu benim ya.zagaya konuk oldugunda resmen tapmistim adama[signature][hline]Who can explain?
CorteZ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Diğerlerinin artısı 100 ise bununda eksisi 0 ise ortasıda 50 ise bence bu tip hocalarda lazımki ne fazla artıya ne fazla eksiye gitsin ortam.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: fede, 19 Ekim 2005 23:54 tarihinde demiş ki: bu adam reklamdan başka bişey yapmadığı gibi bunu yaparken de dini ve örf adetleri hiçe sayıyo. yani şerefsiz ve de saygısız.. Dini bir ilahiyat profesöründen de iyi biliyorsun yani? Bravo[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 "Reklamkar ilayihat fakültesi profesörü" diyelim herkes mutlu olsun madem (:[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Ya ben de yaptiklarini sacma buluyorum, fedenin yazdigi cok daha sacma yani. Sonucta adam din disi birsey yazmiyor, öyle bir gercek var. edit : adini kontrol ettim yazdim[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior [Bu mesaj Penthesilea tarafından 20 Ekim 2005 00:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Rai_Guy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bu adam gerçekten ilahyat okudumu - adamın tahtası eksik sapıtmış
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Penthesilea, 20 Ekim 2005 00:30 tarihinde demiş ki: ama fede midir nedir onun yazdigi cok daha sacma yani. Hayda neden aşağılıyıcı sözler kullanıyorsun ki? Fede midir nedir ne ki? Normal bir şekilde tartışıyoruz.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
CorteZ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Din bir bilim değildir. Herkes okusun anlasın diye gönderilmiş kitapları vardır. İlahiyat professsoru veya imam lar bizi bağlamaz. Herkes istediği fikire sahip olur kendi için hesap verir kıyamet günü. Şeyhe dervişe imama ilahiyet profuna bel bağlayıp dediklerini yapmak veya yapmamak sizi sorumluluktan kurtarmaz onlar ise sizi hiç kurtaramaz kıyamet günü. O yuzden kendiniz okuyup kendiniz anlayın :) [Bu mesaj CorteZ tarafından 20 Ekim 2005 00:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Muhallebi, 20 Ekim 2005 00:33 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 20 Ekim 2005 00:30 tarihinde demiş ki: ama fede midir nedir onun yazdigi cok daha sacma yani. Hayda neden aşağılıyıcı sözler kullanıyorsun ki? Fede midir nedir ne ki? Normal bir şekilde tartışıyoruz. yok asagilamadim adini hatirlayamadim ondan yazdim, asagilayici gibi okunuyorsa editlerim yani[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ahhahahaha adam doğru demiş bi düşünün yahu yasak değil ki neden sonradan belirlenmiş tabulara göre şartlıyonus kendinizi puhahaha süper ya[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
SavagE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Penthesilea, 19 Ekim 2005 22:53 tarihinde demiş ki: said: Karşılıklı sevgi ve huzurla öpüşmek, sevişmek, birbirlerinin dudağını öpmek, emmek hepsi sevaptır. O_o adam reklam yapmak istiyo herhalde [Bu mesaj SavagE tarafından 20 Ekim 2005 00:43 tarihinde değiştirilmiştir]
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ya ben bu yazının alındıgı dergiyi okudum adam cinselkonularda bilinçlendirmek için soylemıs ayıp bırsey degıl , ınsanların cinselliğe olan tabularını yıkmak için soylemiş sonucta kullandıgı kelımeler oyle abuk subuk seyler de degıl[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize [Bu mesaj jacabo tarafından 20 Ekim 2005 00:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Bende yanlış anlamışım o zaman (: Bide adam gerçektende reklama vurdu kendini. Açık seçik fıkralar, gereksiz sapık ayrıntılar. Millet oraya dini tavsiye duyacaz körü körüne inanacaz diye bir ümitle gelmiş, herif orda top, tüfek, sen doldur sen patlatlı fıkralar anlatıyor. Orda ki kesimin kalbine iner.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Çoğu kişinin aksine ben cidden seviyorum bu adamı. Evet bazı şeyleri abartıyor ama düşüncelerinde hakkaten katıldığım çok nokta var. Dini de sıkıcı basmakalıp dogmalarla değil ilginçleştirerek ve insanların dikkatini çekecek yönlerden kavrayarak herkesin kafasına yerleştiriyor. Ve birçok şey de doğru bence burada yazdığı. Ha yazış/konuşma stili yanlış olabilir ama içerik, yani cinselliğin günah gibi görülüp bastırılması falan bence çok doğru şeyler. Ha "emmek ve oral seks oruç bozar mı" bilemem o kadar dini bilgim yok ama bilmiyorum genel olarak ben bu adamın dediklerini doğru buluyorum. Çoğu kişi bu adama "vay örflere hakaret ediyo saygısız" derken sadece doğduğundan beri kafasına kazınmış ve hiç sorgulamadan kabul ettiği şeyleri otomatikmen savunmaya geçiyor. Oysa bence bazı şeylerdeki dogmaları aşmak lazım, "tu kaka, bunu düşünmeyip kabul edeceksin"leri artık silmek lazım. Demiyorum ki burada adamın dediği herşey doğru. Ama tutup da hiç konuşup düşünmeden düşünmeyi bile saygısızlık sayıp kafada tartmadan "vay ayı ne dedi, pis saygısız bu böyledir tamam mı" demek de bence bir insana yakışmayan bir şey, insanın kendi kendisini, kendi zeka ve iradesini aşağılaması demek.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Öne çıkan mesajlar