LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 gercekten uzuldum turk edebiyatı için acı bi kayıp...[signature][hline]...We Be Burnin...
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Merhuma Allah'tan Rahmet sevenlerine sabır diliyorum.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Allah Rahmet Eylesin... Bu öğlen aldık haberi şok olduk... :( Toprağı bol olsun...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: BabacumMostors, 11 Ekim 2005 18:36 tarihinde demiş ki: hani bazı insanlar vardır ya sanki onalr hiç ölmeyecekmiş gibi düşünürsünüz.. Oğuz Aral bir Atilla İlhan iki.. öyleydiler gercektende.[signature][hline]DeviantArt gallery
m-joy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 umarım yaşadığı zamanda mutlu olmuş, sevmiş, sevilmiştir ve hayatta gerçekleştiremediği tek bir şey bile yoktur... huzur içinde yatsın... not : lütfen atilla değil attila...
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 başımız saolsun.. [signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 11 Ekim 2005 21:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Üzüldüm. Allah rahmet eylesin.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001
toggie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 allah rahmet eylesin.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bir sanat ve kemalizm güneşi battı.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 allah rahmet eylesin..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
unac Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 sasırdım. Allah rahmet eylesin[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
fiona Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 üzüldüm ya...[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır."
philoxenus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 huzur içinde yatsın.. aydın diyebildiğim 3-5 insandan biriydi bu ülkede. yeri asla dolmaz umarım yolundan gidenler onunki gibi şanlı ve şerefli bir ölüm tadarlar..[signature][hline]Papirus*
taz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 valla ben de duyduğumda üzüldüm başımız sağolsun böyle aydınlar zamanla ayrılıyor işte aramızdan :(
Rush Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 allah rahmet eylesin.[signature][hline]Goin to work , Every night
metboy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 allah rahmet eylesin.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek?
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Türk toplumu yine kendi dalında bir efsanesini kaybetti.Onun edebi kişilğini burda bahsetmek yanlış olur herkez biliordur eminim nadir bulunan bir kişilikti.. Allah Rahmet Eylesin .. Herkese sabır diliorum ... Sevgiler..[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!!
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Gözlerin gözlerime degince felaketim olurdu aglardim beni sevmiyordun bilirdim bir sevdigin vardi duyardim çöp gibi bir oglan ipince hayirsizin biriydi fikrimce ne vakit karsimda görsem öldürecegimden korkardim felaketim olurdu aglardim ne vakit maçka'dan geçsem limanda hep gemiler olurdu agaçlar kus gibi gülerdi bir rüzgar aklimi alirdi sessizce bir cigara yakardin parmaklarimin ucunu yakardin kipiklerini egerdin bakardin üsürdüm içim ürperirdi felaketim olurdu aglardim aksamlar bir roman gibi biterdi jezabel kan içinde yatardi limandan bir gemi giderdi sen kalkip ona giderdin benzin mum gibi giderdin sabaha kadar kalirdin hayirsizin biriydi fikrimce güldü mü cenazeye benzerdi hele seni kollarina aldi mi felaketim olurdu aglardim Attila Ilhan her okuyusumda gozlerim dolar. basimiz sagolsun.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 allah rahmet eylesin. şuan habertürk te Ceviz kabugunda ki oturumu yayınlanıor.[signature][hline]Bir zamanlar KO vardı... Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez Fake acc a karsı
GangstarsLan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Allah Rahmet Eylesin...[signature][hline]Yaaaaarr! Ellerin nerde?! Ya ßenide götür yada gitme! ßiLirSin Sensiz ßen hiÇ ya$ayamamki! öLürüm haSretinLe!...
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Adamın hayatını anlattılar gerçekten bu kadar olamaz ya.19 yaşında dönemin en büyük şairlerinin arasında Cahit Sıtkı Tarancı'nın ardından 2. olmuş . Zaten ilk yarışması ve ününü kazandığı zamanmış... 16 yaşında sevgilisine yazdığı mektupta Nazım Hikmet'in şiiri olduğu için hapise atmışlar... Harika bir insandı yazık oldu.Bir değer kaybettik. Tekrardan Allah Rahmet Eylesin[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 çok üzüldüm ya. adam gibi konuşan ve konuştuklarını belgelerle "kapak"lamaktan pek hoşlanan, türkiye gerçeklerini geçmişten örneklerle günümüz izleyicisine meraklısına taşıyan ve öğreten değerli bir şairimizdi. allah rahmet eylesin.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k.
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Simdi gordum, cok uzuldum... Ucuncu sahsin siirini hala adim gibi ezbere bilirim... Umarim aradigi huzuru simdi bulmustur...[signature][hline]Bal adam...
sheref Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 başımız sağolsun...[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Salieri Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 çok büyük bir kayıp..başımız sağolsun..rahat uyur inşallah..[signature][hline]I'm For ReaL *
Öne çıkan mesajlar