RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Biraz önce aldığım bir habere göre rıza çalımbay istifa etmiş. Kendisine güle gülelerimizi iletiyoruz ve yeni teknik direktörümüzü merak etmeye başlıyoruz...(nihayet)[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 4 maç sonra bir diğerini merak etmemeniz dileğiyle... yazık oldu adama[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 yoq ya nerde yazıyor[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . www.edepom.com * www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 sky türk son dakika diye geçti :)[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 + http://www.bjkhaber.net/haber.php?id=15638[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 feyyaz uçar gelir takımın başına yine aynı filmi izleriz .[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 gelen gideni aratmaz o da 5 mac sonra gider...[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 del bosqi[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . www.edepom.com * www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 hep yabancıların türklerden farkı yok türklere öncelik verin diyolar ama, yeterli türk td yok ki :([signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 rasim kara gelsin artık ya yeter laaaağın[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 hakan bilal Kutlualp istifa etti aynı gün rıza çalımbay istifa ediyor acayip bir celişki insanın aklında soru işaretleri oluyor ??[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . www.edepom.com * www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bize gereken gerets gibi bi teknik direktor..Adam fenerbahceyle ve besiktasla mukayese bile edilemeyecek bi kadroyu aldi,inanilmaz isler yapti.. Hersey besiktas icin hayirli olsun,ben rizaya uzuldum ama cunku besiktasi cok seven bi adam[signature][hline]kaypak olmak moda galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: thug_life, 17 Ekim 2005 17:15 tarihinde demiş ki: hakan bilal Kutlualp istifa etti aynı gün rıza çalımbay istifa ediyor acayip bir celişki insanın aklında soru işaretleri oluyor ?? Afedersin ama bu ikisinin ne gibi bir bağlantısı olabilir ki ??[signature][hline]I think i'm the NoelBab.. We can't forget him .. We Love him.. God Bless him .. I'm his reflection ..[b] [b]Msn İçin : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 İkisi yeni bir kulup kurucaklarmış:D Şaka bi yana üzüldüm o adamın gitmesine sempatim vardı.[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: thug_life, 17 Ekim 2005 17:15 tarihinde demiş ki: hakan bilal Kutlualp istifa etti aynı gün rıza çalımbay istifa ediyor acayip bir celişki insanın aklında soru işaretleri oluyor ?? komplo teorileri ureten paranoyak insan modeli[signature][hline]kaypak olmak moda galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Beşiktaş doğru düzgün transfer yapsın diye Hakan Bilal Kutlualp'i Yönetime transfer edecekmiş, Rıza da Feenrbahçe'ye TD'lik yapmaya gelecekmiş... iki takımın da buna ihtiyacı yok değil aslında :p[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Gordon Milne Bjk tesislerinde şu an yönetimle görüşme yapıyor.. Ama td'liğe mi yoksa menajerliğe mi gelir orasını bilemiyorum ..[signature][hline]I think i'm the NoelBab.. We can't forget him .. We Love him.. God Bless him .. I'm his reflection ..[b] [b]Msn İçin : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Gordon Milne teknik direktör de olsa Menejer de olsa Beşiktaş'a ne hayrı dokunabilir ki? Beşiktaş'ın sembol olmuş isimlerini getirip teker teker yok ederek kredi kazanmaya çalışan yönetim gitsin aha buray yazıyorum hiç bir sorun kalmaz... Not: Aynı taktiği hem Fenerbahçe hem de Galatasaray uyguladı. Fener 3 yıl önce bu yanlışından döndü, GS'de şuanda dönmüş gibi gözüküyor. Darısı Beşiktaş'ın başına.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 rızayla bu sene olmayacağı belliydi doğru bi karar yeni birisi yeni bi hava katar belki takıma[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bjk icin ii oldu bence[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mustafa Denizli gelsin bari.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sergen Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 iyi yaptı.. beşiktaş taraftarı ve camiasına karşı sevilmesini ve saygısını daha fazla kaybetmeden istifa etmesi iyi oldu... yeni teknik direktör adayları... dedikodulara göre bugün istanbula gelen gordon milne teknik direktör olabilirmiş.. diğerleri ise le guen, musatafa denizli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 adam gibi adamdı rıza ,öncelikle çok efendi bi insandı mütevazıydı kendisi için üzüldüm[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: AthleT, 17 Ekim 2005 19:12 tarihinde demiş ki: Mustafa Denizli gelsin bari. bir iki yabancıyı satalım o zaman :-):-)[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Adaylar şunlar duyduğuma göre öncelikle 3 aday var : 1-Paul LeGuen (öncelikli) 2-Ruud Gullit 3-Martin Olsen[signature][hline]I think i'm the NoelBab.. We can't forget him .. We Love him.. God Bless him .. I'm his reflection ..[b] [b]Msn İçin : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar