Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nete girmemeye karar verdim ama arada belkide o onlinedır diye giriyorum belki şimdi online olur diye 1-2 saat kadar bekliyorum bu süre boyunca patide post kasıp(şu an yaptığım gibi) ekrana bş boş bakma arasında gidip geliyorum oturup bi kitap okusak ya:yapma:[signature][hline]kanitlayabilirim...
Mesaj tarihi:
Oluyor ya aslına dahada ilginci msnde kişiler oluyor vede onlara hiçbirşey yazmak istemiyorum ama bazen paticik forumlarına girerek bişiler okuyorum iyi geliyor :D[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Mesaj tarihi:
bana çok oluyor ;

SWG 'ye girerim skill kasmak için grup bulurum , grup mal çıkar, şonuçları bana patlar , monitöre kafa + kasaya tekme genelde makine kendine res atıyor

Nette gezerim yapacak bir şey bulamam patiye girerim bir konuya mesaj atarım,yapacak bir şey yoksa attığım mesaja msn gibi yanıt beklerim paso refleshlereyek :)

Can sıkıntısında yapılmayacak şey yok :) Birazdan gidip Nip-Tuck'i da izleyeceğim ohh :D bu gece sıkılmadım hiç[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Mesaj tarihi:
harbiden mouse u çekip çekip bırakmak güzel oluyo:) herşeyi kare içine alıyorum hehehehe..delimiyim?..[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live
Mesaj tarihi:
öyle birşey oldumu pati devreye giriyo ztn bilgisayar açıldığı zaman patinin penceresi hep aşağıda durur durmadanda takip ediorm :) iyi oluo kesinlikle 1 dk içinde cewap gelior sewindirik oluom :D o yüzden kendimi yalnız hissetmiom hiç :D[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock:
Mesaj tarihi:
Allahtan konuyu açtığım gün saat 16:30 da okula gitmek üzere yola çıktım. Okulda kesinlikle yapılacak birşeyler bulunuyor. İşte sırf bu yüzden yatılı okulda olmaktan mutlu oluyorum bazen.

Konuyu açtığım gün sabahtan itibaren yaptıklarımı sayiim bari:
- Warcraft 3: Frozen Throne / Battle.net - Northrend: Milletle WMW oynayıp durdum.
- Starcraft: Brood War / Battle.net - Europa: Ladder atıcak adam aradım.
- Warhammer40K: Dawn of War - Abartı zorlukta oyunlar oynadım Space Marine'lerle.
- Desktopa güzel bir ayar çekip cillop moduna getirdim.
- Kız arkadaşımın fotoğrafını "anime" şekline getirme çalışmalarıma devam ettim.
- 213 (iki yüz on üç) sayfalık hikayeme [roman olmuş be bu=P] 5 safa daha ekledim.[signature][hline]Kill me again or take me as i am ..
Mesaj tarihi:
:D sen o hikayeyi bastır bence. Konusunu da yaz da ilgi çeksin, hazır alıcı kesim oluşsun. Ya da kitabın kapağına "Bir patinin yazıları" tarzı bi yazı koy, deli gibi satsın :D

Cidden konusu ne?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
Fantastik yazı ya. FRP tarzı yani. Ayrıca bana kadar daha aşmış kişiler var yazma konusunda. Rewendor varken bana kitap bastırmak düşmez. =)
Ama ilgilenen olursa MSN versin özelden. Online ve müsait olduğum bir zaman konuşuruz =)
Bu akşam da 1.5 boyunca yazcam. Yazmış olmak için yazıyorum şimdilik. İçimden ne geliyorsa onu =)[signature][hline]Kill me again or take me as i am ..
Mesaj tarihi:
Eskiden bilgisayarım adam gibi oyun kaldırmazdı. Az sayıdaki oyunlar da bayardı. Bilgisayarı açardım. Hangisini oynasam diye boş boş bakardım bilgisayara. Ama hepsi baydığı için oynayamazdım. 1 saat falan boş boş baktıktan sonra bilgisayarı kapatırdım :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
sıkıldığında kapat sayfalarını :) yapacak bişey bulamadığındada git 5-10 dakika bişeylerle uğraş. sonra gel bak bakalım yeni mesaj varmı yokmu araştır. İlgili çekecek bişeyler ara. İlgini çeken bişey varsa onu araştır. Hatta merak edipte yanıtını bulamadığın şeyler varsa onların yanıtlarını ara. Yada merak edebileceğin şeyleri aklına getir ne yapsam ne düşünsem gibi mesela :) vakit geçiyor o zaman.. Yada hiçbirşey bulamıyorsan günlük hayatında senin işine yarıyacak meslekler edinmeye bak. Kodlama öğren donanım öğren vs.vs..[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >>
Mesaj tarihi:
Walla benim canım sıkılınca Ares'i kullanırım,Bugün ayın 17'si ve benim kota 2.4GB oldu!!Ama artık olmayacak çünkü WOW'a başlıyorum...[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
Mesaj tarihi:
Ehueheuh. Açık konuşmak gerekirse bu konunun bu kadar ilgi göreceğini düşünmezdim. =)
Çünkü genelde ben yazı yazdıktan sonra bana cevap yazan filan olmazdı =) Bu da beni üzerdi. İyi oldu bak bu =)[signature][hline](,,(
(=' :')
(,(")(")
Mesaj tarihi:
said:
Silmarwen, 18 Ekim 2005 16:57 tarihinde demiş ki:
Ehueheuh. Açık konuşmak gerekirse bu konunun bu kadar ilgi göreceğini düşünmezdim. =)
Çünkü genelde ben yazı yazdıktan sonra bana cevap yazan filan olmazdı =) Bu da beni üzerdi. İyi oldu bak bu =)

eheh kiyamam ben sana=)

koş iftar taburuna ahah.
istanbul icin tabur vakti![signature][hline]- psidø -
Mesaj tarihi:
Bak yine aynı şey olmaya başladı yaa =)

Edit: İmlâ
[signature][hline](,,,(
(=' :' )
(,(" )(" )

[Bu mesaj Silmarwen tarafından 19 Ekim 2005 21:42 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...