Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eşşek Kafam

Zephyros

Öne çıkan mesajlar

Bir insanı sadece iş olsun diye ayartıp seni seviyorum deyip kızı kıvama yani sevme modunu getirip ayrılan adama napılır? Terk ettikten sonra sevdiğimi anladım ve su an essekler gibi pişmanım napcam ben?[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden
Hayatımı arıyorum kaderimin içinden
Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden
Şimdi çıkaracağım geleceğimi

Sosyal ağlarda paylaş

Yani cidden eşşeklik yapmışsın ne diim bn sana gerçi az kaldı bnde aynı duruma düşüodum ama engeli koydıum bn önüme...Sana tavsiyem git kızla konuş dürüst olursan belki seni affeder bn burda snn adına başka çıkış noktası göremiorum...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

eşşekliğini çekmek var şimdi bi de.

bak. git konuş. ne yaptığını dürütçe anlat. sonra ona karşı duygularını anlat. gerisi ona kalmış. affedici olabilir de olmayabilir de. ama ikisine de razı olucaksın.[signature][hline]Swansong for the Wish of Night
God it hurts, give a name to the pain
Our primrose path to hell is growing weed
Sosyal ağlarda paylaş

Kız arkadas kalalım ayagına yatıyo bi daha sana guvenemem diyo var mı bole bi olay. İşin kotusu amfide hergun goz goze geliyoruz.Kalbini kazanmam lazım tekrar yoksa bu ask burada biter olayına doncek muhabbet.[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden

Sosyal ağlarda paylaş

eh demiş işte:güvenemem.

senin ona yaptığın da az bişey değil. tekrar aynı şeyleri yaşamak istemez haliyle. hele ki aradan kısa bi süre geçtiyse, olumlu bi cevap zaten alamassın.[signature][hline]Swansong for the Wish of Night
God it hurts, give a name to the pain
Our primrose path to hell is growing weed
Sosyal ağlarda paylaş

Eşşeklik etmişin bu bir gerçek ama asıl mesele bunu anlaman ve bunu düzeltmek için bir çaba göstermen olucaktır! Gidip kıza karşı dürüst olup özür dilersen belki bu durumu kurtarmak gibi bir şansın olabilir.Ama özür diledikten sonra klasik bir şekilde kız seni süründürücektir bir süre ama biraz sabırlı olursan kesin olarak bir sonuç alabilirsin.[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

boylelerini taksim meydanında sallandırmali!
:P saka
eşeklik ettigini kabul etmişsin, git yalvar daha ne diyim, ağla diz cok seni seviyorum de, inanmasını sagla "ben ettim sen etme" de , gelişmeleri bize bildir, merak ettim simdi :/[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
I try to put myself to sleep but I miss the one I love..
Sosyal ağlarda paylaş

ehe haketmişin.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

olm ya kız terslerse olurum daha iyi be bilmiyorum ya bandırmaya gidince bakıcaz artık...[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden

Sosyal ağlarda paylaş

eşeklik insana mahsustur.olabilir.düzelir.hepimiz eşeğiz.

not:eşek görüldüğü üzere tek ş'yle yazılır.okunurken çirf ş varmışcasına okunur.

not2:s.k.r et ne önemi varki[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
Sosyal ağlarda paylaş

git özür dile ve şansını dene yada hep dendigi gibi "there is no wound that can not be healed by time"[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın.

a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım
Sosyal ağlarda paylaş

Bu konu bitmiştir yeni bi tane buldum dun aksam izmitte bununla ilgilenirken bandırma dada otekisi ile alakadar olurum. öğrencilik cok guzel ya...

Vanille siz kız milleti en az benim kadar kotusunuz azaptan baska birsey vermiyosunuz size bunlar az bile[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zephyros, 18 Ekim 2005 16:00 tarihinde demiş ki:
Vanille siz kız milleti en az benim kadar kotusunuz azaptan baska birsey vermiyosunuz size bunlar az bile

Saol valla!
Esseklik yapmıssın çekl cezasını ohh canıma deysin hatta!!![signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...