Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shaman o kadar güçlü ki...

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Shamanın manası nerdeyse bitiyodu sonlara doru zaten ikinci ranga'yı alamadı,

Adam haklı olarak "bizede evacoation lazım ardı ardına iki ragnaros kesemiyoruz biz nasıl nefarius sololıycaz" dedi.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

gecen gun tuf ile geziniyorum ab de

bi paladin gordum shockladim 1200 tuf wf critledi 2k, paladin shieldini cekemeden oldu, arkamdan gelen rogue da "abi bi vurdursaydin bari be :P" dedi :) hehe cidden cok egleniyorum :)

hos sonra bi kere paladinin biri butun canimi bir vurusta aldi, anlamadim noluyoruz oha oha oldum, sordum guilde reckoning diye bir talentmis. 4k lifeyi nasi aldi anlamadim.[signature][hline]nerf shamanz
bilmeyen arkadaslara soyluyoruz; talentlerle backstab = 179%, ambush = 299%
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jadelith, 18 Ekim 2005 07:04 tarihinde demiş ki:
gecen gun tuf ile geziniyorum ab de

bi paladin gordum shockladim 1200 tuf wf critledi 2k, paladin shieldini cekemeden oldu, arkamdan gelen rogue da "abi bi vurdursaydin bari be :P" dedi :) hehe cidden cok egleniyorum :)

hos sonra bi kere paladinin biri butun canimi bir vurusta aldi, anlamadim noluyoruz oha oha oldum, sordum guilde reckoning diye bir talentmis. 4k lifeyi nasi aldi anlamadim.

paladini wf ile 2k ? hmm elinde hand of ragnaros var ayrica paladin cloth armor la mi geziodu acaba?[signature][hline]--------------------------------------
Kam-Magtheridon
www.grimsoul.co.uk
--------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada fazla abartıyorsunuz.Su an talentı degıstırsem Natures swiftnessi alsam, cook rahat keserim şamanı.Zaten heal olmama gerek kalmadan olduruyorum su ankı feral buıld le.Bash imin suresi 5 sanıyeye çıkınca earth shock da yemicem heal için,artık iki shamanı alabilcek miyim diye bakıcam =).
En uber class paladin abi 300 metrede hayvan gibi stun çakıyor.[signature][hline]Supreme
----------
n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki:
Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz.
Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe
Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...