Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmirliler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İstanbul depreminden sonra adamlar dedi ki. Fay küçük küçük çok sayıda kırılırsa büyük deprem olmaz dediler. Çünkü biriken yük küçük küçük boşalırsa bir anda boşalmadan daha az etkili olur.Örnek olarak İzmir'i gösterdiler. İşte buradan biliyoruz...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
yatın ya. sanki uyanık olunca elinden baska bisi mi gelicek. bence de bisi olmaz. ben o golcuk depreminde gece uyanmadım bile. annemler uyandırıp kapıya getirdiler. beni yere bıraktıkları an tekrar yataga dondum.(onlar anlatio ben farkında deilim). eger uyumayıp depremi dusunursen bu isin altından kalkamazsın. ayrıca 3 depremin ustune siddetli bir deprem daha olmaz. yatın keyfinize bakın.
Mesaj tarihi:
Okullar -uni- hakkında bir bilgiye ulasan oldumu ?

Annemin dedigine gore Dokuz Eylul ve Ekonomi yarın egitime ara vermis. Bu ne derece dogrudur ? Yani sabahın korunde kalkmayalım zaten icimiz genede huzursuz cata pata uyancaz ;)[signature][hline]Tamamen yalandan olusan ve bencil duyguların hakim oldugu bir dunyada yasiyorsunuz.Ben ise kendi saf yalnizligimda..!
Mesaj tarihi:
ya evet şu üniversite ve tatil olayına bi çözüm getirsek..bende iytedeyim bugün gönderdiler öğlen ama yarın noolucak hiç bilmiyorum..
ekonomi ege 9eylül üçlüsünden bazılarının tatil olduğunu duydum ama bizim okulun adı geçmiyo..
Mesaj tarihi:
İzmir'de okullar tatil edildi

İzmir'de saat 08.45'de meydana gelen ve merkez üssü Ege Denizi olan 5.7 büyüklüğündeki deprem nedeniyle okulların bir gün süreyle tatil edildiği bildirildi.
İzmir Valiliği'nden yapılan açıklamada, ilk ve orta dereceli okullarda eğitim ve öğretime ara verildiği bildirildi.
Okullarda, yarın da eğitime ara verildiğini bildiren İzmir Valiliği, meydana gelen depremin artçılarının devam etmesi nedeniyle okulların yarın da tatil edildiği belirtilerek, öğrenci ve öğretmenlerin bir gün izinli sayılacakları kaydedildi.

Üniversiteler de tatil
Bu arada saat 12.46'da meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki depremin ardından Ege, Dokuz Eylül ve İzmir Ekonomi üniversitelerinde eğitime 1 gün ara verildiği bildirildi.
Üniversitelerden yapılan açıklamalara göre, deprem nedeniyle tüm fakülte ve yüksekokullarda eğitime 1 gün ara verildi.
Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ülkü Bayındır, yaptığı açıklamada, sabah yaşanan kuvvetli sarsıntı nedeniyle öğrencilerin tedirgin olduğunu ve kampusta telaş yaşandığını belirtti.
Öğle saatlerinde meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki bağımsız depremin ardından öğrencilerin derslere sağlıklı şekilde devam edemeyeceğinin anlaşıldığını ifade eden Prof. Dr. Bayındır, ''Derslerin öğleden sonraki bölümü tatil edilmiştir'' dedi.

anladığım kadarıyla üniversiteler tatil değil.
Mesaj tarihi:
Bende oyle anladım cıkan haberler bugun icinmis herhalde.. Nese yarın mecbur bi ugramak lazım.[signature][hline]Tamamen yalandan olusan ve bencil duyguların hakim oldugu bir dunyada yasiyorsunuz.Ben ise kendi saf yalnizligimda..!
Mesaj tarihi:
said:
nileppezdel, 17 Ekim 2005 19:20 tarihinde demiş ki:
Yanlış anlamışsın. Artçılar olacak diyor. Ev hasarlı değilse girebilirsiniz diyor. Artçılar da daha küçük olur. Diğer topicte de söylemiştim. İzmir'de büyük deprem olmaz.

bu doğru da İzmir'de büyük deprem olmaz demek pek doğru değil, tarihte olmuş defalarca, 6 ile 7 arası depremler bunlar ve bizim ülkemiz için büyük sayılabilecek depremler çünkü görüyoruz işte olduğunda durumu[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
6-7 arası çok büyük değil. Adamlar çıkmış 7-8 diyor. O kadar olmaz. Olsa da çok zor olur zaten.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
bizim için büyük
Ayfon/Dinar depremi (1995) 6.1 idi ve yıkımı hatırlayanlar vardır

kaldı ki şiddet arttıkça ortaya çıkan enerji katlanarak artar yani;

6 şiddetindeki bir deprem 5 şiddetindeki bir depremden enerji olarak 6/5 oranında büyük değildir, onlarca defa daha büyük enerji çıkar açığa

şimdi tam hatırlamıyorum ama 7.7 ile 7.9 arasında 10 kat fark olması lazım yaklaşık olarak[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
Valla ben fokur fokur uyuyorum pek takmam ölücemiz varsada zaten ölürüs ama içerde ama dışarda kaçış yok :) en iyi böle actionlı bi günden sonra güzel bi uylu iyi gider. :D Okula giden arkadaşlarda tadını çıkarsın :D[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu
Gece ruhunu koruyacak
Karanlığı iyice kucakla
Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu...

Anialeyn/Priest[60]-Invadoria
Ellerosse/Hunter-Invadoria
Mesaj tarihi:
Benim söylemeye çalıştığım öyle İzmir'i yerle bir edecek bir deprem olmaz. Ama bu depremden çatlama olması da iyiye işaret değil.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
tabi olmasın temennimiz o ama "olmaz" diye bir şey yoktur depremde, olasılık vardır, büyük deprem olma olasılığı düşük de olsa vardır, dün bu ülkede "deprem olmaz" denen bölgeler vardı hatırlarsanız ama artık öyle bir yer yok (konya, ankara mesela) ama fay bu kırılıp yeni bir hat oluşturabilir, dünya var olduğundan beri aynı değil bu sistemler, zamanla sürekli gelişip ilerliyor o yüzden yine de temkinli ve hazırlıklı olmakta fayda var

olmaz deyip olunca yıkılmaktansa olacakmış gibi davranmak gerek, Türkiyenin her yerinde geçerli bu artık

yine de olmasın tabi dediğim gibi[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 17 Ekim 2005 21:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ben de çok zor diyorum yani baya zor. Ama hele küçük küçük kırılınca bu kadar sık, öyle deprem olması baya zor.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
said:
rom, 17 Ekim 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
İzmir'de okullar tatil edildi

İzmir'de saat 08.45'de meydana gelen ve merkez üssü Ege Denizi olan 5.7 büyüklüğündeki deprem nedeniyle okulların bir gün süreyle tatil edildiği bildirildi.

alakası yok 12:35'de saldılar bizi :D. ayrıca o kadar depremi hissetmedim gerçi eve gelince hissetmeye başladım baya bi ama tırsmıyorum fazla :D. taa ben saat 15:00 sularında öğrendim tatil edildiğini[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın

Storm UO - Seer Sorrowful
Mesaj tarihi:
evimde uyuyacam tabiki. birde dışarı çıkıp hasta olup sürüneyimmi :)[signature][hline]Guild Wars = Mask Rayne (Bandits GuildMaster)
Lineage = Cebrail
Ultima Online = Hurricane (DV)
Mesaj tarihi:
sabah uyandım 7.30 gibi deprem oldu kardeşime dedim de get dedi okula gittim pdö binasında en üst kattayız geyik fora 8.45 ders başlıcak gibi birden bina manyak sallandı sıvaları fln döküldü bizim amfilerin ve pdö binalarının sora işte sabahki oturumlar ertelendi sorada öğlene ertelenenlerde ertelendi =)

ha öğlenki depremden sora kardeşi eve göndermişler okuldan evden çıkma dedim dolaşırken başına daha kötüsü gelir evime ve zeminine güveniyorum sözde depreme dayalı okulumda bile sıvalar foşur foşur dökülüyorken evde bişey yok yatıp uyucam

izmirde de 100 yıllık periyotlarla büyük deprem oluyor onun dışında küçüklerle atılıyor enerji azar azar
  • Yeni Oluştur...