mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: CapN, 15 Ekim 2005 22:07 tarihinde demiş ki: Ben "Zor" olayını anlamıyorum. RoflZOR OmgZOR PwnZOR etc etc turkçe karşılığı "zi" olsa gerek kopanzi gidenzi uçanzi gibi..[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: Suark, 15 Ekim 2005 22:15 tarihinde demiş ki: hehe nick de n3mrut =).Yozlaşmanın eşiğin de aman =) =)[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BssM Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: mADmaXimus, 15 Ekim 2005 18:20 tarihinde demiş ki: w00t epix!!!!!!!!1oneoneoneeleven!!!!!!1! şu 1oneoneoneeleven!!!!!!1! muabbeti noluyo biri açıklayabilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 açıklim. Şimdi cok heyecanlı sinirli bi eleman, bişiler yazıyor sonunda unlem eklicek. misal Tut şunu!!!!!!!!! ama basarken elı azıcık shiftten kayıyor ve şöyle oluyor Tut şunu!!!!111 muabbet o. evet bunların uzerıne dusundum zamanında =)[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tamonikiden Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 !!!!!!1111!!!! yazarken icindeki 111 lerin yazıya dokulmus hali bir nevi geyigin de geyigi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 nemrut takı 3 ile "the"yı ı "teh" olarak yazmakla bi ilişki göremiorum pek. veya yanlış anladınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 valla ben asya muhabbetini seviyorum "^.^ ;; ;^^ gibi ahaha çok güzel gözüküyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Hep Asyalılar'ın işi zaten bunlar. O_o, ^_^. Animeden fırlamış smileyler.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 O RLY aslında aramızdan biri..[signature][hline]Commander Safir of Aetas - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 º_º wooaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ¬¬ a.a *_o xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 -_- q-,-p en güzeli bunlar bence[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 smileyleri geçtim ama bu yazım olaylarında inanın zenci tripleri atan beyaz adam hesabı kadar yakışıor..bir yabancının gelibe bizle lan lı lun lu konuşması ne kadar yakışıosa BENCE bizede o kadr yakışıo..isteyen istedigini yapar o ayrı..sorun çıkarmak ıcın yazmadım ama bu forum lardan başka sosyalleşme ortamı olamayan bazı insanlar coktan kafalarını benle bozup saçma salak konular açmışlar bile tavsiyem konunun kitlenmesi.[signature][hline]Durgun sular , derin akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 [signature][hline]Udinen- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 The ya Teh deme muhabbetini ingilizler swg de cıkarmıslardı 1 yıl kadar once. Dünyanın 4 biryanından swg oynayıp abuk ingilizceyle forumlarda yazı yazan kisiler the ya yanlıslıkla teh diyolardı onlarla alay etmek amaclı ingilizler surekli kullanmaya baslamıslardı her postlarında "Teh" yı[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Celeste Pain Train] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 eve onlinde 2.5 sene önce vardı teh , "teh" "da" gibi okunuyor oda zenci ingilizcesi karışımı bişiye referans oluyor.ex: " In "teh" (da) chicago"[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 nemrut demek istediğim,ha the ya teh demişin ha nemruta n3mrut.Aynı muabbet.leetgil[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: horten, 15 Ekim 2005 22:13 tarihinde demiş ki: niye yozlaşma olsun ki. sanal ortam işte bazen bole ufak şeyler eğlendiriyo insanı. gerçek haytta kullanmıyosunki !!!111eleven!!!111 yad omfg haxoorrzzz yada kthnxbb, demiyosunki gerçek hayatta, günlük konuşmalarında. bence komik oluyo işte değişik kısaltmalar ve bu çeşit "imalı" ünlemler... Güleceği yerde ''lol'' diyen adam tanırım. [Bu mesaj deadea tarafından 18 Ekim 2005 05:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 yozlaşma gibi geniş kapsamlı bi kelimeyi kullanmam belki yanlış olabılır arkadaslar ama dedigim gibi zenci rap triplerinde gezen beyaz adamlar gibi veya şöle diyim bi yabancının gelip lan'lı lun'lu konuşması ne kadar güzel olabılırki.Isteyen istedigini yapar yanlış anlamayın kim ne karışır ama en azından bana cazip gelmiyor.Wow bölümü günden güne soru cevap kısmına dönüyor.Adam gibi tartışmak konuşmak fikirlerinizi öğrenmek için actım ama gercekten cok asabi ve art niyetli adamlar var ondan mümkün deil topicin kişiselleşmemesi bundan dolayı bana şahsıma bi şey diyecekseniz özel msj atın... [Bu mesaj n3mrut tarafından 18 Ekim 2005 05:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 YA RLY!!![signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 benzer bi konu "Konu Disi"nda kilitlendi. cok cevap isteyen zaten ordan almistir...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 O RLY???***??[signature][hline]60 Orc Warlock @ Burning Legion 60 Elven Warrior @ Shadow Moon /cheer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar