LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Umarım daha evvel verilmemiştir.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 süper :)[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion Yolcu[Orc-Hunter] --Academy of Hammerheart-- Dunemaul FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 öldürmüşmü bare :D[signature][hline]Shippy 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 sonuç önemli =)[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Shamanın manası nerdeyse bitiyodu sonlara doru zaten ikinci ranga'yı alamadı, Adam haklı olarak "bizede evacoation lazım ardı ardına iki ragnaros kesemiyoruz biz nasıl nefarius sololıycaz" dedi.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 haklı mı değilmi onu söyleyin bana?? nıahah :D[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion Yolcu[Orc-Hunter] --Academy of Hammerheart-- Dunemaul FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 walla kotu bi shaman eslese tamamda lightning atm,is[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 adam es'i harcamıyo ragnaros'a[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 gerek yok ki :)[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion Yolcu[Orc-Hunter] --Academy of Hammerheart-- Dunemaul FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Yok bu app şaman dmg add yok hiç normalde bi frost shockda ölmesi lazimdi.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone http://wow.allakhazam.com/profile.html?404796 Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 yok shock kullnınca downtime cok artıyomuş, durmadan oturup su içmeleri gerekiyomuş[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bence almıstır[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bi Mana Poti'yle almıştır bence..[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion Yolcu[Orc-Hunter] --Academy of Hammerheart-- Dunemaul FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 `Ragnaros - Bidi bidi.. Shaman - Frost Shock spam... Ragnaros - Nerf Shaman.` Boyle bir imza gormustum buralarda. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Ragnoros-DIE INSECTS shaman casts frost shock shaman casts frost shock Ragnoros: OMG WTF NERF NERF[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 lol :D[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion Yolcu[Orc-Hunter] --Academy of Hammerheart-- Dunemaul FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 abı samanın elını kolunu baglasalar gene dover baksana yazılan yazılara okudum en zevklı formdu:D bır efsaneye donusmus saman=ımposıble ıs nothıng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 gecen gun tuf ile geziniyorum ab de bi paladin gordum shockladim 1200 tuf wf critledi 2k, paladin shieldini cekemeden oldu, arkamdan gelen rogue da "abi bi vurdursaydin bari be :P" dedi :) hehe cidden cok egleniyorum :) hos sonra bi kere paladinin biri butun canimi bir vurusta aldi, anlamadim noluyoruz oha oha oldum, sordum guilde reckoning diye bir talentmis. 4k lifeyi nasi aldi anlamadim.[signature][hline]nerf shamanz bilmeyen arkadaslara soyluyoruz; talentlerle backstab = 179%, ambush = 299% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 NERF SHAMANZ[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: Jadelith, 18 Ekim 2005 07:04 tarihinde demiş ki: gecen gun tuf ile geziniyorum ab de bi paladin gordum shockladim 1200 tuf wf critledi 2k, paladin shieldini cekemeden oldu, arkamdan gelen rogue da "abi bi vurdursaydin bari be :P" dedi :) hehe cidden cok egleniyorum :) hos sonra bi kere paladinin biri butun canimi bir vurusta aldi, anlamadim noluyoruz oha oha oldum, sordum guilde reckoning diye bir talentmis. 4k lifeyi nasi aldi anlamadim. paladini wf ile 2k ? hmm elinde hand of ragnaros var ayrica paladin cloth armor la mi geziodu acaba?[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Magtheridon www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismayilucanpehli Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 2k gayet makul , ve normal bir damage. Fist of Omokk'la veriyorum paladine yaklaşık olarak 1.8k.[signature][hline]Ismayil U¢anpehlivan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 oda zevksız be 1-2 tuşla oldurmek.[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bu arada fazla abartıyorsunuz.Su an talentı degıstırsem Natures swiftnessi alsam, cook rahat keserim şamanı.Zaten heal olmama gerek kalmadan olduruyorum su ankı feral buıld le.Bash imin suresi 5 sanıyeye çıkınca earth shock da yemicem heal için,artık iki shamanı alabilcek miyim diye bakıcam =). En uber class paladin abi 300 metrede hayvan gibi stun çakıyor.[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismayilucanpehli Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 verdiği DD'a karşılık shaman çabuk ölebilen bir class.[signature][hline]Ismayil U¢anpehlivan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 neyse 1.9 da paladinler bastan asagiya degisecek diyorlar bakalim hayirlisi :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf and Respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar