b1vRiP Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 arkadaşlar yarın bi oyun oynatıcam haftalık rutinimiz olarak ama bu hafta ders çalıştığımdan ve kafam çok dolu olduğundan tam bişeyler düşünemedim sizden biraz fikir ve öneri alayım dedim şimdi bu haftaki maceramızda arkadaşları bir şekilde bir şehirden başkasına önemli bi sebepten yollıycam yolda giderken geçmeleri gereken bir tünelde yaşayacakları olaylar tüm günümüzü kapsayacak şu an beynim acaip dumur az az düşünebiliyorum bi el atın kotaram şu haftayı laf yemek istemiyorum :D 1)Adamları neden bi şehirden öbürüne yollatıyım bu sefer one-shot deil uzun soluklu bişi oynıycaz.. 2)Girecekleri mağrada olabilcek güzellikler,ipuçları hede hödö aklınıza gelirse yazarsanız farklı bi tat katarım oyuna şimdiden teşekkürler..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 direk record of lodoss war geldi gözümün önüne. kahramanların acilen kadim büyücü/hede rahibi xxx'in bilgeliğine ihtiyaçları vardır. yolu kısaltmak için terkedilmiş cüce şehri yyy'den geçerler. harabeler sıklıkla yağmalansa da hala hazinelerle ve tehlikelerle doludur. bilimum öcü/böcük burada yuvalanmıştır (hatta bkz. moria madenleri) hatta alt seviyelerin birinde bir ejderha mı vardır? (mithrill hall da olur :-p) sağlam klişe :D[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling. [Bu mesaj Grudge tarafından 16 Ekim 2005 07:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 haha hakkatten he ama napiyim kullanıcam sanırım bunu bu hafta böyle idare ediyim bizimkileri :D başka bir tür bir şey de geldi aklıma ama şimdi bir kaç saatte kurgulayamıycam bunu napalım bunu kullaniim ben :P[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 valinin kızını kaçırıp tünele saklasınlar kaka tipler bunlar da gidip kurtarsın. sonra valinin kızının aslında göründüğü gibi olmadığını falan yazar yaradana sığınırsın. hack n slashın kralını yaparsın işte[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 sole olsun handa uyurlarken han yanmaya baslasın sora sabah birileri onlardan bunu yapanları yakalamasını rica etsin sora tunele fln gtsnlr olur sanırım[signature][hline]the truth is out there... garbage rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Arkadaşlar eğer aşmış karakterler flan değilse şöyle yapabilirsin. (arada bir de çöl olduğunu hesaba katarak anlatıyorum). Gruba bir şekilde bulundukları şehirden başka bir şehre giden bir çöl kervanının olduğunu korumalara çok iyi para verdiklerini ve gittikleri şehirde zengin lordların yeni adamlara ihtiyaçları olduğunu çıtlatabilirsin.Daha sonra çölden geçerken çöl eşkiyalarının saldırısına uğratırsın onları ve eşkiyalar herkesi öldürüp bir kaç esirle birlikte herkesi eskiden bir çöl kasabası olan labirent gibi arabik bir şehre götürür.Sen de istersen bir şekilde maceracı arkadaşların yakalanmamasını ya da gündüz eşkiyalar uyuklarken adamların kaçmalarını sağlarsın. Daha sonra eşkiyaları takip edip kervanın yükünü ve esirleri kurtarırlar.Fakat yiyecek vs. sıkıntısı baş gösterir.Eski esirlerden biri olan NPC bir vaha bildiğini söyler ve her şeyi karıştırıp tüm kervanı bir wvyern cave'ine sokar. Grup isterse kaçar isterse savaşır.(stand and fight :) ) Wvyernler aptal yaratıklardır bilirsiniz.Gruptakiler akıllarını kullanıp onları öldürebilirler.Daha sonra cave'in yakınlarında wvyernlerin susuzluklarını giderdikleri bi vaha bulunur burada dinlenirler ve kervandan kalanlarla birlikte şehre giderler şehre yaklaştıkalrında ise şehrin alev alev yandığını görürler.(Aslında basit birşeydir.Baş büyücü piposunu en sevdiği puf koltuğunda unutup okumaya dalmıştır ve pipo koltuktan yerew düşüp uyuyakalmış büyücüyü tüm kuleyi ve akabinde şehri çıtır çıtır yakmaktadır çöl kıyısında olduğu için su da sorundur). (burada grup şehirdeki insanlarayardım edebilirler.(onları kurtarmak ya da yangını söndürmek flan...) Eh şehrin yüksek lordları da onlara teşekkür edecekler tabii sonunda baya da bonkör olurlar sanırım.Daha sonra -artık- kahramanlar şehrin fahri koruyucuları ilan edilirler ünleri yayılır insanlar onlardan yardım ister flan en sonunda da ana campingi oluşturup adamları oraya doğru ieklersin. "Unutmayalım DMler arasıra iteklemelidir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: mulgear6, 16 Ekim 2005 20:42 tarihinde demiş ki: sole olsun handa uyurlarken han yanmaya baslasın sora sabah birileri onlardan bunu yapanları yakalamasını rica etsin sora tunele fln gtsnlr olur sanırım Han, RP dünyasındaki en büyük klişedir, kaynağı da Dragon Lance'in başıdır. Herkes özenir. DM'imiz oyuna her başlayışımızda şimdi bi handasınız der, biz de sıkılmadan her seferinde güler dalga geçeriz. Handan yaratıcı fikirler gerek heralde adama. Bi de şimdiye kadar oynatmıştır heralde. Acaba laf yedi mi :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Ya o han olayı gibi milyon tane klişe var oyunlarda.Eğlenceli oyunlar genelde karakterlerin çeşit olarak uç noktalarda olduğu oyunlar oluyor. Yeni karakterim ; karizmatik, kargalardan korkan, uzun saçlı, dev dili konuşabilen bir monk :) ilk kez oyuncu olacağım da çeşit olsun dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 1) Adamlardan birinin bi akrabası ölmüş olsun. Üst düzey bi cenaze olacağından bulunması gereksin. (her sebep de fantastik olmamalı, boku çıkıyor. Bazı önemli olaylar önemsiz görevlerden çıkar) 2) Hmm iki devlet arasında savaş olabilir. Partinin normal yoldan geçmesine sınır çatışması yüzünden izin veirlmez. Ve haliyle çok tehlikelidir. Bu yüzden yıllardır kullanılmayan bi yola giderler. Orda da bi tünel vardır. Bıdı bıdı[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar