Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gene bir kız sorunsalı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya normalde yazmıcaktım ama kafayı yicem ya. simdi ben bi kızdan hoslanıyorum. ama kızın yanına bile gidemiom. arkadaslar gaza getirmeye calısıyolar. hadi hadi diye diye galiba en sonunda kızda ogrendi ondan hoslandıgımı. ya belkide annamamıstır ama yanlarından gecerken 5 kızdan 4 u donup bize bakio filan. en sonunda gidip konusmaya karar verdim ama yarı yoldan dondum:( ya bana sanki kız kacıyomus gibi gelio. gerci pek bi belli etmedi bole bisi ama . off cok karısık aklım. red etmesinden korkuyorum. karsısında öle tıkanıp kalmaktan korkuyorum....
bi fikir verin ya..
Mesaj tarihi:
Korkma bişey olmaz. Sakin ol, git içten bi şekilde konuş kızla. Ama aşırı duygusallaşma ve sakın ona muhtaç gibi görünme. Onsuz da yapabilirmişsin gibi davran hafiften.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
ya ben hic bole biri deildim(yada ben öle saniodum). cok rahat tanımadıgım kızla sohbet ederdim ama bunun onunden gecerken bile garip oluo. simdi anladıktan sora soguduysa benden iice kotu olurum. hic konusamam
Mesaj tarihi:
ya git konus nolcak takma yaa..[signature][hline]--Borgır--
[ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki:

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Mesaj tarihi:
Kızdan hoşlanırsan öyle olursun. Korkma, sonunda o kaybeder diye düşün :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
bence senin hoslandıgını fark etmesi daha iyi. konusmaya gittiginde ne soyleyecegini tahmin eder. tabi bence konusmya gidecek sen bu bir cıkma teklifi olmasın sadece sohbet olsun cıkma teklifi cok cocukça olur.konusun oda bişiler hissediyosa gelisir kendiliginden zate[signature][hline]Lamen of the Kings
Mesaj tarihi:
ayrı bi ortamda konuşursan daha etkili olacaktır.
ortamda konuşmaya kalkarsan sen utanırsın, kız utanır gerilim olur bu da iyi olmaz[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
laverda balık değildir..
www.laverda.com.tr
Mesaj tarihi:
kız hic yanlız olmuyoki. 5 kisi arasından cekip cıkarmak da zor biraz:D. eskiden 3 kisidiler gene bi bakıma simdi 5 oldular yarın 7 olmalarından korkuyom
Mesaj tarihi:
bişey olmaz bi gözlerine bak gelsene biraz de (gözlerine baktığında gülüyorsa devam et dik dik bakıyorsa baban ne iş yapıyo felan değiştir konuyu kaç ordan) gelir o zaten niyeti varsa[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
laverda balık değildir..
www.laverda.com.tr
Mesaj tarihi:
ahah, laverda, kızı çağırıp baban ne iş yapıyo mu diyelim yani korkarsak :D lol[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
said:
Saeros, 18 Ekim 2005 17:36 tarihinde demiş ki:
ya kızlar da insan, abartmayın bu kadar.

hehe, dogru valla :D[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
I try to put myself to sleep but I miss the one I love..
Mesaj tarihi:
bakışlarından,sana bakıp bakmadığından ztn aklında bir fikir belirmiştir hoşlanıp hoşlanmadığına dair!ilgileniyosa senle, belli eder bence...
Mesaj tarihi:
ya git sole en fazla egon sarsılır bi kaç gun sora normale donersin bişi olmaz belki kızda senden hoslanıyodur nerden biliyosun umut fakirin ekmeği misali.[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden
Hayatımı arıyorum kaderimin içinden
Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden
Şimdi çıkaracağım geleceğimi

Mesaj tarihi:
Korkma yaws bu kdr ucunda olum yok ya allah allah oda insan hem red bile etse bisi olmuo yarin baska bi kiz hosuna gitmeye baslio hemen unutu verion :D korkma az cesaret :D[signature][hline]Bir İnsan Sizce Niye Yasamak İçin Bu Kadar Caba Harcarki ??? (Garip)
www.athenauo.com
Mesaj tarihi:
said:
dory, 18 Ekim 2005 19:17 tarihinde demiş ki:
said:
Saeros, 18 Ekim 2005 17:36 tarihinde demiş ki:
ya kızlar da insan, abartmayın bu kadar.

hehe, dogru valla :D

ay pardon, "dory hariç" yazmamışım.

hohaha[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Mesaj tarihi:
boşver konuşma...hatunu iyice kes...dedikodusunu cıkar o nu sevdigine dair...sonada ilgilenme ...eger istiyosa kendi gelir zaten...[signature][hline]Follow the Darkness...
Mesaj tarihi:
zaten %99 caktı ama beklersem bi baska beklemesem bi baska. off. ama herkes aynı seyi soluo yarın gidip konusacam.(kalpten gitmezsem, manyak heyecan yapiom. yonumu deistiriom.)
Mesaj tarihi:
bugun gittim konustum. direk benimle cıkarmısın demedim ama tanıstık. zaten annamıs hoslandıgımı. pek fazla bisi diyemedim(nutkum tutuldu). ama goz goze geldigimizde el filan salladım oda karsılık verdi. tersler diye korkuyodum ama hic bir olumsuzluk gormedim bikac gun sora direk solicem iste suraya gidelim mi filan diye. ustumden buyyuuk bir yuk kalktı. insallah olumlu olur bi isin sonu
Mesaj tarihi:
Önce tanışmalısın. Pat diye gidip benimle çıkar mısın denmez. Tanımıyo adam athlet, tanımadan mı çıksınlar??[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Her Şey Paticik İçin...
  • Yeni Oluştur...