mawiman Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ölmek sadece bedenin enerjsizi kalıp toprak atında çürümesimidir yok sa yaşayan ölür diyarına hiç gitmadiniz mi bence hiç bir enerji kaybolmaz ve bu enerjiler bizlere geri döner bu bir dünya kuralı[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 pardon ama ben konudan, amacından ve sorudan bişi anlayamadım. (belki uykusuzluktan) yarım saat geçmeden editleyip biraz daha açıklayıcı bişi yazsan? :)[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 heralde diyosun ki insanın dünyada amacı kalmassa ölür. bence de[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ve bence diyorki, hiç bir enerji yoktan varolmaz, var iken yok olmaz... doğru tabi. fizik kuralı bu[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 yaşarken ölmek edebiyatından tiksiniyorum.[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 yaşarken ölmek edebiyatıyla ilgili bişimi bu? cidden anlamadım. anlayan varsa banada anlatıversin cidden merak ettim.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 yaşarken ölmek var enerjiler kaybolmaz var hayatın amacı sezdim biraz depresyon olabilir. siz ne düşünüyosunuz doktor - deli bu deli :D[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ya pek alakası yok ama içimden geldi.[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 tabiki yaşamak öldükten sonrada yaşayabilmek icin.[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 harbiden bende sevmiyorum ölüm ve yaşam konusundaki felsefi yazıları, sözleri. ha bu konularda muhabbet derseniz o kabul..[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 baba zaten enerji korunumu olayı var, e herşey enerji deil mi?????? demek ki insan ne yaşar ne ölür, ne yoktan var olur ne de vardan yok olur, bu bir devamlılıktır sadece form değiştirir, örneğin petrol kimyasal enerjidir, onu ısı, ses ve kinetik enerjiye çeviririz ve bitiririz ama o enerji kaybolmamıştır sadece form değiştirmiştir. haa biz bunu ölüm olarak adlandırırız çünkü bizim boyutumuzun algılama aralığında çıkmıştır olay. titreşimi bizden yüksel veya alçaktır sonuçta titreşim aralığımızdan çıkar falan fişmekan. insanı oluşturan bir kaç kaynaklı enerji de var işte kimyasal, biolojik enerji bunnar dünyada yüklü olanlar, bir de canımız dediğimiz farklı bir enerji türü.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bide cehennem hayatı yaşamak var[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bir gün her kez ölücek..[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ntxsoft Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bende yaşarken ölüp cehenneme gidenlerdenim. artık bir enerjiye sahip olduğumu düşünmüyorum. hayat enerjimi kaybettim biri geldi ve onu benden çaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 :D benim bahsettiğim düşünce değil. bir fiziksel durum yani gerçeklik, herşeyin yapı taşı enerjidir. yine de nasıl düşünüyorsak öle yaşıyoruz. yok diosan enerji yoktur.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ntxsoft Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 madem fiziksel olarak diyorsun git bilim-tekniğe aç konunu burda anca benim gibiler olur. off çok kötüyüm ben ya sakin üstüne alınma moralım bozuk ondan böyle konuşuyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 hiç biri ??!?![signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 o zaman ölünce ruh olarak dünyada mı dolaşabilcez ?[signature][hline]Düşünüyorum , öyleyse varım.. Murk, 13 Ekim 2005 16:21 tarihinde demiş ki: Heh CPU için davlumbaz yapmış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 cevap : yaşamak[signature][hline]Re-Birth Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: ntxsoft, 16 Ekim 2005 12:38 tarihinde demiş ki: bende yaşarken ölüp cehenneme gidenlerdenim. artık bir enerjiye sahip olduğumu düşünmüyorum. hayat enerjimi kaybettim biri geldi ve onu benden çaldı. bende öyleydim hatta durmadan gülüp eğlenen boş konuşan insanlara iğrenmeyle nefretle bakardım sonra bişey oldu hayat enerjim geri geldi nedensiz yere bende gülmeye basladım(bos konusmaya değil) iğrendim kendimden halada iğreniyorum eskiden bakıp iğrendiğim insnlardan oldum diye[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 yaşamak ta konudan pek bişi anlamadım yaw :/[signature][hline]HisarOyun,Blog,Nysera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar