armra Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: Joe, 16 Ekim 2005 22:13 tarihinde demiş ki: öyle değildi eğlenmek günah değil tarzında bi konuşmaydı o hatta bi kadın ısırdı adamı falan tv de izledim savaş ayın programında söyledi, izledim çarpıtıyorlar. adam doğruyu söylüyo diye etmedikleri kalmadı! herkesin kafasında kendisince bişe var onun dışındakini taşlıyo.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 çok yalama oldu yaw, daha kimse takmayacak bu adamı ayda bir filan sürsünler ekrana, sürümden kazanmak stratejisi işe yaramıyor.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 armra güldürme "sevişerek oruç açılır mı" gibi bir konuyu tartışan bi adamdan ne beklersin ayıptır sorması? bu adam yakında zina yapın falan demeye başlar :)[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: armra, 16 Ekim 2005 22:44 tarihinde demiş ki: adam doğruyu söylüyo diye etmedikleri kalmadı! herkesin kafasında kendisince bişe var onun dışındakini taşlıyo. İnsanların kafasındaki Tanrı ve Muhammed imajına ters ne varsa dışlanır.[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 konu acaib yerlere gidiyo... zekerya hoca iyi adam ama sapıtıyo bazen yaas[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Adamcağızla oynuyolar lan. Yazık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: Joe, 16 Ekim 2005 22:13 tarihinde demiş ki: öyle değildi eğlenmek günah değil tarzında bi konuşmaydı o hatta bi kadın ısırdı adamı falan tv de izledim +1[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Zor oLanı ßa$arırım. İmKanSız ßiraz Zaman aLir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Adam din bilgini değil medya maymunu oldu artık[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Çok doğru ve mantıklı bir adam ne yazık ki ülke onu tam olarak anlamıyor . Din hakkında esprili bir yazı görünce saldıran zihniyetten onu anlamasını beklenemez zaten ülkemizde bu zihniyette tiplerden oluşuyor malesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: elm, 16 Ekim 2005 23:12 tarihinde demiş ki: Çok doğru ve mantıklı bir adam ne yazık ki ülke onu tam olarak anlamıyor . Din hakkında esprili bir yazı görünce saldıran zihniyetten onu anlamasını beklenemez zaten ülkemizde bu zihniyette tiplerden oluşuyor malesef :( ne kadar haklısın abi :) Din adamı olması onun seks'ten konuşmayacağını ,fıkra anlatamayacağını engellemez.Hayet Mantıklı ve iyi düşünen bir insan.Ama 1-2 kişinin düşüncesi ile koskoca bir toplum ve toplumların düşüncesi malesef değişmiyor :([signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: Janitschar, 16 Ekim 2005 22:14 tarihinde demiş ki: Artık ölsün şu adam, iyice bunadı. of mice and men?[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyagi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ömrü uzun deişl zaten anladı ondan sacmalıor arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 şey aklıma geldi şimdi zagaya mor ve otesiyle katılmıştı mor ve otesi cambazı çalmıştı sanırım okan bayulgen ee hocam begendinizmi diyince cok güzel caldılarda türkçe olsa ayrı bi güzel olurdu demişti :-) severim aslında kendisini[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Birde hotelde hafif meşrep film izleme skandalı vardı kendisinin, sosyetik din alimi gibi bişi oldu çıktı sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Bu adam iyice kontrolden çıktı.[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: RayCharles, 16 Ekim 2005 22:47 tarihinde demiş ki: armra güldürme "sevişerek oruç açılır mı" gibi bir konuyu tartışan bi adamdan ne beklersin ayıptır sorması? bu adam yakında zina yapın falan demeye başlar :) benim bildiğim kadarıyla konuyu açan zekeriya hoca değildi bu birincisi. ikincisi konu sevişerek oruç açılırmı?'da değildi. zekeriya hocaya ramazanda cinsel ilişkiye girmekte bi sakınca varmıdır diye soruldu. zekeriya hocada "iftardan sonra ne yaparlarsa yapsınlar bizim görgü kurallarımıza göre uygun düşmeyebilir ama din açısından bi sorun yok." gibi birşey söylemiş sanırım. basın bunu hemen "zekeriya hoca oruç sekslede açılabilir dedi" şeklinde yansıttı. çarpıtlıyor herşey.[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk) Elessar Kabraxis (R/N) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: Xenocide, 17 Ekim 2005 00:56 tarihinde demiş ki: said: RayCharles, 16 Ekim 2005 22:47 tarihinde demiş ki: armra güldürme "sevişerek oruç açılır mı" gibi bir konuyu tartışan bi adamdan ne beklersin ayıptır sorması? bu adam yakında zina yapın falan demeye başlar :) benim bildiğim kadarıyla konuyu açan zekeriya hoca değildi bu birincisi. ikincisi konu sevişerek oruç açılırmı?'da değildi. zekeriya hocaya ramazanda cinsel ilişkiye girmekte bi sakınca varmıdır diye soruldu. zekeriya hocada "iftardan sonra ne yaparlarsa yapsınlar bizim görgü kurallarımıza göre uygun düşmeyebilir ama din açısından bi sorun yok." gibi birşey söylemiş sanırım. basın bunu hemen "zekeriya hoca oruç sekslede açılabilir dedi" şeklinde yansıttı. çarpıtlıyor herşey. o konu şu abi.İftar'la Sahur arasında her istediğini yapabilir. konusuydu. Sonra orucu neyle açmak gerekli vs. diyince adam haklı olarak istenilen yiyecek içecekle açılır demiş işte Ahmetşunu var ayşe bunu yer isteyen seksle orucunu açabilir demiş. bence gayet normal ve iyi bir düşünce.Dinle Modernlik arasındaki düşünce farkının çarptırılması.[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: duende, 17 Ekim 2005 00:06 tarihinde demiş ki: şey aklıma geldi şimdi zagaya mor ve otesiyle katılmıştı mor ve otesi cambazı çalmıştı sanırım okan bayulgen ee hocam begendinizmi diyince cok güzel caldılarda türkçe olsa ayrı bi güzel olurdu demişti :-) severim aslında kendisini kanıtın benim bende izlemiştim o programı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Gallant, 17 Ekim 2005 00:08 tarihinde demiş ki: Birde hotelde hafif meşrep film izleme skandalı vardı kendisinin, sosyetik din alimi gibi bişi oldu çıktı sağolsun. zaten adam o olaydan sonra biraz değişti. artık bazı şeylerin farkına mı vardı bilemen.[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Adama cok büyük ayip yapiliyor bence. Onda da medyatiklesme cabasi var galiba gerci de, yine de cok saptiriliyor adam. Bir spiker geliyor, "Cinsel iliski oruc süresince yasaksa, cinsel iliski ile oruc acilabilir mi?" diye soruyor. Adam "Evet" diyor, ve bir sonraki günkü baslik: ZEKERİYA BEYAZ CİNSEL İLİSKİYLE ORUC ACİLABİLİR DEDİ! Adam programa cikiyor, "Böyle sarkici falan izlemek günah mi?" diye soruyorlar. Adam "Peygamber efendimiz de dügün derneklerde dansöz izlerdi" diyor. ZEKERİYA BEYAZ SARKICI İZLEMEYE SÜNNET DEDİ! Bence tadini kaciran Zekeriya Beyaz degil, ilahiyatciyi magazin haberlerine alet eden basin. Ha tabi, ZB de araniyor o ayri.[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 işte burda ortaya çıkıoki içimizdeki asıl sapıklar aslında sokakta gördüğümüz yarı çıplak kızlar diye tabir edilen yada onlara bakan erkekler değil aşırı dinci kesimdeki medeniyetten uzak kalmış görmemiş insanlar..[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ya zekeriyaya şurdan iki tane ayarlayında sussun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Bu zeko heralde 1500 yıl önce ya$asaydı peygamber olurdu.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: -Nae, 16 Ekim 2005 22:35 tarihinde demiş ki: bu adamı kaale almayın o bizim deniz fenerimiz bea ne kale almayını ha arkadaslar Zekeriya hocamız filmde cevirdi bu arada soylemeden geçmiyim mutlaka izleyin.[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Zkry hoca rulz, laf eden çarpılır aman diyim.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar