Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Ehe bugun dersteyim az once profesor u dinliyorum hayattan baymis sekilde mesja geldi sly dan: aha resimli olarak: yorumu size birakiyorum :) Doggy gel sen yaz sonra naaptiimizi sen iyi analtiyon sly i :)[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end[Bu mesaj Volfied tarafından 29 July 2003 20:14 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Volfied tarafından 29 July 2003 20:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 ben hala gulmekten yerde surunuorum hehuehue "capkin sly" kazanovalik skillindeki ani penalti yuzunden patladi sayin seyirciler... bu rezaletten sonra hemen olay mali olan internetten cikarak kacti... az once: "Barkin gece aramani bekliyormus, cok yemiicek soz verdi, muccuks" diye sms yollayarak yaptigi olumcul hataya cewap werdik... daha once de stream genre'ye male yazan sly'dan yeni bombalar beklioruz[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 ehuehu tek klalımayle super :D çok yemeyin ha :P[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 PUhahahahaha lola lol lol lol i suck eheha. ben o mesajı barkının listede bi üstünde olan sewgilime atıodum ya.. soradan farkettim de çıkmıştım. aradım çünkü erkenden konuştum mesajlarımı söyledim yok gelmedi dedi o zmn dank etti. çok yeme olayı da sen yoksun die kendimi yemeğe werdim ws.. diodu ona. ewet sapığım ayrıca nedir ? mesajlardaki tezatı görebilirsiniz anlarsınız dediim gibi olduunu eheh. ulan antalyadayken de böyle bombalar patlatıorum ya... neyse içkiliyim ama burda 24 saat yani bakmayın kusruma :) hehe. sewgilime söylemeyin bu arada mümkünse 2 kere sie edildim dewam ediyorum uğraşmaya turistlerle :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 bu arada cebe attıınız mesaj gelmedi çünkü 1 telsim olymposta çekmio 2.si de çekse de telefonu bozdum yine gider gitmez ehhe. yani kasmayın arkadaşa yönlendirdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 said: BonePART, 29 July 2003 21:11 tarihinde demiş ki: aslanıma bak be erkek olmus kızlara sulanıyo sorun orda zaten... volfi... yani ne biliim... son godugumde gayet erkekti huehuehuehue ayrica sly bunlar yalan kardesim volfied'e bi ilgin warsa soyle kiwirma... cocuk dikkatli olsun, toplu bulusmalarda korusun falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 ehhehe :p sulancak tabi[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 tamamdır burdan sly ın doğal sarışınlarla ilgilendiği çıkıyo cinsiyet için yorum yok lol[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 iki saat fibula'ya bön bön baktım. "acaba ben bu lafı nerden hatırlıyorum" "nebula gibi birşey olabilir mi?" ulan fibula-tibia'yı ne çabuk unutmuşum tüh bana[hline]Bone Bo ne Bu ne Sana ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 resmı goremıyorum kı yorum yapayım ya ben konan resımlerı neden goremıyorum yahu[hline]Ben Bugun Cok Iyıyım... Metall Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 said: Bonecrusher, 29 July 2003 22:54 tarihinde demiş ki: iki saat fibula'ya bön bön baktım. huh? ne isim var benim senin listende? baska bi fibula daha mi var yoksa? =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Ehah.. Süper![hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 resimdeki fibuladan bahsediyorum. hani kemik olan fibula var ya. hani ben tıpta okuyorum ya.. fibula'yı unutmuşum diyorum :-)[hline]Bone Bo ne Bu ne Sana ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 lol![hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 demekki msg atarken dikkatli olmak lazımmış bu dersi çıkarıyoruz arkadaşlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar