arian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Fransada bir grup Türkiyenin Avrupa Birliğine alınmamasını ve bunun gerekçeleri ile ilgili bir site yapmış ve ingilteredende bir iş adamı buna karşılık olarak www.yes2turkey.org adresini yapmış bende biraz destek olmak için buraya koydum.Buyurun sizin yorumlarınızda... Bu arada bunuda Hürriyet 03/09/2004 gazetesinden gördüm bilgi oradandır yani...[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing
Qui Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Hürriyetin parmağı var :) Ama çok güzel gerçekten böle sitelerin olması..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
Gazanfer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 çok ezik bi site olmuş. quizlerine bakın, "ühü biz de sizin gibiyiz, başörtüsü takmıyo herkes, erkekler kadınlar bi arada oturabiliyo bile" mesajı vermeye çalışmış hep. bu şekilde olmamalı.
Apache Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 böyle siteleri görmek güzel ama avrupaya bağlı olmamız gerektiğini hissediyorlarki,bunu hissettirmemeye çalışmalıydı hükümetler,olmadı öyle birşey tabi.[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar
Qui Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Önyargıları kırmak için başka ne mesajı verseydi peki? Nasıl olursa olsun bu işin ucundan tutmuş adam(lar) bir şekilde. Bütün site bundan ibaret olsaydı bile aşılması gereken bir problem olduğu için yine yerinde bir çaba olacaktı.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
Gazanfer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 avrupaya girmemiz gerektiğini savunabilecek bi tek bunlar mı kaldı elimizde? öyleyse durum kötü. ki, bunlar da savunabilecek türden değil. istanbuldan ankaradan örnek vermeyi herkes bilir. neden o quizde "her yıl türkiyede kaç çocuk ölüyor?" ya da "her yıl kaç töre cinayeti oluyor?" ya da "büyük şehirler dışında kaç türk türkçe ve kürtçe dışında bir dil biliyor?" ya da "türkiyede devlet eğitim sağlık gibi kendi görevi olan hizmetlerin hangilerini ücretsiz veriyor?" gibi sorular yok?
Qui Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Avrupa birliğine girmiş olan doğu bloku ülkelerini tanıyormusun? Bizden çok daha vasat durumda olan ülkeler var. Avrupa birliği "Mükemmel ülkeler birliği" değildir. Ayrıca toplumsal olduğu kadar siyasal ve ekonomik bir birliktir.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
Gazanfer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 mükemmel ülkeler birliği olduğunu söylemedim. (lafı açılmışken; mükemmel ülke kriteri bunlar değildir zaten. bunlar yaşanası her ülkede olması gereken temel özelliklerdir.) madem mükemmel ülkeler birliği değil, benim karşılaştırmama gelene kadar yes2turkey sitesinin quizleri anlamsız kalıyor. resim koymuşlar, üniversite mezuniyet töreninden, "sizce bu nerden?" demişler, şıklar: - burası türkiye olamaz, türkiyede okul yok. - burası türkiye olamaz, erkekler de kızlar da var. - burası türkiye olabilir ama kızlar yabancıların kızlarıdır. - burası türkiye. türkiyede bilmemkaç üniversite var, kızlar bile var hepsinde. türkiye hakkında önyargılar olduğu doğru. ama bu önyargılar bu şekilde aşılmaz, ve o önyargılar pek de haksız değil. lütfen istanbuldan kafanızı çıkarıp bi bakın. istiklal caddesinden ibaret değil bu ülke.
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Quizler çok acınası olmuş. resmen baın bizdede var sizdekilerden bakın bizde büyüdük gibi bişey var. Hani derler amcalara pipini göster....[signature][hline]-Houston. Bi sorunumuz var. -Nedir yiğidim. -Uyumam lazım houston ama uyuyamıyorum. -Bi ayran yapıyım yiğidim uyursun
Qui Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Gazanfer farklı dilleri konuşuyor gibiyiz. Ben önyargılardan bahsederken sen eksikleri anlatıyorsun. Türkiye'de kadınların sokağa çıkamadığını zanneden, erkekler ile birlikte okuyamadığını zanneden milyarlar var bu dünyada, onlarcasıyla bizzat tanıştım. Sen ise bambaşka bir konudan bahsediyorsun. Ben bahsettiğin şeyleri yalanlamadım zaten, Türkiye'nin acınası sıkıntılarını gayet iyi biliyorum. Ama Türkiye'nin sosyal sisteminin sürünüyor olması, diğer konularda önyargıları yıkmak için çaba göstermememiz gerektiği anlamına gelmez. Grup çalışmasında herkes aynı konuya yoğunlaşmak zorunda değildir. Her birey puzzle'ı bir kenarından çözmeye başlayarak da işe girişebilir. said: Gazanfer, 03 Eylül 2004 16:00 tarihinde demiş ki: lütfen istanbuldan kafanızı çıkarıp bi bakın. istiklal caddesinden ibaret değil bu ülke. Birbirimizi tanımadan itham altında bırakmayalım.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
arian Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Sitede bazı yenilikler ve güncellemeler olmuş, Quizler yenilenmiş.[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Bu sitenin tamamen İngilizler tarafından yapıldığına eminmisiniz :) Bence bu işte bi bit yeniği var. Supported by Hurriyet falan...[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!"
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 eheh güzel mantıklı bi iş yapmışlar, en azından belki önyargıları biraz da olsa silmek adına işe yarayabilir. yalnız site mozilla uyumlu değil, mozilladan bakınca abuk subuk bi site çıkıo karşına.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 "Supported by Hurriyet" her şeyi açıklıyor.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
WindShade Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 hurriyet murriyet elin yabancisi ne anlar bence guzel bi site hosuma gitmedi degil...[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!! Delikanlı taraftar renkli takım tutar.- R i z e Spor -
WindShade Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 ozellikle photo quizdeki ilk resim cok iiydi resme ilk baktiginizda klasik turk kavesi gibi gozukuyo ama yunanistandan bi resim cook hosuma gitti[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!! Delikanlı taraftar renkli takım tutar.- R i z e Spor -
keyn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 bu site bayagı tartısılır her konudan :)[signature][hline]Always Rammstein
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Quizler kesinlikle cok iyi olmuş. Özellikle Fransızların en büyük korkusu (Vatikanın da müthiş desteği ile) türklerin avrupa birligine girip birliğin duzenini bozmaları. Çünkü türkler fransızlara göre başörtülü, peçeli, feslidir. Erkekleri 3-5 kadın alırlar. Kadın hakları yoktur. Kadınlar tek başına sokaga cıkamaz. Kadınlar mini etek giyemez Evli kadınlar bir araya toplanıp aksam bir yere yemege gidemez. vs....vs...vs Çok komik görünüyor ama maalesef bunlar gerçek. Bu onların sucu veya cehaleti değil sonuta. Bu bizim kendimizi tanıtamamamızdır. Bu ste ne kadar etkili olur onu bilemem ama sadece devletin yapacağı 2 reklamdan çok azlasına ihtiyacı var turkiyenin ve bunun için de gercekten halkın yani bizim bir şeyler yapmamız gerek. Özellikle interneti doğru şekilde kullanmak bizim icin cok iyi bir tanıtım olacaktır.
Gazanfer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: ghaldszar, 30 Eylül 2004 14:23 tarihinde demiş ki: Çünkü türkler fransızlara göre başörtülü, peçeli, feslidir. Erkekleri 3-5 kadın alırlar. Kadın hakları yoktur. Kadınlar tek başına sokaga cıkamaz. Kadınlar mini etek giyemez fransızlara göre değil sadece, türkiye böyle bi ülke. - türk kadınının yüzde yetmişi başörtülüdür. - erkekleri 3-5 kadın alırlar. illa yasayla mı almaları gerekiyor? "kuma" müessesesi hala yaygın. - kadın hakları yoktur. eh, yoktur diyemesek de avrupa standartlarının yanına yaklaşabileceği söylenemez. yok seçme seçilme hakkı bilmemkaçta verilmiş hikaye. şimdiye bakıyoruz. - kadınlar mini etek giyemezler. iddia ediyorum, ankaranın doğusundaki şehirlerin yüzde sekseninde mini etekle sokağa çıkıp da taciz edilmeden bütün bir günü dışarıda geçirebilecek olan kadın yoktur.
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Pardon Ankaranın doğusuna hiç geçtin mi Gazanfer Sana Kocaman bir LOL diyorum çünkü Sen nerde yaşıyosun gerçekden çokda merak ediyorum. Tamam doğuda daha tutucu bir kesimin olduğu doğru ama senin abarttığın gibi değil. Yok ben her sene gidiyorum nedense anlattıklarını göremiyorum o bakımdan sordum. Tabi Malatyayı , Kahramanmaraşı Ankaranın batısında sayıyorsak ayrı.. PS:Tamam hiçbiri istanbul değil belki ama biraz kendimizi bilelim dimi ?
LethE Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 bize 2. bi kurtuluş savaşı lazım.. köpek gibi sürünsek de aklımız başımıza gelse... :([signature][hline]KoC Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe
Gazanfer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 szasstam mesajımı tekrar oku istersen. ankaranın doğusunda mini etekle dışarı çıkamazsınız demişim. e sen de aynı şeyi demişsin ama bana karşı çıkmışsın nedense.
screamer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Faydalı bir site[signature][hline]Lil'Alur for Shar
arcane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 woa süper site bence.yeni gördüm, içerik dizayn herşey yerinde.hürriyete de helal olsun ayrıyetten destek çıktığı için böyle bişiye. ghaldszar a da kocaman bi +1 diyeyim konu hakkındaki görüşlerimi daha bi ayrıntıya inerek gösterme açısından.[signature][hline]It is said that the mere touch of a kami is like embracing the sun itself.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 türkiye yeni üye olan 10 ülkeden her şekilde çok daha iyidir hatta türkiyenin en kötü dediğiniz yeri bile bulgaristanın genelinden daha iyidir bence bu yüzden yes2turkey.[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?!
Öne çıkan mesajlar