Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nba'den Haberler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Carlos Delfino Avrupa'ya mı Dönüyor ?

Detroit Pistons'da çaylak sezonunda yaşadığı şansızlık ve sakatlıklar nedeniyle beklentilerin bir hayli altında kalan Carlos Delfino'nun, Avrupa'ya dönebileceği iddia edildi. Sezon içerisinde dizinden geçirdiği operasyon nedeniyle kendisini toparlayamayan ve coach Larry Brown'dan da istediği şansı bulamayan Arjantinli oyuncuyla özellikle İspanyol ve Rus ekiplerinin ilgilendiği söyleniliyor. Detroit Pistons ile 2008 yılında sona erecek $4.5milyon değerinde bir kontratı bulunan Delfino, çaylak sezonunda 30 karşılaşmada forma giymiş ve 3.9 sayı- 1.8 ribaund ortalamaları yakalamıştı. 2003 Draftında ilk tur 25.sıradan seçilerek NBA'e adım atan Delfino, 2003-04 sezonunu İtalya'nın Skipper Bologna takımında geçirmişti.

Utah'ın Gözü Antonio Daniels'da...

Geçtiğimiz sezon point guard pozisyonunda oynayan oyuncularından istediği verimi alamayan Utah Jazz'ın, gelecek sezon için bu pozisyona iki isim düşündüğü belirtildi. İlk olarak Seattle Supersonics'de kariyerinin en verimli dönemini geçiren Antonio Daniels ile ilgilenen Jazz'ın, ikinci seçenek olarak ise Grizzlies'ın yedek guard'ı Earl Watson'ı listesine aldığı söyleniliyor. NBA Kulislerinde konuşulanlara göre Jazz'ın bu iki oyuncudan özellikle Daniels için, bu yaz başta Cavaliers olmak üzere bir çok takımla yarışacağı gelen haberler arasında. Bu sezon Sonics forması altında benchten gelerek çok önemli katkılar sağlayan Daniels, oynadığı 75 karşılaşmada 11.2 sayı- 2.3 ribaund ve 4.1 asist ortalamaları yakalamıştı.

Houston'ın NY Macerası Sona Eriyor...

NBA'in en önemli şutörlerinden biri olarak gösterilen ancak son iki sezondur yaşadığı sakatlıklar nedeniyle takımına herhangi olumlu bir katkı sağlayamayan Allan Houston'ın, NY Knicks'den ayrılma ihtimalinin bir hayli yüksek olduğu iddia edildi. Sakatlığının yanında yüklü kontratı nedeniyle herhangi bir takıma takas edilmesi neredeyse imkansız olan Houston'ın, kontratının satın alınarak serbest bırakılacağı söyleniliyor. Knicks ile 2 yıllık $40milyon değerinde bir kontratı kalan Houston ile, takım sahibi James Dolan'ın bir görüşme yapması bekleniyor. Dizinde kronikleşen sakatlığı nedeniyle son iki sezonda sadece 70 karşılaşmada forma giyen Houston, geçtiğimiz sezon oynadığı 20 maçta 11.9 sayı- 1.2 ribaund ve 2.1 asist ortalamaları yakalamıştı.

Isiah, Phoenix'den Q Richardson'ı Kapacak

NY Knicks Başkanı Isiah Thomas'ın gelecek sezon için kadrosuna Phoenix Suns'ın skorer oyuncusu Quentin Richardson'ı dahil etmek istediği iddia edildi. Sezonu büyük bir hayal kırıklığıyla kapatan Knicks'de, Isiah Thomas'ın önümüzdeki sezon için Stephon Marbury ve Jamal Crawford ikilisinin yanına Richardson'ı da dahil ederek guard pozisyonuna derinlik katmayı düşündüğü belirtildi. Geçtiğimiz sezon Phoenix Suns forması altında 79 karşılaşmada 35.9 dakika süre alan Richardson, 14.9 sayı- 6.1 ribaund ve 2.0 asist ortalamaları yakalamıştı. Öte yandan Isiah Thomas'ın, skorer Richardson karşılığında Kurt Thomas'ı Phoenix'e göndereceği söyleniliyor. Knicks forması altında geçtiğimiz yıl kariyerinin en verimli dönemini geçiren Thomas, oynadığı 80 karşılaşmada 11.5 sayı- 10.4 ribaund ortalamalarıyla mücadele etmişti.

Shawn Bradley, Emekliliğe Çok Yakın...

Dallas Mavericks'in 2.29 boyundaki tecrübeli uzunu Shawn Bradley'in, önümüzdeki ay içerisinde emekliliğini ilan edeceği söyleniliyor. Diz ve kalça bölgelerindeki sakatlıkları nedeniyle son dönemlerinde büyük bir düşüş yaşayan tecrübeli uzununun, ilerleyen yaşlarda daha önemli sağlık sorunları yaşamak istemediği için kariyerini noktalamak istediği belirtildi. Dallas Mavericks ile devam etmekte olan 3 yıllık $14.5milyon değerinde bir kontratı bulunan Bradley, geçtiğimiz sezon oynadığı 77 karşılaşmada 2.7 sayı- 2.8 ribaund ortalamaları yakalamıştı. 1993 Draftında ilk tur 2.sıradan Philadelphia 76'ers tarafından seçilerek NBA'e adım atan Bradley, kariyeri boyunca oynadığı 832 karşılaşmada 8.1 sayı- 6.3 ribaund ve 2.5 blok ortalamalarıyla mücadele etmişti.

Ben bilgi edindikce buraya yazarım..[signature][hline]Kill For You !
The Rushing
Mesaj tarihi:
Cavaliers, Yeni Genel Menajerini Buldu...
Cleveland Cavaliers takım sahibi Dan Gilbert, Genel Menajerlik pozisyonuna Danny Ferry'nin getirildiğini açıkladı. Bir süredir bu pozisyona getireceği kişi için arayış içerisinde bulunan Gilbert'in, Detroit Pistons coach Larry Brown'ın sağlık sorunları nedeniyle Ferry'e yöneldiği belirtildi. Oyunculuk kariyerinde 1989 Draftında L.A. Clippers tarafından seçilerek NBA'e adım atan Ferry, 1990-2000 yılları arasında Cavaliers forması giymişti. Larry Bird'ün veliahtı olarak gösterilmesine rağmen kariyeri boyunca hiç bir zaman üst düzey bir oyuncu olamayan Ferry, oynadığı 917 karşılaşmada 7.0 sayı- 2.8 ribaund ve 1.3 asist ortalamaları yakalamıştı.
Bonzi Wells İçin İki Takım Devrede...
Memphis Grizzlies'da coach Mike Fratello'nun gelecek sezon için kadrosunda düşünmediği isimlerin başında olan Bonzi Wells'e iki takımın talip olduğu belirtildi. Grizzlies ile 6 yıllık $28.5milyon değerindeki kontratı 2006 yılında tamamlanacak olan Wells için Detroit Pistons ve Cleveland Cavaliers'ın devrede olduğu söyleniliyor. Son iki sezonun NBA finalisti Detroit Pistons'ın, özellikle Rip Hamilton'ın yanına skor üretebilecek bir isim aradığı ve bu nedenle Wells'e yöneldikleri iddia edildi. 1998 Draftında ilk tur 11.sıradan seçilerek NBA'e adım atan Wells, bu sezon oynadığı 69 karşılaşmada 10.4 sayı- 3.3 ribaund ve 1.2 asist ortalamaları yakalamıştı.
Raptors'ın Gözü, Kanadalı Magloire'da
New Orleans Hornets'ın Kanadalı uzunu Jamaal Magloire'un, önümüzdeki günlerde Toronto Raptors'a takas edileceği iddia edildi. Geçtiğimiz yıl draft edilen Brazilyalı uzun Rafael Araujo'dan beklenen performansı alamayan Raptors'ın, pota altına Magloire ile güçlendirmek istediği belirtildi. NBA Kulislerinde konuşulanlara göre Raptors'ın, Kanadalı uzun için 7. ve 16.sıradaki seçme haklarını New Orleans'a göndereceği söyleniliyor. 2003-04 sezonunda yakalamış olduğu çıkış sonrasında All-Star seçilme başarısı gösteren Magloire, geçtiğimiz yıl ise yaşadığı sakatlık ve şansızlıklar nedeniyle sadece 23 karşılaşmada forma giyebilmişti. 2000 Draftında ilk tur 19.sıradan seçilerek NBA'e adım atan Magloire, kariyeri boyunca 343 karşılaşmada forma giymiş ve 9.5 sayı- 7.4 ribaund ortalamaları yakalamıştı.[signature][hline]ok dale
Mesaj tarihi:
Curry, Kariyerini Bulls'da Noktalamak İstiyor
Chicago Bulls'un genç uzunu Eddy Curry, geçtiğimiz günlerde bir yerel gazeteye yapmış olduğu açıklamada kariyerini Bulls forması altında noktalamak istediğini belirtti. Herhangi bir şekilde başka bir takımla anlaşmayı düşünmediğini belirten genç oyuncu, ayrıca kalbindeki rahatsızlığında giderilmesi için tedavisinin devam ettiğini ifade etti. Normal sezonun son maçlarında rahatsızlığı nedeniyle takımı yalnız bırakan Curry, play-off heyecanını ise benchte arkadaşlarının yanında yaşamıştı. 2001 Draftında ilk tur 4.sıradan seçilerek NBA'e adım atan Curry, geçtiğimiz sezon oynadığı 63 karşılaşmada 16.1 sayı- 5.4 ribaund ve 0.6 asist ortalamaları yakalamıştı.

T-Wolves'da Hoiberg, Bıçak Altına Yatıyor

Minnesota Timberwolves'un tecrübeli oyuncusu Fred Hoiberg'ın, önümüzdeki hafta içerisinde kalbinden bir operasyon geçireceği açıklandı. Kalbi besleyen aort damarında meydana gelen zayıflama nedeniyle bıçak altına yatacak olan Hoiberg'ın, şayet hayati tehlikesinin bulunmaması durumunda oyunculuk kariyerini sürdüreceği belirtildi. Geçtiğimiz sezon Timberwolves forması altında 76 karşılaşmada 16.7 dakika süre alan Hoiberg, 5.8 sayı- 2.4 ribaund ve 1.1 asist ortalamaları yakalamıştı. 33 Yaşındaki tecrübeli oyuncu, geçtiğimiz yıl %48'lik üç sayı isabet oranı ile NBA'de normal sezonda en yüksek yüzdeyi yakalayan oyuncu olmayı da başarmıştı.

Shaquille O'Neal, "MBA" Diplomasını Aldı

Miami Heat'in yıldız oyuncusu Shaquille O'Neal, Phoenix Üniversitesi'nde devam ettiği işletme mastırını (MBA) tamamladı. Önceki günkü mezuniyet töreninde çocuklar gibi sevinen 32 yaşındaki oyuncu eğitimin çok önemli olduğunu vurguladı. 2000'de Luisiana State Üniversitesi'nden mezun olan Shaq bu yıl içerisinde adli tıp doktorasına başlamayı ve basketboldan emekli olduktan sonra hukuk alanında çalışmak istediğini belirtti.

Şampiyon Spurs'dan Muhteşem Kutlama

San Antonio nehri ve Alamo kalesi, NBA'de yedi yılda üç şampiyonluk kazanan San Antonio Spurs ile 350 bin taraftarının muhteşem kutlama törenleriyle tarihinin en önemli günlerinden birini yaşadı. Sezonu şampiyonlukla tamamlayan San Antonio Spurs'ı "bağrına basan" tam 350 bin taraftar, şehirde tarihte görülmemiş bir kutlamaya imza attı. San Antonio nehrinde aileleriyle birlikte teknelere doluşan San Antonio Spurslu oyuncu, idareci ve coachlar, nehir kenarına dizilen 350 bin taraftarın alkışlarıyla coştu. İçkilerin su gibi aktığı kutlamalar, gecenin ilerleyen saatlerinde de kentin ünlü Alamo kalesinde sürdü. Kalede San Antonio Spurs takımına tam 60 bin kişi eşlik ederken, alınan geniş güvenlik önlemleri sayesinde gece olay çıkmadan atlatıldı. Son yedi sezonda üçüncü şampiyonluğu kazanan San Antonio'nun tecrübeli coachu Gregg Popovich, şampiyonlukta seyircilerin en büyük rolü oynadığına dikkati çekerek, "İşte şampiyon olmamızın sebebi bu. Eğer bu kadar çok insanın desteğini arkanıza alırsanız önünüzde kimse duramaz" dedi.[signature][hline]ok dale
Mesaj tarihi:
yahu ben kim olduğunu sorgulamıyorum. forumlarda bu tür bilgiler için link verilir her zaman o yüzden diyorum.[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Mesaj tarihi:
said:
Rush, 28 Haziran 2005 02:38 tarihinde demiş ki:
orad editörüm zaten ben sölesem ben sölerim.

İyide reklama ne hacet?[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Mesaj tarihi:
iyi de reklam yapmamışki adam?
nese bu arada istersen site sahibi ol nereden koyduğunu yaz.sabo abartmış biraz ama salla sen.biz öyle adamlar gördük ki böyle agresif davranıyoruz[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Mesaj tarihi:
abarttım da "şu copy paste'ler için kaynak verirseniz daha iyi olur arkadaşlar" cümlesine
"yok kaynak" diye cevap verirse tepem atar yani[signature][hline]Old loves they die hard
Mesaj tarihi:
carlos boozer - zach randolph takası duyuyorum her yerde ama ne oldu haberim yok.

ayrıca bu takas dahilinde utah 3.sıradan aldığı marvin williams ı verip portland ın 6. pick ini alacakmış. bu kim bilmiyorum

takas gerçekleşti mi ondan da emin değilim ama olabilir her yerde dedikodusunu okuyorum çünkü[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
said:
screamer, 05 Temmuz 2005 23:47 tarihinde demiş ki:
Bundan sonra postlar altına Kaynak:XYZW yazılır olay da burda kapanır.Gereksiz görülürse topic zaten kapatılır.

Burada mod olmadığı sürece gerekli gereksiz herşey durur merak etme .[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Mesaj tarihi:
said:
uncla, 07 Temmuz 2005 12:03 tarihinde demiş ki:
richardson giderse çok üzülürüm ya phx dağılmasın :/

oho gitti bile. iyi oldu iyi hatta süper oldu

amare, kurt thomas, shawn marion, joe johnson, steve nash. taş gibi kadro taş[signature][hline]Old loves they die hard
  • Yeni Oluştur...