Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ölmek mi Yaşamak mı

mawiman

Öne çıkan mesajlar

ölmek sadece bedenin enerjsizi kalıp toprak atında çürümesimidir yok sa yaşayan ölür diyarına hiç gitmadiniz mi

bence hiç bir enerji kaybolmaz ve bu enerjiler bizlere geri döner bu bir dünya kuralı[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

baba zaten enerji korunumu olayı var, e herşey enerji deil mi?????? demek ki insan ne yaşar ne ölür, ne yoktan var olur ne de vardan yok olur, bu bir devamlılıktır sadece form değiştirir, örneğin petrol kimyasal enerjidir, onu ısı, ses ve kinetik enerjiye çeviririz ve bitiririz ama o enerji kaybolmamıştır sadece form değiştirmiştir. haa biz bunu ölüm olarak adlandırırız çünkü bizim boyutumuzun algılama aralığında çıkmıştır olay. titreşimi bizden yüksel veya alçaktır sonuçta titreşim aralığımızdan çıkar falan fişmekan. insanı oluşturan bir kaç kaynaklı enerji de var işte kimyasal, biolojik enerji bunnar dünyada yüklü olanlar, bir de canımız dediğimiz farklı bir enerji türü.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage
Sosyal ağlarda paylaş

:D benim bahsettiğim düşünce değil. bir fiziksel durum yani gerçeklik, herşeyin yapı taşı enerjidir. yine de nasıl düşünüyorsak öle yaşıyoruz. yok diosan enerji yoktur.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ntxsoft, 16 Ekim 2005 12:38 tarihinde demiş ki:
bende yaşarken ölüp cehenneme gidenlerdenim. artık bir enerjiye sahip olduğumu düşünmüyorum. hayat enerjimi kaybettim biri geldi ve onu benden çaldı.

bende öyleydim hatta durmadan gülüp eğlenen boş konuşan insanlara iğrenmeyle nefretle bakardım sonra bişey oldu hayat enerjim geri geldi nedensiz yere bende gülmeye basladım(bos konusmaya değil) iğrendim kendimden halada iğreniyorum eskiden bakıp iğrendiğim insnlardan oldum diye[signature][hline]kanitlayabilirim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...