Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Attila İlhan ölmüş (allah rahmet etsin )

fede

Öne çıkan mesajlar

trt deki programını hep hevesle ve yenı bırsey ogrenıcem dıye ızlerdım.Uzuldum gercekten onemlı bır ınsan ve kendi degerlerinin savunucusuydu.[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Sosyal ağlarda paylaş

Suratıma gelip birisi düzinelerce yumruk atsa bu kadar afallamazdım. Sağlık sorunları nedeniyle Cumhuriyet'te yazamayacağını duymuştum ama durumunun bu derece kritik olabileceğini tahmin etmiyordum. Harbi harbi bir tarih kaydı. Kelimeler kifayetsiz, ne desem boş...[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış;
Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi...

[Bu mesaj pekaziz tarafından 11 Ekim 2005 17:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hani bazı insanlar vardır ya sanki onalr hiç ölmeyecekmiş gibi düşünürsünüz.. Oğuz Aral bir Atilla İlhan iki..

Allah gani gani rahmet eylesin..[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

bu pazar Tüyap kitap fuarına gitmiş bizim edebiyat hocamız. Atilla İlhan da bu pazar oradaymış imza günü için. Hocamız gerçekten çok sever Atilla İlhan'ı bugun bize ölümünü söylerken çok hüzünlüydü.
Herkes Atilla İlhan'ın fotoğrafını çekmiş ama deli gibi her taraftan flaşlar patlıyor vs... Hocamız da tam fotoğraf çekecekken içinden geçirmiş, kızmış... "Sanki adam ölecek, fotoğrafını çekiyorlar..." ve o çekmemiş.

Bu anı herhalde hocamızın hayatı boyunca unutmayacağı birşey haline gelecektir. Tüm Türkiyenin Başı Sağolsun.
Allah Rahmet Eylesin[signature][hline]Can you put a price on PEACE?
For Those About to Rock... We salute you
Sosyal ağlarda paylaş

:(
içimizden bu insanlar gibi birilerinin çıkacağına dair umudum azaldıkça onların ölümüne daha çok üzülüyorum...
allah rahmet eylesin...[signature][hline]aslında kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır.
hani pamuk prensesi öpmüştü de prens uyanmıştı pamuk prenses; bizde tam tersi olsa, ben O'nu öpsem gerçek bitse rüya başlasa..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...