Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

unutulmaz pozisyonlar

reyou

Öne çıkan mesajlar

said:
Rewendor, 13 Ağustos 2005 18:54 tarihinde demiş ki:
said:
khas, 13 Ağustos 2005 18:20 tarihinde demiş ki:
ayar öyle verilmez arkadaşım.

çık sokakta 100 insana sor, 99 u sepet der kalan 1 ide torinolu şaban filan der :-)

Sepet dediğin adamın istatistiklerle ve rakamlarla ispatlanmış şekilde Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük forveti olduğunu biliyosun di mi? Hayır millete saygınız yoksa kendinize saygınız olsun da saçma yorumlar yapıp insanların gözündeki değerinizi düşürmeyin.

değil vs. gibi bir şeyler dedim mi? sen naaparsan yap. adamın lakabı "sepet". değiştiremessin...[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil
Sosyal ağlarda paylaş

sepeti bi senden duydum ne alaka ya ayrıyetten dışardaki ezik toplum böle diyosa sende gider bu lakabı senin dengindeki insanlarla konuşurken söler eğlenirsin ben burda başka takım oyuncularının isimlerini sölerken yanına farklı lakaplar taksam hoşuna gidecekmi?şaşı ümit pembe panter rüştü yada koko daum desem her lafımda tartışma çıkmazmı burada?[signature][hline]can't settle the area
Sosyal ağlarda paylaş

said:
khas, 13 Ağustos 2005 19:15 tarihinde demiş ki:

değil vs. gibi bir şeyler dedim mi? sen naaparsan yap. adamın lakabı "sepet". değiştiremessin...

Bu "lakap"ı ilk defa senden duydum, yukarıda da ilk senden duyulmuş, kullanan da yok. 3-5 taraftarın söylemesiyle bir lakap olmaz. Komple benimsenmemiş bir şeyi lakap demek nasıl bir mantıktır? Palavralarla tutup adama lakap üretmeyin hele bi de "bu böyledir" diye kendi fantezilerinizi gerçekmiş gibi ortaya hiç yaymayın kafanıza göre. Yarın öbür gün 3 kişi sana küfretse senin lakabın da o küfür mü olacak o zaman?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...

[Bu mesaj Rewendor tarafından 13 Ağustos 2005 20:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

David Beckham'lı İngilterenin Yunanistan macı, kader macı son dakikalarda geen faul ve Beckham'ın topu ağlara yollayıp İngiltere'yi sırtlaması

Tamam süper an değildi belki ama KONUYA DÖNMENİZ GEREK!

Ha şunu hatırladım: 1966 Dünya kupası finalinde Geoff Hurst'ün 2. golü!! Bak bu unutulmaz yani..[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

-Prekazi'nin monaco'ya attığı gol

-H.Şükür'ün yaklaşık 40 metre'den isviçre'ye 95 yılında attığı gol.

-Galatasaray vs W.Bremen maçı 93 yılıydı yanlış hatırlamıyorsam,gole giden topun kar yüzünden durması ve elenmemiz.

-Türkiye kupası,penaltılar,18-17 gençlerbirliği lehine sonuçlanmıştı hatırladığım kadarıyla,hayrettin'in hep aynı köşeye uçmasını hiç unutmam :)

-Sergen'in izlanda yada san marino ya attığı frikik golü sıfıra yakın bi yerden atmıştı.

-pierre'nin gençlere bi kupa maçında attığı frikik golü,herifin tüm frikikleri güzeldi ama gençlere attığı ilginçti çünkü gençler defansı ve kalecesi baraj kurdurtmamış yinede gol olmuştu :).

(tabiki önceden yazılanlardan da unutmadıklarım var ama tekrar yazmanın anlamı yok)

Çagi.[signature][hline]Dance with me,lampy!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
khas, 14 Ağustos 2005 16:19 tarihinde demiş ki:
hayır. yukarıda yazdığımdan "dünya çapında olamayan her futbolcu" gibi bir anlam çıkarıyorsa bir yerde sorun var demektir...

Sana da 9-10 tane lakap buldum da şimdi yeri değil söylemim.[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır..
Sosyal ağlarda paylaş

fenerbahçe 5 maçta 5 yapmis, 0 puan toplamis sampiyonlar liginde. son maç, barça deplasmani. dakka 90, 0-0 maç, fenerbahçe puan almaya çok yakin.
23-24 metreden bir frikik kazaniyor barça, rivaldo topun basinda, geliyor 4-5 adim atip zibank diye barajin yanindan acik olan kösedeki 90'a tikiyor topu.
giiiiiiiiiiiiioooooooooooooo[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Revenge, 14 Ağustos 2005 18:56 tarihinde demiş ki:
said:
khas, 14 Ağustos 2005 16:19 tarihinde demiş ki:
hayır. yukarıda yazdığımdan "dünya çapında olamayan her futbolcu" gibi bir anlam çıkarıyorsa bir yerde sorun var demektir...

Sana da 9-10 tane lakap buldum da şimdi yeri değil söylemim.

neyse ya. allah'ın sepeti için daha fazla birbirimizi kırmaya değmez...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...