Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gene bir kız sorunsalı

barbu

Öne çıkan mesajlar

ya normalde yazmıcaktım ama kafayı yicem ya. simdi ben bi kızdan hoslanıyorum. ama kızın yanına bile gidemiom. arkadaslar gaza getirmeye calısıyolar. hadi hadi diye diye galiba en sonunda kızda ogrendi ondan hoslandıgımı. ya belkide annamamıstır ama yanlarından gecerken 5 kızdan 4 u donup bize bakio filan. en sonunda gidip konusmaya karar verdim ama yarı yoldan dondum:( ya bana sanki kız kacıyomus gibi gelio. gerci pek bi belli etmedi bole bisi ama . off cok karısık aklım. red etmesinden korkuyorum. karsısında öle tıkanıp kalmaktan korkuyorum....
bi fikir verin ya..
Sosyal ağlarda paylaş

Korkma bişey olmaz. Sakin ol, git içten bi şekilde konuş kızla. Ama aşırı duygusallaşma ve sakın ona muhtaç gibi görünme. Onsuz da yapabilirmişsin gibi davran hafiften.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

bence senin hoslandıgını fark etmesi daha iyi. konusmaya gittiginde ne soyleyecegini tahmin eder. tabi bence konusmya gidecek sen bu bir cıkma teklifi olmasın sadece sohbet olsun cıkma teklifi cok cocukça olur.konusun oda bişiler hissediyosa gelisir kendiliginden zate[signature][hline]Lamen of the Kings
Sosyal ağlarda paylaş

bişey olmaz bi gözlerine bak gelsene biraz de (gözlerine baktığında gülüyorsa devam et dik dik bakıyorsa baban ne iş yapıyo felan değiştir konuyu kaç ordan) gelir o zaten niyeti varsa[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
laverda balık değildir..
www.laverda.com.tr
Sosyal ağlarda paylaş

ya git sole en fazla egon sarsılır bi kaç gun sora normale donersin bişi olmaz belki kızda senden hoslanıyodur nerden biliyosun umut fakirin ekmeği misali.[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden
Hayatımı arıyorum kaderimin içinden
Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden
Şimdi çıkaracağım geleceğimi

Sosyal ağlarda paylaş

Korkma yaws bu kdr ucunda olum yok ya allah allah oda insan hem red bile etse bisi olmuo yarin baska bi kiz hosuna gitmeye baslio hemen unutu verion :D korkma az cesaret :D[signature][hline]Bir İnsan Sizce Niye Yasamak İçin Bu Kadar Caba Harcarki ??? (Garip)
www.athenauo.com
Sosyal ağlarda paylaş

bugun gittim konustum. direk benimle cıkarmısın demedim ama tanıstık. zaten annamıs hoslandıgımı. pek fazla bisi diyemedim(nutkum tutuldu). ama goz goze geldigimizde el filan salladım oda karsılık verdi. tersler diye korkuyodum ama hic bir olumsuzluk gormedim bikac gun sora direk solicem iste suraya gidelim mi filan diye. ustumden buyyuuk bir yuk kalktı. insallah olumlu olur bi isin sonu
Sosyal ağlarda paylaş

OoOoOO böyle yapacaksan senden cacık olmas.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight

Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...