Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İrem (Hayalet Sevgilim) Dream Tv'de

dasaaa

Öne çıkan mesajlar

kızın o hikayesi kesin kolpadır demiştim bende ilk duyduumda...böle müziine güvenemeyen ve ünlü olmak isteyen bi insan ünlü olabilmek,adının duyurabilmek için hikayeler sallıyarak bi yerlere gelmeye çalışır...duyduysanız çetin çetinkaya diye bi herif türedi..almanca arabesk yapıyo..o da güya bi şarkısını ölen sevgilisi için mi ne yapmış..bi de şu irem denilen salak dandik bi kayıt yapmış heralde bilerek,yok arkadaşları telefona kaydetmiş gizlice..çok kolay tabi her hikayeye inanıp ağlayan kızları etkilemek...bizim okulda da dinliyip üzülüyolardı.peeeeh!vicdansız kız..bi de salak
Sosyal ağlarda paylaş

bazı şarkılar vardır.Sizi taaaa geçmişe götürür.Ağlarsınız,tepinirsiniz ama hiç bir şey geri gelmez....Gelmemelidir de.şarkının sözleri ilerledikçe,anılarda başlar ilerlemeye.yürünen yollar,gülüşmeler,mesajlar,... ve birden bire size attığı kazıklar gelir aklınıza... düşünürsünüz bi an neydim ne oldum diye.yalnızsındır artık onunla yürüdüğün yollarda,bir başına...ne yaptım,neden bu ceza diye ağlarsın,yırtmak istersin gökyüzünü Allah!a ulaşıp da nedenini öğrenmek için...her şey boştur...bomboştur dünya.
geçmişime keşke demiyorum ve artık ağlamıyorum,artık nefret etmiyorum... şükrediyorum bi nevi .bi anda hayatmdan defolup gittiği için... beni bana bıraktığı için...[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mike, 13 Ekim 2005 01:32 tarihinde demiş ki:
ahah şarkımı güzel?! orda etkileyen o hikayeyi bilerek dinlemekti ki inanmayacak yanı ne? sevgilisinin öldüğünü söylüyor buna nediyebilirsinki?
inanmıyorum hayır şarkıyı söylerken detone oluyosağğğğğğğğğn mı dicez?

hikaye şarkıyı tamamlıyodu, sesi çok kötü olmasına rağmen çok etkiliyodu beni. hatta her dinlediğimde büyük oranda ağlıyodum. ama artık dalga geçiyorum lanet olsun duygularla oynayan insanlara.

evet şarkı güzel. hem de çok çok güzel benim için hem sözleri hem de bestesi.
eğer o şarkının sözleri anlamsız ve bestesi 2 paralık olsaydı, kimse "ah canım sevgilisi ölmüş de yazmış ne duygulu bi şarkı olmuş, eridim bittim ühü" demiyecekti.
Hikaye'ye nasıl inanabildiniz hayret ediyorum. Şarkı bittikten sonra gülüşmeler geliyo içerden zaten. Ne kadar acıklı gülüşüyorlar ah ahh =P[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama |
.. dark forter // god forgives... i do not! ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
toggie, 14 Ekim 2005 14:16 tarihinde demiş ki:
Hikaye'ye nasıl inanabildiniz hayret ediyorum. Şarkı bittikten sonra gülüşmeler geliyo içerden zaten.

Şahsen ben inanmıştım. Ama o gülüşmeleri farkedememişim.[signature][hline]Acıların Patisiyim...
Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum....

Sosyal ağlarda paylaş

eminmisin ki asparaggazza olduguna :D[signature][hline][b]cats rulz =)
bir gün bu köşede sessiz sedasız hıçkıra hıçkıra ağlayacagım ; şu lanet kaderime sitemler edip tanrıya son defa yalvaracagım ; güzel gözlerin gelecek aklıma solup gideceğim en güzel çağımda ;sesin hep beni çağırdıgında , bu sokaklara haykırdıgında artık burada olmayacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

bizde çekmiyo dream :Pp[signature][hline][b]cats rulz =)
bir gün bu köşede sessiz sedasız hıçkıra hıçkıra ağlayacagım ; şu lanet kaderime sitemler edip tanrıya son defa yalvaracagım ; güzel gözlerin gelecek aklıma solup gideceğim en güzel çağımda ;sesin hep beni çağırdıgında , bu sokaklara haykırdıgında artık burada olmayacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

simdi
1 arkadas video yu indiriim linklicem didi hani link dioruz :D

2 ölmüş mölmüş insannarın hikayesi love theme flnmi istiorsunuz hemmen gidip eagles-hotel california dinliyoruz

3 tipsizmiş o ayrı ama ben sevdiydim öle detone sesini pek bi underground duruodu dandik dandik isler cevirdi scti yani ne dioruz? ireme kafam girsin :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...