Zephyros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Bir insanı sadece iş olsun diye ayartıp seni seviyorum deyip kızı kıvama yani sevme modunu getirip ayrılan adama napılır? Terk ettikten sonra sevdiğimi anladım ve su an essekler gibi pişmanım napcam ben?[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 zaten eşşeklik yapmışsın kendin de söylemişsin. sen suya git. sen gelene kadar bi beline odunu verelim.[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 az eşek değilmişsin valla...[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Yani cidden eşşeklik yapmışsın ne diim bn sana gerçi az kaldı bnde aynı duruma düşüodum ama engeli koydıum bn önüme...Sana tavsiyem git kızla konuş dürüst olursan belki seni affeder bn burda snn adına başka çıkış noktası göremiorum...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 eşşekliğini çekmek var şimdi bi de. bak. git konuş. ne yaptığını dürütçe anlat. sonra ona karşı duygularını anlat. gerisi ona kalmış. affedici olabilir de olmayabilir de. ama ikisine de razı olucaksın.[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Kız arkadas kalalım ayagına yatıyo bi daha sana guvenemem diyo var mı bole bi olay. İşin kotusu amfide hergun goz goze geliyoruz.Kalbini kazanmam lazım tekrar yoksa bu ask burada biter olayına doncek muhabbet.[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 eh demiş işte:güvenemem. senin ona yaptığın da az bişey değil. tekrar aynı şeyleri yaşamak istemez haliyle. hele ki aradan kısa bi süre geçtiyse, olumlu bi cevap zaten alamassın.[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Eşşeklik etmişin bu bir gerçek ama asıl mesele bunu anlaman ve bunu düzeltmek için bir çaba göstermen olucaktır! Gidip kıza karşı dürüst olup özür dilersen belki bu durumu kurtarmak gibi bir şansın olabilir.Ama özür diledikten sonra klasik bir şekilde kız seni süründürücektir bir süre ama biraz sabırlı olursan kesin olarak bir sonuç alabilirsin.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 boylelerini taksim meydanında sallandırmali! :P saka eşeklik ettigini kabul etmişsin, git yalvar daha ne diyim, ağla diz cok seni seviyorum de, inanmasını sagla "ben ettim sen etme" de , gelişmeleri bize bildir, merak ettim simdi :/[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigito2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 hocam geçmişte bende bu tip hataları yapıyodum ama senin başına gelen benim başıma gelmedi tabiki... bence git kapan yalvar.......[signature][hline]yar ellerin nerde ya benide götür yada gitme bilirsin sensiz ben hiç yaşayamam ki ölürüm hasretinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: fede, 17 Ekim 2005 11:39 tarihinde demiş ki: sen suya git. sen gelene kadar bi beline odunu verelim. [signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ehe haketmişin.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 aynı şeyi abim yaptı , sonra tekrar başladılar.askerlik olayından sonra evlenicekler filan... yani bastır diyorum.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 olm ya kız terslerse olurum daha iyi be bilmiyorum ya bandırmaya gidince bakıcaz artık...[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Aynı şeyi bizzat yaşadım. Hiç kasma, birleşsen bile tekrar ayrılıyosun. Tamamen aynı olayı yaşadım yani.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Çek valla .! Yap et sonrada ohh..[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: AthleT, 17 Ekim 2005 20:41 tarihinde demiş ki: Çek valla .! Yap et sonrada ohh.. +1[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 irfan bu sozler senden mi geldi şimdi yoksa acc sahıs mı değiştirdi?[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 eşeklik insana mahsustur.olabilir.düzelir.hepimiz eşeğiz. not:eşek görüldüğü üzere tek ş'yle yazılır.okunurken çirf ş varmışcasına okunur. not2:s.k.r et ne önemi varki[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 git özür dile ve şansını dene yada hep dendigi gibi "there is no wound that can not be healed by time"[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın. a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 özür dilesen bile o kızın seni affediceni hiç zannetmiyorum,ama yine d bir şansını dene! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 eşşekliğe bile girmez seninkisi be :) ii olmuş. beter ol emi deeermişiiiim :P *!vınnnnnnnn*[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 git öl. esseklere de hakaret etme.[signature][hline]Die Sonne scheint mir aus den Augen... Sie wird heute Nacht nicht untergehen NowLylidE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Bu konu bitmiştir yeni bi tane buldum dun aksam izmitte bununla ilgilenirken bandırma dada otekisi ile alakadar olurum. öğrencilik cok guzel ya... Vanille siz kız milleti en az benim kadar kotusunuz azaptan baska birsey vermiyosunuz size bunlar az bile[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: Zephyros, 18 Ekim 2005 16:00 tarihinde demiş ki: Vanille siz kız milleti en az benim kadar kotusunuz azaptan baska birsey vermiyosunuz size bunlar az bile Saol valla! Esseklik yapmıssın çekl cezasını ohh canıma deysin hatta!!![signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar