Saeros Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ya iyi de, iğrenç bir şarkı bu? kızın sesi de iğrenç? sınıftakiler dinliyodu geçen gün, iğrenç, zıvır vızız bi ses.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bence cok gusel sarkıydı ama hıkaye tamamlıyodu duyguyu mıke a katılıorum kesınlıkle cok etkılenıodum ama artık koptum yanı keske yalan olarak kalsaydı dınler dınler ağlardıkk[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Tam mal bi kızmı$ ama :D[signature][hline]Jazz'ı yaşatıjazz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agrian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 kızın o hikayesi kesin kolpadır demiştim bende ilk duyduumda...böle müziine güvenemeyen ve ünlü olmak isteyen bi insan ünlü olabilmek,adının duyurabilmek için hikayeler sallıyarak bi yerlere gelmeye çalışır...duyduysanız çetin çetinkaya diye bi herif türedi..almanca arabesk yapıyo..o da güya bi şarkısını ölen sevgilisi için mi ne yapmış..bi de şu irem denilen salak dandik bi kayıt yapmış heralde bilerek,yok arkadaşları telefona kaydetmiş gizlice..çok kolay tabi her hikayeye inanıp ağlayan kızları etkilemek...bizim okulda da dinliyip üzülüyolardı.peeeeh!vicdansız kız..bi de salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: Saeros, 13 Ekim 2005 18:02 tarihinde demiş ki: ya iyi de, iğrenç bir şarkı bu? kızın sesi de iğrenç? sınıftakiler dinliyodu geçen gün, iğrenç, zıvır vızız bi ses. [signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bazı şarkılar vardır.Sizi taaaa geçmişe götürür.Ağlarsınız,tepinirsiniz ama hiç bir şey geri gelmez....Gelmemelidir de.şarkının sözleri ilerledikçe,anılarda başlar ilerlemeye.yürünen yollar,gülüşmeler,mesajlar,... ve birden bire size attığı kazıklar gelir aklınıza... düşünürsünüz bi an neydim ne oldum diye.yalnızsındır artık onunla yürüdüğün yollarda,bir başına...ne yaptım,neden bu ceza diye ağlarsın,yırtmak istersin gökyüzünü Allah!a ulaşıp da nedenini öğrenmek için...her şey boştur...bomboştur dünya. geçmişime keşke demiyorum ve artık ağlamıyorum,artık nefret etmiyorum... şükrediyorum bi nevi .bi anda hayatmdan defolup gittiği için... beni bana bıraktığı için...[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bu tipitip irem olmasın?:P ya şaka bi yana , bende gerçek sandım hikayeyi , ama kızın sesi çok kötü ya..[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ya bu kadar çok bu kişi hakkında konuştuğunuza değdi mi şimdi?[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Mike, 13 Ekim 2005 01:32 tarihinde demiş ki: ahah şarkımı güzel?! orda etkileyen o hikayeyi bilerek dinlemekti ki inanmayacak yanı ne? sevgilisinin öldüğünü söylüyor buna nediyebilirsinki? inanmıyorum hayır şarkıyı söylerken detone oluyosağğğğğğğğğn mı dicez? hikaye şarkıyı tamamlıyodu, sesi çok kötü olmasına rağmen çok etkiliyodu beni. hatta her dinlediğimde büyük oranda ağlıyodum. ama artık dalga geçiyorum lanet olsun duygularla oynayan insanlara. evet şarkı güzel. hem de çok çok güzel benim için hem sözleri hem de bestesi. eğer o şarkının sözleri anlamsız ve bestesi 2 paralık olsaydı, kimse "ah canım sevgilisi ölmüş de yazmış ne duygulu bi şarkı olmuş, eridim bittim ühü" demiyecekti. Hikaye'ye nasıl inanabildiniz hayret ediyorum. Şarkı bittikten sonra gülüşmeler geliyo içerden zaten. Ne kadar acıklı gülüşüyorlar ah ahh =P[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bence şarkı çok yavan bir şarkıydı. hiç bir özelliği yoktu kanaatimce. hatta kurmaca-düzmece hikayesiyle beni daha da soğuttu.[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 şarkıdan hep iğrendim sevemedimde sevenlerde nasıl seviyor gerçekten anlamıyorum[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: toggie, 14 Ekim 2005 14:16 tarihinde demiş ki: Hikaye'ye nasıl inanabildiniz hayret ediyorum. Şarkı bittikten sonra gülüşmeler geliyo içerden zaten. Şahsen ben inanmıştım. Ama o gülüşmeleri farkedememişim.[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 zevkler ve renkler meselesi[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 kız zaten boyhle bişi yok artık bırakın bu hikayeleri diye cok daha onceden acıklama yapmıştı.. iremi baskı altında bırakmayın[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ireme kafam girsin[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ahauah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 capture falan yok mu yaa merak ettim[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Ehehe videosunu buldum ama kendim indirmeden koymam buraya sömürürsünüz şimdi :) Bunları koyuyorum şimdilik:[signature][hline]N i g h t w i s hKerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Yalan dolan demedimmi o şarkıya. Demedimmi demedimmi araştırın eski topicleri. İlk çıktıgı zaman dedim ölen mölen yok hepsi sıkış diye.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 kızın sesi hoş değil eğer asparagas hikayesi olmasaydı şarkının bu kadar dinlenmesi imkansız olurdu[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 eminmisin ki asparaggazza olduguna :D[signature][hline][b]cats rulz =) bir gün bu köşede sessiz sedasız hıçkıra hıçkıra ağlayacagım ; şu lanet kaderime sitemler edip tanrıya son defa yalvaracagım ; güzel gözlerin gelecek aklıma solup gideceğim en güzel çağımda ;sesin hep beni çağırdıgında , bu sokaklara haykırdıgında artık burada olmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 kız şarkı ile ünlü oldu ciddi ciddi, kaçırdım kızı ama .. :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bizde çekmiyo dream :Pp[signature][hline][b]cats rulz =) bir gün bu köşede sessiz sedasız hıçkıra hıçkıra ağlayacagım ; şu lanet kaderime sitemler edip tanrıya son defa yalvaracagım ; güzel gözlerin gelecek aklıma solup gideceğim en güzel çağımda ;sesin hep beni çağırdıgında , bu sokaklara haykırdıgında artık burada olmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 simdi 1 arkadas video yu indiriim linklicem didi hani link dioruz :D 2 ölmüş mölmüş insannarın hikayesi love theme flnmi istiorsunuz hemmen gidip eagles-hotel california dinliyoruz 3 tipsizmiş o ayrı ama ben sevdiydim öle detone sesini pek bi underground duruodu dandik dandik isler cevirdi scti yani ne dioruz? ireme kafam girsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar