Alis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Bazi arkadaslar eger adslerine bakarlarsa Turkiye capinda genel olarak DNS problemleri son 1 haftadir cok yasanior. Adslerinizin ekstra ozelliklerine bakarsaniz DNS serverlar her 15 dk da bir gidip gelior . Hepsi ekli olmasina ragmen yinede gidip gelior. 2 - 3 gundur Istanbul Bolgesi Avrupa Yakasi genel muduru ile gorustum kendisi alt yapi calismasi var diye gecistirdi acaba kac gun daha surecek merak ediorum. Insallah duzeltirler yoksa gene gidip bir kac kisiye kufur edecem yuzlerine.[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Acep 512k çalışmaları mı?yoksa bir hayalim gerçek mi oluyor :)[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 512 kbs çalışmaları olabilir ancak sürekli artan kullanıcılar vede bant genişliginin aynı kalmasıda olabilir bu sorun için türktelekomun çalışmaları olduguna inandırmak istiyorum kendimi :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ben zaten boyle şeylerin olacağını biliyordum yaşasın KabloNET.. Omurgası daha yapılantırılmış ADSL hattina 50 milyon kişi verirseniz. Boyle goçer.. Neden 512 yapiyolar düşünen oldu mu ? Babasının hayrına mı ? 256 Kb kaldirmasi demek fiyatlardan birininde dusmesi demektir...[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Az ve öz budur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Evet belli oldu turk telekomdan bir mujde daha uzun suredir bekliordum yeni bir yurt disi cikis hati yapilior oley... :) Ama kabloyu duzeltseler iyi olur pfff[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 benimki gidip gelmiyor :) Ankara-Bahçeli :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Arloth, 17 Ekim 2005 10:48 tarihinde demiş ki: Acep 512k çalışmaları mı?yoksa bir hayalim gerçek mi oluyor :) inşallah o tarz birşeydir :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Allahım ey rabbim şu mübarek ramazan-ı şerif ayında sen bizim dualarımızı kabul eyle rabbim[signature][hline][b]cats rulz =) bir gün bu köşede sessiz sedasız hıçkıra hıçkıra ağlayacagım ; şu lanet kaderime sitemler edip tanrıya son defa yalvaracagım ; güzel gözlerin gelecek aklıma solup gideceğim en güzel çağımda ;sesin hep beni çağırdıgında , bu sokaklara haykırdıgında artık burada olmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bugün ben de çok kasıldım(ankara) router bağlandım diyo ama ben giremiyorum paticiğe fln. bi saat kadar sonra düzledi[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! [Bu mesaj Eternalus tarafından 17 Ekim 2005 21:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 izmir/bahçelievler sorun yok ;)[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 512k çalışması diye bir şey yok.Hayal kurmayın boşuna. Ha olur ama şu aşamada olmaz mümkün değil. nereden mi biliyorum.Babam Telekom'da bölge müdürü :) Bilgiler geliyor içeriden. Telekom'un asıl amacı şu 56k ları silmek.56k kullanıcılarını yok denecek kadar az düzeye getirilirse Adsl 2 vs. yeni sistemler getirilmeye çalışılacak deniyor. Hayal tabii Türkiye'de 56k nin tükenmesi.Hala millet ilk ay Adsl'e biraz fazla para veriliyor diye 56k kullanıp 3-4 mislini ödüyor. :) Bekleyeceğiz yanı uehuehuhe[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 valla odamda her an açılıcak şekilde lablonetimi saklayrak şu 512k aşkına adsl ye geçiyorum.. biraz sömürmeye çalışıcam yurt dışı çıkışlarımızı , olmadı tekrar geri dönerim kabloma..[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Haydi kafalar Telekom'a! Bu sözü her duyduğumda içimde bi mutluluk oluşuyo. Ama ADSL geri gelmeyince geçiyo. Ayrıca 512'ye geçiş olacağı için altyapı çalışması olabilir. Normal bişey.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: DarKRideR, 17 Ekim 2005 22:30 tarihinde demiş ki: nereden mi biliyorum.Babam Telekom'da bölge müdürü :) Bilgiler geliyor içeriden. hayır bilmiyo :D[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: DarKRideR, 17 Ekim 2005 22:30 tarihinde demiş ki: 512k çalışması diye bir şey yok.Hayal kurmayın boşuna. Ha olur ama şu aşamada olmaz mümkün değil. nereden mi biliyorum.Babam Telekom'da bölge müdürü :) Bilgiler geliyor içeriden. Telekom'un asıl amacı şu 56k ları silmek.56k kullanıcılarını yok denecek kadar az düzeye getirilirse Adsl 2 vs. yeni sistemler getirilmeye çalışılacak deniyor. Hayal tabii Türkiye'de 56k nin tükenmesi.Hala millet ilk ay Adsl'e biraz fazla para veriliyor diye 56k kullanıp 3-4 mislini ödüyor. :) Bekleyeceğiz yanı uehuehuhe Bolge muduru olabilir genel mudur deildir bolge muduru ne bolge muduru Turk Telekom ADSL AGI Isleri bolge muduru yoksa Turk Telekom Telekominikasyon isleri bolge muduru ikisi arasinda daglar kadar fark cunku nedense Ali Mufik Ozkaya Avrupa Genel Muduru Bole demior :)[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: DarKRideR, 17 Ekim 2005 22:30 tarihinde demiş ki: 512k çalışması diye bir şey yok.Hayal kurmayın boşuna. Ha olur ama şu aşamada olmaz mümkün değil. nereden mi biliyorum.Babam Telekom'da bölge müdürü :) Bilgiler geliyor içeriden. Telekom'un asıl amacı şu 56k ları silmek.56k kullanıcılarını yok denecek kadar az düzeye getirilirse Adsl 2 vs. yeni sistemler getirilmeye çalışılacak deniyor. Hayal tabii Türkiye'de 56k nin tükenmesi.Hala millet ilk ay Adsl'e biraz fazla para veriliyor diye 56k kullanıp 3-4 mislini ödüyor. :) Bekleyeceğiz yanı uehuehuhe Çok biliyon sen çok :Ppp Islak meşe odunu rulz :Pp[signature][hline][b]cats rulz =) bir gün bu köşede sessiz sedasız hıçkıra hıçkıra ağlayacagım ; şu lanet kaderime sitemler edip tanrıya son defa yalvaracagım ; güzel gözlerin gelecek aklıma solup gideceğim en güzel çağımda ;sesin hep beni çağırdıgında , bu sokaklara haykırdıgında artık burada olmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar