Rush Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Birleşmiş Milletler'in uygulamaya başlattığı güzel bir hareket var. BM'in açlık sitesine girin ve orada göreceğiniz sarı düğmenin (Give Free Food) üzerine tıklayın. Bunu yaptığınız zaman dünyanın herhangi bir yerinde aç bir insan yiyecek yardımı alıyor. Yiyeceğin parası, logolarını görmeniz karşılığında reklam yapan sponsorlar tarafından ödeniyor. Tüm yapacağınız bu siteye girmek ve yiyecek bağışla düğmesine tıklamak. (Sayfanın ortasındaki sarı tuş).. Şu anda yardımların çoğu pakistana gidiyor.. http://www.thehungersite.com/[signature][hline]Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı
anartheelf Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 benim kardeşime zarf vermişler yardım zarfı ama bize vermediler :(
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 çok güzel bi olay bunu bulduun için teşekkürler ayrıca[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com
Polly Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Yardım yapıosak süper ya..akşama kadar tıklarım ben...[signature][hline]Seni Kendime Sakladım Geyik Paticik Kızlar Klübü
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Bize de zarf verdiler, yardım yapmayacağım. Eğer İsrail gibi bir ülkenin desteğini ellerinin tersiyle itecek kadar iyi durumdaysalar, benim de yardımıma ihtiyaçları yoktur, kendi başlarının çaresine bakarlar.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 evet bizede verdiler zarfı doldurup vrdik bizde[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Rush Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 günde sadeece bi kere tıklanıyor..cookieleri silip modeme res atarsanız o başka.[signature][hline]Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 tıkladım, çok güzel bir olay hakkaten[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Polly Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 tamam düşünülmesi bile güzel..sen de saol ii bi topik için..[signature][hline]Seni Kendime Sakladım Geyik Paticik Kızlar Klübü
Eshevar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 site sadece Pakistan depremi değil, pekçok kuruluşa yardım gönderiyor. bundan önce çocuklarla ilgili bir vakfa gönderiyordu diye hatırlıyorum.[signature][hline]Yıldızlarla süslenmiş kalın siyah göğü üzerimize aldık. İki küçük parıltıya baktık ısınmak için. Etrafımıza kalın surlar bulduk. Sonra duygu denilen o garip şeyde kaybolduk...
Rush Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 sticky olsun konu.[signature][hline]Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı
zamo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Güzel site iyi bir olay ama bu site Birleşmiş Milletlerin değil.Ben bu paranın gerekli yere gittiğine inanmıyorum.CharityUSA diye bir şirkete ait.Eğer şirket hakkında bilginiz varsa tıklıycam.Sonuçta birileri para kazanıcak bari iyi bir iş kullanılsın o para. [signature][hline]Ethernass [Bu mesaj zamo tarafından 19 Ekim 2005 21:31 tarihinde değiştirilmiştir]
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 walla boyle bi olayi istismar edip para kazanmaya calisiorlarsa milletin gercekten duygulari korelmis[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected]
anartheelf Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 biz tıkladıktan sonra sorumluluk bizden kalkar biz üzerimize düşeni yaptık Allah onlara sorar hesabını (bunu benmi diyom ) :D
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 sorsun.o zaman topumuza soracak kim neler yapmioki ? :)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected]
toggie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Bu site çok amaçlı herelde. Daha önce de afrikalı cocuklar için basıyoduk bu sarı linke. Herhalde nerenin ihtiyacı varsa oraya gidiyo yardımlar. güzel olay valla.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
Polly Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 tıkladım rahatım...yerine ulaşıosa rahat x 2 olucam..[signature][hline]Seni Kendime Sakladım Geyik Paticik Kızlar Klübü
Famy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 inş gercekten bırılerıne yardım edılmıştır...[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... PATİCİK KIZLAR KLUBU
Rush Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 gidiyordur .[signature][hline]Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Bir tıkda bunlara.. Tık Tık Tık Tık Tık Tık Pataküte[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Yok ya böyle bişi. Bağış yapmak bile enayilik oldu. Annem bu konularda hassastır ve elinden geldiğince yardım yapıyor. Zarflar dağıtıldı işte koyduk verdik parayı yemediğim hakaret kalmadı ya. Enayi lafından tut öküzüne kadar
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Bu tık işi çok yalan geldi bana. Ayrıca üşeniyorum açıkca söylemek gerekirse.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Okullarda da zarf dağıtıp para topluyorlar.Bizim sınıfımızdan herkes koydu ama ailesi öğretmen olan bir arkadaşım o paralar gitmez diyiyor. Okul idaresi gönderse bile tamamını il müdürlüğünde mutlaka bir bölümü alınıyor dedi ki nitekim baya olaylar oldu böyle. Ha siteye gelince.Tıkladım bile :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies
Öne çıkan mesajlar