Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Duel kurallari


kara-anarchy

Öne çıkan mesajlar

Slmlar...
duel kurallari ile ilgili goruslerinizi bilmek istiyorum mesela bu kurallari kim koyar? duelde surup icilirmi bandaj kullanilirmi?combattan cikip yemek ve su olayina girilirmi? (vb yasaklar) benim fikrim yasak olmamasindan yana sonucta bir mucadele war biri yenecek biri yenilecek elimde bagzi imkanlar warken bunlari neden kazanmak icin kullanmayayimki?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda oyle GARIP insanlar varki. Paladin charim ile duel yapmak isteyen birinin teklifini kabul ettim yaninda da 2 arkadasi bizi izliyor. Duel yapdigim oyuncuda galiba roque idi.Neyse ben duel sirasinda kendime heal atiyorum potion da degil kendi healing buyum ile bana ne dediler biliyormusunuz :) NOOB yok efendim duelde kendimi healleyemezmisim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

potion kullnılmaz o kadar yanı kuralı yok tabıkı ama adamın parası yoktur, potion alamamıştır veya bitmiştir. buyuk dengesizlik yaratır kullnılmazı caiz değildir.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi heal meal kullanılır da potion kullanılmaz, lay on hands kullanılmaz, sonra warriorların 30dk cooldownu olan bi özelliği var 2 defa cahrge yapmasını sağlıyor işte o yapılmaz.
ama benim kafamda şu soru var acaba warlock heling stone (?) kullanabilir mi yani kurallara aykırı değil mi bu.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
Rogue'nin blind atıp bandaj yapmazı caizmidir[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom
Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Osi:Virus The Baltazar of Atl
Horizon:Satanix The Dragon..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tamam da beyler, potion kullanılmıyorsa, engineerlarda gnome zamazingolarını kullanmasınlar. ne yani, ben o kadar kasmışım allahın azshara'sından silversageleri toplayıp major healing yapıyorum, sonra onları istediğim zaman kullanmıyorsam ne anlamı kaldı. o zaman blacksmithlerde kendi yaptıkları arcanite reaperları kullanmasınlar. haksız mıyım ?[signature][hline][email protected]
Level 46 Grunt Stormwaker the Tauren Druid of Dunemaul Realm, Private of i Am
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi olamaz ya, düşünsene dueldesin. adamı kescen kafa kafayasınız, adam çat 2000+ can dolduruyor potionla. sen şimdi buna NOOOB die baarmaz mısın. lay on hands kullanan adamlar ortamdaki herkes dalga geçio nooob dio :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence duelde hersey mubahtir,

ben saatlerimi harcayip alch/herb kasacagim, ya da farmla para kazanip pot alacagim bol bol kendime ama bu benim icin bir savasta avantaj olmayacak?
ya da bir baskasi eng kasip kendine silahlar yapacak. cik!

o zaman duellerde herkes gri set parcalarini giysin. epic item da kullanmasin. benim alchy kastigim zamanda guildi ile girdigi mc den aldigi itemi ya da pvp award unu kullanmasin.

oyunda zamanini harcayarak, kendi avantajim icin yaptigim herseyi duelde de kullanmaliyim. yoksa ne anlami var?

guildim icin frost talentlari kullaniyorum, instance icin. ama duel de fire olmayi tercih ederim elbette. ama instance da para da kazaniyorum. eh! gider o parayla alir yaparim pot umu. icerim likir likir. boylelikle solo takilip tank talentini almayan bir warriora karsi daha esit olur sansim.

elbette benim goruslerim bunlar ama dedigim gibi oyun icinde var olan herseyi kullanma taraftariyim duel de. rp sel olarak hayatta kalma, ustunluk kurma mucadelesi oldugunu dusunurseniz belki dediklerim daha mantikli gelebilir.[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani
Wen of Burning Legion
gizli ninja
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 16 Ekim 2005 12:19 tarihinde demiş ki:
potion kullnılmaz o kadar yanı kuralı yok tabıkı ama adamın parası yoktur, potion alamamıştır veya bitmiştir. buyuk dengesizlik yaratır kullnılmazı caiz değildir.


ben para kasarken ya da dag bayir herb toplarken, ab ye girip aldigi pvp rewardu kullanmasin o zaman o da ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani
Wen of Burning Legion
gizli ninja
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

burda "duel" den bahsediyoruz değil mi. yani kimsenin bg de orda burda potion kullanmasın veya karşı faction ile kapışırken potion kullanmasın diyen yok. bu arada duyduğum kadarıyla karşı faction ile duel mümkünmüş ki orda bile içilmez potion bence[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

muzcu ben paladin deyilim ama bu nasıl bir saçmalıktır paladin büyüsünü kulamıyıcakmı adamın büyüsü onu onu yapıp yapmasına kim karişabilirki ozman hunterlarda traps koymasın ki ben hunter ım mageerde kuzu yapmasın roglar görünmez olamsın yasak kardeşim sen kendi büyünü yapaamsssın bu bence düşüneneleride yadırgıyorum diyeceksin duello yapmadınmı çok yaptım duello pladinler hep yapar bana bunu bi kere bi mage ya yaptı ada mbuna noob dedi izlelenler gülmekten öldük ilk orda duydum çok komiiyime gitti 2. büyük haksızlık engilerlarda bi tane küpe var crit 1500 vruyo mind contro var ben herb im eger o kendi mesleyinin nimetini kulnıyosa bende büsürü buff var herb neden kulanamıyım ki mesela roglarla duello etiyim znm flare atıgım znm adam bana noob diyo tamam diyom flare atmıyıcam traps koyuyom noob eeeee napıyım ozmna druyum bekliyim gel arkadan vur comboyu çak bu tarz insanlarla ne muatap olurum ne duello ederim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Potion içip içmeme durumu herkesin bildiği ama dile getirmediği kuraldan öte birşey, yani kural dersek kim koyuyor bunları der birisi ve işin içinden çıkamayız.

Bunun önüne tek birşey geçer o da duel'den önce rakibine ben "potion kullanabilirim, ona göre varsa paran git sende al veya tedbirini ona göre al" denebilir. Yoksa duel sırasında kullanıldığında ve galip gelindiğinde "ama sen potion kullandın..?" lafına mutlaka maruz kalınır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi dicek şey bulamıyorum. tamam kullanın lay on hands, 40-50 dakkada bir duel yapın. mageler de potion kullansın. paladin peşinden kovalasın mage in. mage de paso kaçsın kaçarken de potion içsin. bitmezzzzz duello öle bitmez.

ya bir de şu var paso duel yapan adam her duelinde abi gel duel kurallarını konuşalım felan demez, anca derbi :D duellerde öle bişi olur da zaten ben şunu garanti veriyorum size. dielim ulu orta birine duel teklif ettiniz, duello sırasında lay on hands kullanırsanız veya potion içerseniz var ya millet demediğini bırakmaz, warriorların o 30dklik cd si de dahil, daha biş demiyorum yani ben koymadım lay on hands kullanılmasın veya potion içilmesin kuralını :D

[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage

[Bu mesaj muzcu tarafından 16 Ekim 2005 14:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lay on hand kulanabilir benim gördüyüm ortamalrda kulanıyo en iyi paladinleri kulanıyo laf edenlerede noob diyolar bence adamın sıkılını kuullanmasına laf etmekte ezikliktir ha pot u bilmem zati ben kulanmıyorum ama arada bi haksızlık oluyo bence ki zaten mage duellosunda hp si düşen bi mage paaldini kuzu yapıyo oturuyo yemek iyiym içiyo sonra bi daha kuzu yapıyo hp yemek ile su la fulluyo şimdi böyle yapa nbi magemi eziktir sence yoksa lay o hand kulanan paladinmi bence magede kuzu yapmaması lazım 45 cd olamsı neyi deyiştiri cd yüksekse o sıkılını duelloda kulanamamasımı gerekir wariorr ü hiç demiyorum zati duelo iyi deyiller bide sıkılını yiyim hiç yenemesinler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Muzcu her önüne gelenle duel eden biri pot kullanan birisini yenemiyorsa zaten bıraksın. Duel dediğin olayda pvp gibi birşeydir. Duelde pot kullanan adamı öldüremiyorsan pvpde 1v1 kaldığında ne yapacak merak ediyorum.

Sonuçta kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş olayı oluyor bu. Ayrıca duel'in 2 dakikada bitmeside gerekmez 45 dakika duel edebiliyorlarsa etsinler. KArşılıklı 2 class birbirini yenebilmek için ellerinden geleni yapmak zorundalar.

Eğer bir class'a bir skillini kullanmayı yasaklıyorsan karşısındakide ona eş değer bir skillini kullanmayacak ozaman. Eğer bir mage e pot içirt miyorsa bir healer class ozaman o da kendisini heal etmeyecek.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...