Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pakistana Yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Birleşmiş Milletler'in uygulamaya başlattığı güzel bir hareket var. BM'in açlık sitesine girin ve orada göreceğiniz sarı düğmenin (Give Free Food) üzerine tıklayın. Bunu yaptığınız zaman dünyanın herhangi bir yerinde aç bir insan yiyecek yardımı alıyor. Yiyeceğin parası, logolarını görmeniz karşılığında reklam yapan sponsorlar tarafından ödeniyor.
Tüm yapacağınız bu siteye girmek ve yiyecek bağışla düğmesine tıklamak. (Sayfanın ortasındaki sarı tuş).. Şu anda yardımların çoğu pakistana gidiyor..

http://www.thehungersite.com/[signature][hline]Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı
Mesaj tarihi:
Bize de zarf verdiler, yardım yapmayacağım.
Eğer İsrail gibi bir ülkenin desteğini ellerinin tersiyle itecek kadar iyi durumdaysalar, benim de yardımıma ihtiyaçları yoktur, kendi başlarının çaresine bakarlar.[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Mesaj tarihi:
site sadece Pakistan depremi değil, pekçok kuruluşa yardım gönderiyor. bundan önce çocuklarla ilgili bir vakfa gönderiyordu diye hatırlıyorum.[signature][hline]Yıldızlarla süslenmiş kalın siyah göğü üzerimize aldık. İki küçük parıltıya baktık ısınmak için. Etrafımıza kalın surlar bulduk. Sonra duygu denilen o garip şeyde kaybolduk...
Mesaj tarihi:
Güzel site iyi bir olay ama bu site Birleşmiş Milletlerin değil.Ben bu paranın gerekli yere gittiğine inanmıyorum.CharityUSA diye bir şirkete ait.Eğer şirket hakkında bilginiz varsa tıklıycam.Sonuçta birileri para kazanıcak bari iyi bir iş kullanılsın o para.

[signature][hline]Ethernass

[Bu mesaj zamo tarafından 19 Ekim 2005 21:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yok ya böyle bişi. Bağış yapmak bile enayilik oldu. Annem bu konularda hassastır ve elinden geldiğince yardım yapıyor. Zarflar dağıtıldı işte koyduk verdik parayı yemediğim hakaret kalmadı ya. Enayi lafından tut öküzüne kadar
Mesaj tarihi:
Bu tık işi çok yalan geldi bana. Ayrıca üşeniyorum açıkca söylemek gerekirse.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Mesaj tarihi:
Okullarda da zarf dağıtıp para topluyorlar.Bizim sınıfımızdan herkes koydu ama ailesi öğretmen olan bir arkadaşım o paralar gitmez diyiyor.

Okul idaresi gönderse bile tamamını il müdürlüğünde mutlaka bir bölümü alınıyor dedi ki nitekim baya olaylar oldu böyle.

Ha siteye gelince.Tıkladım bile :D[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
  • Yeni Oluştur...