tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 webaslan a göre abdr. albayrak özhan canaydın ın yeni seçimdeki listesinde futbol şube sorumlusu olarak bulunuyor ne dersiniz? kavgasız gürültüsüz yorumlar yazarsanız hoş olur [signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com [Bu mesaj tony_montana tarafından 18 Ekim 2005 21:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 futbol şube sorumlunuz kim şuanda bilmiyorum ama kimsenin yapamadığını albayrak yaptı gitti heinze ı aldı geldi... kendiside açıkladı zaten yönetimde yer almak istiyorum bundan sonra diye... büyük ihtimal olacak...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 tabi canaydın seçilirse çünkü transferde canaydına yrd etmiş bi adamı canaydının rakipleri listelerine almazlar ama benim dileğim saha sağlam güçlü paralı işini bilen bi yönetim tıpkı her gs linin istediği gibi...[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 O adamı yönetimde isterim şahsen.Hem kulüp için iyi birşeyler yapıyor hem de taraftar çok seviyor.[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 en azından özhan canaydın ın en önemli seçim kozlarından biri olacak[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taros Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 keşke olsa tvde iki üç haraketini izleyip gülüyoruz ama onun yanında harbi GS li adam gs onunla dahada baarılı olur[signature][hline]"Break this bittersweet spell on me Lost in the arms of destiny" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Başkan olsa yakışır, futbol sorumluluğu mu yakışmayacak..[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ya ilgilenmem gerci de canaydin yine taraftarin sevdigi adamlari yanina alarak secimde kaba etini kurtarmaya calisiyor gibi geldi huehue terim - hagi - albayrak... metin oktay'i mezarindan kaldiracak bir sonraki secimde onu bekliyorum hehe[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 basarım o zaman floryayı:D şaka bi yana hell doru sölüyo canaydının klasik politikası sırada albayrak var[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Canaydın gitsin, Abdürrahim Albayrak başkan olsun. Abdürrahim Albayrak en Galatasaray'lı adam ya...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Abdürrahim Albayrak başkan olsun evet.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Ne de olur ha :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: HellHound, 18 Ekim 2005 22:11 tarihinde demiş ki: ya ilgilenmem gerci de canaydin yine taraftarin sevdigi adamlari yanina alarak secimde kaba etini kurtarmaya calisiyor gibi geldi huehue terim - hagi - albayrak... metin oktay'i mezarindan kaldiracak bir sonraki secimde onu bekliyorum hehe nede güzel söylemiş doggy eklemek istediğim tek şey ise Albayrak ı pek bi severim, GS a yürekten bağlı ve pek hırslı birisi. Varını yogunu ortaya koyabilen bi amcamız. Elbette yararı olur tekrar göreve gelmesi.[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Adnan Polat'a ne dersiniz?[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 2 sene sonra gelicek adnan polat.[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 AZYUUZAUZAHA[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 cok samimi ve heyacanlı bi adam:benim çok gulduruyor..[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar