barbu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ya normalde yazmıcaktım ama kafayı yicem ya. simdi ben bi kızdan hoslanıyorum. ama kızın yanına bile gidemiom. arkadaslar gaza getirmeye calısıyolar. hadi hadi diye diye galiba en sonunda kızda ogrendi ondan hoslandıgımı. ya belkide annamamıstır ama yanlarından gecerken 5 kızdan 4 u donup bize bakio filan. en sonunda gidip konusmaya karar verdim ama yarı yoldan dondum:( ya bana sanki kız kacıyomus gibi gelio. gerci pek bi belli etmedi bole bisi ama . off cok karısık aklım. red etmesinden korkuyorum. karsısında öle tıkanıp kalmaktan korkuyorum.... bi fikir verin ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Korkma bişey olmaz. Sakin ol, git içten bi şekilde konuş kızla. Ama aşırı duygusallaşma ve sakın ona muhtaç gibi görünme. Onsuz da yapabilirmişsin gibi davran hafiften.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ntxsoft Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 git konuş reddederse de çabuk unutursun olur biter. moralim şuan çok bozuk ve bu kız yüzünden oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ya kızlar da insan, abartmayın bu kadar.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ya ben hic bole biri deildim(yada ben öle saniodum). cok rahat tanımadıgım kızla sohbet ederdim ama bunun onunden gecerken bile garip oluo. simdi anladıktan sora soguduysa benden iice kotu olurum. hic konusamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ya git konus nolcak takma yaa..[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Kızdan hoşlanırsan öyle olursun. Korkma, sonunda o kaybeder diye düşün :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bence senin hoslandıgını fark etmesi daha iyi. konusmaya gittiginde ne soyleyecegini tahmin eder. tabi bence konusmya gidecek sen bu bir cıkma teklifi olmasın sadece sohbet olsun cıkma teklifi cok cocukça olur.konusun oda bişiler hissediyosa gelisir kendiliginden zate[signature][hline]Lamen of the Kings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ayrı bi ortamda konuşursan daha etkili olacaktır. ortamda konuşmaya kalkarsan sen utanırsın, kız utanır gerilim olur bu da iyi olmaz[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) laverda balık değildir.. www.laverda.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 kız hic yanlız olmuyoki. 5 kisi arasından cekip cıkarmak da zor biraz:D. eskiden 3 kisidiler gene bi bakıma simdi 5 oldular yarın 7 olmalarından korkuyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bişey olmaz bi gözlerine bak gelsene biraz de (gözlerine baktığında gülüyorsa devam et dik dik bakıyorsa baban ne iş yapıyo felan değiştir konuyu kaç ordan) gelir o zaten niyeti varsa[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) laverda balık değildir.. www.laverda.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ahah, laverda, kızı çağırıp baban ne iş yapıyo mu diyelim yani korkarsak :D lol[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: Saeros, 18 Ekim 2005 17:36 tarihinde demiş ki: ya kızlar da insan, abartmayın bu kadar. hehe, dogru valla :D[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bakışlarından,sana bakıp bakmadığından ztn aklında bir fikir belirmiştir hoşlanıp hoşlanmadığına dair!ilgileniyosa senle, belli eder bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ya git sole en fazla egon sarsılır bi kaç gun sora normale donersin bişi olmaz belki kızda senden hoslanıyodur nerden biliyosun umut fakirin ekmeği misali.[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quentus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Korkma yaws bu kdr ucunda olum yok ya allah allah oda insan hem red bile etse bisi olmuo yarin baska bi kiz hosuna gitmeye baslio hemen unutu verion :D korkma az cesaret :D[signature][hline]Bir İnsan Sizce Niye Yasamak İçin Bu Kadar Caba Harcarki ??? (Garip) www.athenauo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: dory, 18 Ekim 2005 19:17 tarihinde demiş ki: said: Saeros, 18 Ekim 2005 17:36 tarihinde demiş ki: ya kızlar da insan, abartmayın bu kadar. hehe, dogru valla :D ay pardon, "dory hariç" yazmamışım. hohaha[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 boşver konuşma...hatunu iyice kes...dedikodusunu cıkar o nu sevdigine dair...sonada ilgilenme ...eger istiyosa kendi gelir zaten...[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 zaten %99 caktı ama beklersem bi baska beklemesem bi baska. off. ama herkes aynı seyi soluo yarın gidip konusacam.(kalpten gitmezsem, manyak heyecan yapiom. yonumu deistiriom.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Boşver, inceldiği yerden kopsun...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 walla takma bukadar nolursa olsun... kız yemez senı korkma,doğal olmaya calış yeter...[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bugun gittim konustum. direk benimle cıkarmısın demedim ama tanıstık. zaten annamıs hoslandıgımı. pek fazla bisi diyemedim(nutkum tutuldu). ama goz goze geldigimizde el filan salladım oda karsılık verdi. tersler diye korkuyodum ama hic bir olumsuzluk gormedim bikac gun sora direk solicem iste suraya gidelim mi filan diye. ustumden buyyuuk bir yuk kalktı. insallah olumlu olur bi isin sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 OoOoOO böyle yapacaksan senden cacık olmas.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 napiim o zaman soleyin. kıza gidip bi anda cıkarmısın demek de garip oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Önce tanışmalısın. Pat diye gidip benimle çıkar mısın denmez. Tanımıyo adam athlet, tanımadan mı çıksınlar??[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar