Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK - Kayserispor

AthleT

Öne çıkan mesajlar

besiktas cok kotu oynadı.
kayseri kazanmayı haketti.
bence hakem macı katletti,cok bariz pozisyonlarda besiktaslılara kırmızı kart vermedi.
taraftarlar tepki gosterdi.
besiktas yarıstan iyice koptu.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Sosyal ağlarda paylaş

Öyle yada böyle hata yapmışsa yapmıştır, kabul ederim ben bazıları gibi pozisyonda el yokki mis gibi gol olayınada dönüştüren biri değilim.

Kaldıki maçı 180 derece döndürecek hatada olamaz nede olsa maçda ne gol var ne bişi. Bizim pek bir iddiamızda kalmadı busene, hakem zoru ile biyerlere gelmek için 2 sezon öncesi gibi olaylar lazım.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''

[Bu mesaj Darksun tarafından 16 Ekim 2005 22:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun gerçekten maçı döndürecek pozisyonlar vardı.. İzlersen görürsün sanırım.. Ben zaten bjk hakemlere para yediriyor gibisinden bir yaklaşımda bulunmadım..

Bu tamamen hakemin karaktersizliği.. 3 büyüklere karşı böyle oluyorlar malesef.. Aynen anelkanın golündeki göz ardı edilen faul gibi.. Ama bu maçta eşşeğin şeyine su kaçırdı hakem biraz..[signature][hline]Touch of death is never gentle...

When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect; God makes no mistakes

Sosyal ağlarda paylaş

1 puan kaybederdik anca, okadarda önemli değil. Yönetim rızayı göndericek yazık, kendileri gitselerde rıza kalsa olmuyormu acaba? o.o[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

rızayı bugün tamamen sildim.İnönüde istanbulda oynuyorsun ve
defansif orta saha diye tükenmiş tayfuru oynatıyorsun.üstelik 90 dakika.ben ikinci yarıda sahada tayfuru görünce beşiktaşı tutmadım.çünkü atacağımız bir gol hayırsız olurdu.ne kadar çok puan kaybedersek o kadar çabuk rıza defolup gider.böyle rezil sistemle basit anadolu takımı gibi oynuyor.değişiklikleri yine 1 puan için sanki saçma birşey...benim hayatımda izlediğim en kötü beşiktaş takımı ve sezonu.9 maçta 10 gol attı.. bu ortalama ile giderse 40 atıyor sezon sonu!! daha söylenecek çok şey var ama neyse..

söylenecek tek şey defol rıza...
Sosyal ağlarda paylaş

Heh bence
Ali tandoğanın gördüğü sarı kart kof, adam kendini atmış
mustafa doğan kasti girmemiş ama sarı olması lazım (gerçi normalde zor kırmızı gösteriyorlar)
Ahmet dursun un el posizyonuna çalmış zaten
ne bekliyordunuz kırmızımı?[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thug_life, 16 Ekim 2005 16:43 tarihinde demiş ki:
çok rahat maç farka gidebiliriz 4 den az atmayız tahminimce hayırlısı olsun

Ben bu adama hastayım[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thug_life, 16 Ekim 2005 16:43 tarihinde demiş ki:
çok rahat maç farka gidebiliriz 4 den az atmayız tahminimce hayırlısı olsun

bu adama harbi uzuluyorum[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Riza kotu bir teknik direktor.
Takim organize hucum gelistiremiyor. Bir taktigi yok takimin. Ornegin Galatasaray kanatlardan Fenerbahce ise gobekten Alex'in derinlemesine paslari ve gerektiginde topu cizgiye indirerek pozisyon ariyor.
Besiktas'in gol bulmak icin uyguladigi taktik nedir?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo

Sosyal ağlarda paylaş

Gerçekten delirdim maçı izlerken yani neden çıkarmıosun Çağdaş ı kanat a birini gönder ahmed hassan o al youla yı neden çıkarıosun Tayfuru nie çıkarıosun

yani böle bunu bariz biz görüoruz neden o göremio kanattan top gelmio ailton adam çalımlıamıo önüne top gelmesi lazım yani bu kadar mı fecaat düşünüosun ya..yada takıma zarar mı vermek istiosun bi türlü anlayamadım..

ayrıca oyuncular da bu teknik direktör gitsin die mi yapıolar insan bu kadar kötü oynarmı ya 2. yarı defans kalmadı ya dua ettim gol yemeyelim die..

ben kongre üyesiyim hemen mail attım biz neden sizi desteklioruz para verioruz ...kazanın diye.... kazanamıcaksan oynamıcaksan ne işin var ya zaten maç ta puan kaybediceksen çıkar 3 forvete o çağdaş geriye pas verdikçe istanbul a gidip sahaya atlayasım geldi :P

daha güzel beşiktaş daha oynayan beşiktaş istioruz o kadar da kaliteli oyuncular var ya

neyse az da içimi döktüm burdan bütün bjk li arkadaşlara sevgiler diğer takımlı arkadaşlara başarılar..[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!!
Sosyal ağlarda paylaş

elinde sonunda TD değişecek gayet iyi bir kadro var ama TD yuzunden başarılı olunamıyorum benim kanımca..[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde
Sosyal ağlarda paylaş

sahadakiler.. youla ve tayfur

kulübedekiler .. ahmet hassan , inrahim akın

fulya inşaatında kafalarında sarı şapkalarla işçilik yaptırılanlar .. emre , tayfun , okan koç

olay bu kadar basit...[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...