Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Abdurrahim Albayrak fut. şub. sorumlusu mu oluyor??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
webaslan a göre abdr. albayrak özhan canaydın ın yeni seçimdeki listesinde futbol şube sorumlusu olarak bulunuyor ne dersiniz?
kavgasız gürültüsüz yorumlar yazarsanız hoş olur [signature][hline]GALATASARAY

[Bu mesaj tony_montana tarafından 18 Ekim 2005 21:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
futbol şube sorumlunuz kim şuanda bilmiyorum ama kimsenin yapamadığını albayrak yaptı gitti heinze ı aldı geldi...
kendiside açıkladı zaten yönetimde yer almak istiyorum bundan sonra diye...
büyük ihtimal olacak...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
tabi canaydın seçilirse
çünkü transferde canaydına yrd etmiş bi adamı canaydının rakipleri listelerine almazlar ama benim dileğim saha sağlam güçlü paralı işini bilen bi yönetim tıpkı her gs linin istediği gibi...[signature][hline]GALATASARAY
Lost in the arms of destiny"
Mesaj tarihi:
ya ilgilenmem gerci de canaydin yine taraftarin sevdigi adamlari yanina alarak secimde kaba etini kurtarmaya calisiyor gibi geldi huehue

terim - hagi - albayrak... metin oktay'i mezarindan kaldiracak bir sonraki secimde onu bekliyorum hehe[signature][hline]RKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!"
Mesaj tarihi:
Canaydın gitsin, Abdürrahim Albayrak başkan olsun. Abdürrahim Albayrak en Galatasaray'lı adam ya...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
  • Admin
Mesaj tarihi:
said:
HellHound, 18 Ekim 2005 22:11 tarihinde demiş ki:
ya ilgilenmem gerci de canaydin yine taraftarin sevdigi adamlari yanina alarak secimde kaba etini kurtarmaya calisiyor gibi geldi huehue

terim - hagi - albayrak... metin oktay'i mezarindan kaldiracak bir sonraki secimde onu bekliyorum hehe

nede güzel söylemiş doggy
eklemek istediğim tek şey ise Albayrak ı pek bi severim, GS a yürekten bağlı ve pek hırslı birisi. Varını yogunu ortaya koyabilen bi amcamız. Elbette yararı olur tekrar göreve gelmesi.[signature][hline]*
  • Yeni Oluştur...