onibass Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ya bu 2.0.3 e tıklıom cıft gri ekran kalıo acc yazma yeri fln bile cıkmıo help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 verdata.mul yok[signature][hline]www.stormuo.net www.stormuo.gen.tr Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Mal Mısın Ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soydaner Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Bendede bir ARa olmusdu belkide makinanda 446546 tane ip dosyası varsa olabılır ama Buyuk bır Ihtımal Verdata.mul yok said: www.xeria.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onibass Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 nerden bulcam peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onibass Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 var verdata.mul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 uo cd sinin içindeki verdata.mul dosyasını uo klasorunun içine at.orjinalini at yani...[signature][hline]TheCoder, 10 Şubat 2005 11:30 tarihinde demiş ki: Ben UO ortamı kadar mantık dışı insanlar topluluğu bi hackercıklarda gördüm o kadar.. www.uoyardim.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: www.xeria.gen.tr abi bu ne ya ehr mesajda yazıcanmı[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MsA Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 arkdaşlar bendede oluyordu sonra baktımki loginden kaynaklanıyor uo nun içindeki login varya hani biz servera bağlanırken içine ip+port koyuyoruz işte o dosyanın içini silip server ip ini yazıyoruz ama bazı akıllılar uo ya login klasörünü direk yapıştırıyor ve tümüne ewt diyor işte bundan kaynaklanıyor hata bunu içinben tek çözüm olarak uo yu yeniden kurmakta buldum [Bu mesaj MsA tarafından 17 Ekim 2005 21:18 tarihinde değiştirilmiştir] Ben böle çözüm buldum [Bu mesaj MsA tarafından 17 Ekim 2005 21:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar