PZero Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ailton saçma vurmadı bence cok teknik bir vuruş yaptı çok zor pozisyondu onun dışında bir cok net pozisyonumuz vardı şimdi aklıma gelmiyo ama vardı[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . www.edepom.com * www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: thug_life, 16 Ekim 2005 23:44 tarihinde demiş ki: farklı kazanabileceğimiz bir maçtı ama olmadı bdaki haftaya daha farklı kazancaz iyice komik duruma dusuyorsun. Herkes BJK berbat oynadı diyor sen cıkmışsın...[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 herkesin dediğini kabul etmek zorundamıyım :P enteresan bir fikir ben güzel oynadığımızı düşünüyorum he 90 dakka boyunca güzel oynamadık ama sağlam oynadık ataksa atak yaptık olmadı . bu takım uefa da mütüş bir patlama yapar bolton fark atabiliriz ben umutluyum sahadaki futbol onu gösteriyordu[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . www.edepom.com * www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 aha bolton macıda gitti[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 hüleyn kayseri reel madrid gibi oynadıysa bizim ne suçumuz var allah allah :Pppp[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . www.edepom.com * www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Ruhsuzluk bu kadar mı gösterir kendini ? Koray,Kleberson,Cordoba dışında başka futbolcu varmıydı sahada göremedim ben[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: -Nae, 16 Ekim 2005 23:52 tarihinde demiş ki: said: thug_life, 16 Ekim 2005 23:44 tarihinde demiş ki: farklı kazanabileceğimiz bir maçtı ama olmadı bdaki haftaya daha farklı kazancaz iyice komik duruma dusuyorsun. Herkes BJK berbat oynadı diyor sen cıkmışsın... size ne kardesim besiktastan?yara mi yapti?iyi oynadi kotu oynadi neyse..Ailtonun girdigi 3 tana pozisyon var 3u de cok net..Ayrica Ahmet Dursunun..Maci izlemeden,o oyle diyo bu boyle demis diye yorum yapma,komik duruma dusen sen oluyosun..Kayseri de iyi oynadi,kaleciler cok iyiydi,girdigi pozisyonlari degerlendirebilse iki taraf galibiyeti alirdi bu kadar..cok ve bos konusmaya luzum yok[signature][hline]kaypak olmak moda galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ne demek banane beşiktaştan beşiktaş cibuti takımı mı? Takımının berbat oynadıgını gorememek Korluktur bunu kabul edememek aptallıktır.[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: ronald, 17 Ekim 2005 01:22 tarihinde demiş ki: said: -Nae, 16 Ekim 2005 23:52 tarihinde demiş ki: said: thug_life, 16 Ekim 2005 23:44 tarihinde demiş ki: farklı kazanabileceğimiz bir maçtı ama olmadı bdaki haftaya daha farklı kazancaz iyice komik duruma dusuyorsun. Herkes BJK berbat oynadı diyor sen cıkmışsın... Kayseri de iyi oynadi,kaleciler cok iyiydi,girdigi pozisyonlari degerlendirebilse iki taraf galibiyeti alirdi bu kadar..cok ve bos konusmaya luzum yok okudugunu anlayamamak gibi bir gafillik icindesin uzulerek goruyorum ki[signature][hline]kaypak olmak moda galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Beşiktaşın kotu oynadıgını sadece ben idda etmiyorum beşiktaşlılarda gorduler herkes aynı kanıdaykan birtakım fanatikler bunu idraak etmekte zorlanıyorlar[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ya sen o zman fb nin şaibesiz bi şampiyonluğu olduğuna inanmıyormuusn tüm 70 milyon öle diyo sen yoq mu diyosun sen onu idraaak edemedin mi daha[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . www.edepom.com * www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 eet FB'nin şaibesiz bir şampiyonlugu yok. neden olsunki mahalle takımı dimi FB milyon dolarlık takım die bizi kandırıolar zaten hakkıyla nasıl şampiyon olabilir ki dimi? ben hala size cevap veriyorum ya[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Kötü oynadık futbol adına hiçbişi yapmadık böyle bi sonuçta normal karşılanmalı.İstikrar başarıyı getirir düşüncesindeyim fakat bu yönetim ve rıza ile istikrar sağlamak ne kadar doğru bir düşüncedir tartışılır...[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 valla Lothrodel'cigim, senin gibi taraftari olan ve ole bi yonetimi olan klupten basari beklemiyoruz zaten ailecek :p[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: -Nae, 17 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: eet FB'nin şaibesiz bir şampiyonlugu yok. neden olsunki mahalle takımı dimi FB milyon dolarlık takım die bizi kandırıolar zaten hakkıyla nasıl şampiyon olabilir ki dimi? ben hala size cevap veriyorum ya sssh cilgin genc..hadi bakalim[signature][hline]kaypak olmak moda galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Patos, 17 Ekim 2005 05:30 tarihinde demiş ki: valla Lothrodel'cigim, senin gibi taraftari olan ve ole bi yonetimi olan klupten basari beklemiyoruz zaten ailecek :p ne var olm benim taraftarlıgımda bak burda objektifim ;) msnde her türlü çirkefliği yaparım ama :)[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 loth gülümse.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Benim merak ettıgım kötü oynadıkları macta ıyı oynadık dıyen bjk lıler gercekten ıyı oynadıkları mac ıcın ne dıyorlar???[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ya şaibe maibe hikaye kardeşim her sene bi takım arkadan itiliyor doğruya doğru ama beşiktaş hiç mi itilmedi sanki. bunları bırakmak lazım ve susmak lazım hakkaten. takım öldü gidiyor. taraftar inanılmaz güzel birşey söylüyor kabahat bizlerde, sizlerde değil diye. futbolcular teknik heyet yönetim artık biraz oturup düşünmeliler biz hakediyor muyuz bulunduğumuz mevkiyi diye. taraftar da artık susmalı şaibe şaibe yeter ya biraz da kendimize bakalım sanki bi halt yapıyoruz sahada da engelliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Gs'liyim ve BJK'nin 100. yılı dışında itildiğini hatırlamıyorum :)[signature][hline]D'akmor so 80's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bütün derbileri kazandığımda yalandı demi[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . www.edepom.com * www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 @cemad: Gerçekten güzel bir yorum. Beşiktaş'ın içine dönüp hatayı araması lazım. Örneğin her ne kadar mafya vb. adı karışmış olsada Sinan Engin gibi bir değeriniz varken kullanmalısınız. Tekrar örneğin yönetim kurulu ve başkan teknik direktörün arkasındaysa futbolculara bir şekilde yaptırım uygulamak durumunda. Çünkü açık seçik görülüyor ki bazı futbolcular Rıza'yı istemiyor veya sorunları var. Eğer böyle devam ederse ve UEFA'dan da elenirse Beşiktaş, kimse şu anda düzgünce protesto eden taraftarı durduramaz. Ve Fenerbahçeli 5-6 kişinin Rüştü'yü dövmesi Çarşı grubunun yapacaklarının yanında çocuk oyuncağı kalabilir.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 tek istedigim..yollasinlar butun kasarlanmis,heycanini kaybetmis adamlari..ibrahim akin,mehmet sedef gibi gencecik adamlarla mucadele etsinler..o zaman yenilelim,berabere kalalim..[signature][hline]kaypak olmak moda galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar