Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Daha fazla critmi daha fazla manamı? (druid)

BssM

Öne çıkan mesajlar

Sevgili patiler son günlerde kafamı kurcalıyan birşeyi sormak istiyorum sizlere ben bir druidim ve sizce crit şansına veren itemlermi yoksa manaya veren itemlermi giymem lazım yani 20 manamı yoksa % 2 crit şansımı??[signature][hline]Krezas:NE 60 druid ragnaros

_Bazı insanların kendilerini taurenlerle bagdastırması taurenlerin öküz oldugu gercegini degistirmez

_Evet hollandada milka köyünde arcanite reaper li öküzler varmış
Sosyal ağlarda paylaş

frost mage : + dmg
fire mage : crit diye biliyorum mage oynamadim hic ama.

priestte de oynama tarzina göre degisir, ya fazla mana pool ya da mana regen üzerine kurarsin itemlarini.

warlock stam ve health regen kasar.

PS. Priest olmama ragmen, 20 manadansa 2% criti tercih ederim bu arada, 20 mana ne ki yahu[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 19 Ekim 2005 15:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

pardon o 20 intellect olucaktı=)[signature][hline]Krezas:NE 60 druid ragnaros

_Bazı insanların kendilerini taurenlerle bagdastırması taurenlerin öküz oldugu gercegini degistirmez

Sosyal ağlarda paylaş

ya bu buildine bakar.Feralsan veya restoysan crite ver.[bide ne criti bu?] balance san inte ver.[signature][hline]Supreme
----------
n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki:
Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz.
Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe
Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın
Sosyal ağlarda paylaş

Balance oynucaksan, crit agırlıklı git. crit spell dmg bonus 100% olaibliyor talentlarla
nekadar cok crit okadar dmg yani

Resto oynucaksan, sprit ve int balanslı git lvl 60 da +heall spells ve restore mana balanslı template yap

Feral oynucaksan, agi, +attack power git , talentlardan zaten mana stam ve str bonus geliyor[signature][hline] Mystry aka mördak
gibidir.
Celeste Pain Train]

[Bu mesaj Sin tarafından 19 Ekim 2005 18:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi başka bir sorun var buradaki crit crit with spells mi yoksa crit mi

spell crit olduğunu varsayıyorum

hepiniz bildiği 3 tür druid var feral ,healer,caster

feral ve healer için spell crit in önemi yok

feral kullanmıyor healerın ise işini şansa bırakma gibi bir lüks ü yok yok

şimdi başka bir sorun geri kalan gear nasıl şayet oda spell crit ağırlıklı ise moonkin kullanıp allaha sığınacaksın ama o tarz bir dps oynamak istiyorsan niye mage açmadın sorusu akla gelir :D

sahip olduğun gear mana ihtiyacını karşılayacak düzeydeyse bu seferde 20 int herhangi bir değişiklik yaratmaz %2 spell crit daha makuldür[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw manayla crit şansını kıyaslıyorsam heraldeki bu crit with spelldir yaw:)[signature][hline]Krezas:NE 60 druid ragnaros

Sosyal ağlarda paylaş

inan okadar ilginç adamlar gördüm ki critle hit chance aynı sanan adamlara rastlamışlığım var o yüzden eşşeğimi sağlan kazığa bağlıyorum ayrıca söz konusu druid oldumu spell crit de normal critte mantıklı seçenekler[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Sosyal ağlarda paylaş

Bende shamanım crit veren item bulamadım daha ama olsa ona verirdim. Sonuçta 100 int %1 crit veriyor ama manayı abartı arttıyor tabi yanında.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever
Dan Discotech
Jusenas Dunemaul Level 5* Troll Shaman
Daha fazlasını iste
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...