hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 şimdi animeler okadar çok ki indirmeye ne zaman nede sabırım var... ortaya bir pool oluşturalim takas edelim derim ben. böylece paylaştikça artar anime koleksiyonumuz .. :) bende olanlar (tüm seri olarak) +akira - 1 cd +angelcop - 3 cd (VCD) +angel sanctuary - 2 cd (VCD) +animatrix - 1 cd +bastard - 3cd (VCD) +berserk - 3 cd +cowboy bebop - 5 cd +final fantasy -1 cd +ghost in the shell -2 cd (VCD) +grave of fireflies - 1 cd +monoke hime - 2 cd (VCD) +ninja scroll - 2 cd (VCD) +noir - 7 cd +orphen (dload aşamasinda) +records of lodoss war - 13 cd (VCD) +serial experiments lain - 3 cd +trigun - 13 cd (VCD) +Vampire hunter d : bloodlust - 1 cd not: vcd olmayanlar divX... takas şartlari ise ISTANBUL içi ve sadece eşit yada yaklaşik cd sayisinda bende olmayan anime ile takas ederim...takas etmek isteyenler alta listesini yazsin + özele msg atsin önerisini ...(barter yapariz listeyi görürsek :) ) [hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır [Bu mesaj hired_gun tarafından 27 July 2003 00:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 sharkyden alcam bir dolu şey.. yazarım buraya..[hline]Ankara'da FRP oynuycak grup arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Princess Mononoke (1 Cd) Vampire Hunter: D (1 Cd) Vampire Hunter: D , Bloodlust (1 Cd) Ghost In The Shell (1 Cd) Blood, The Last Vampire (1 Cd) Ninja Scroll (1 Cd) Jin-Roh (The Wolf Brigade) (2 Cd) Fatal Fury (1 Cd) Grave Of The Fireflies (1 Cd) The Hobbit (1 Cd) Cowboy Beebop - Knocking On Heaven`s Door (1 Cd) Lupin III - Castle Of Cagliostro (1 Cd) Metropolis (1 Cd) Serial Experiments Lain 1 to 13 ( 3 Cd) Hellsing 1 to 13 Heavy Metal 2000 (1 Cd) Spirited Away (2 Cd) Record Of Lodoss War 1 to 13 (2 Cd) Akira (2 Cd) Laputa - Castle In The Sky (1 Cd) Trigun 1 to 26 (5 Cd) Animatrix (1 Cd) Bende ankaradayım bu arada.[hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 sharkyden alcam bir dolu şey.. yazarım buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Eh birara listemi yapsam iyi olacak ama çok üşeniyom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Dejavu yaşadım argh[hline]Ankara'da FRP oynuycak grup arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 millete vereceğim bir dolu şey.. Yazarlar buraya.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 sharky nerde oturuosun birde senden ne şekilde ve şartlatla anime sağlayabiliriz.[hline]Under Construction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 benim liste en küçüğü galiba :) Berserk 1-25 (divx) (cd ye çekmedim daha) Trigun hepsi 5 cd mi ne. Noir Full Hellsing Lain 3 tane de şebelek anime var. (love hinai mi ne bi de kırmızı yeşil ve mavi 3 kızdan oluşan bir qanime var bir de Those who hunt elves diye komedi bir şey var da çok cıvık.) Son üçünün tam ismini bilmiyorum cd ler arkımda duruyor. P.S:Berserk mangalarına sahip olan bir kimse varsa benimle irtibata geçsin. Animelerin hepsini 3 günde indirdim mangalarını bulamıyorum :( [hline]icq:108382340 [Bu mesaj Jaan tarafından 28 July 2003 22:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 O kızlar sihirli şovalyeler olmasın ??? Öyleyse direk alırım[hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Ray earth mü ne olacak adı (yazılışını bilmiyorum). Bu arada Animatrix i yazmayı unutmuşum. [hline]icq:108382340 [Bu mesaj Jaan tarafından 29 July 2003 12:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Magic Knights: Rayearth, yaw o kadar şebek bişi değil aslında magic ve mecha birarada :) 3 senedir son 10 bölümünü paylaştırıyorum DC++'da hala çe ken var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar