Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye nin eleme de rakibi isviçre

SON_SAVASCI

Öne çıkan mesajlar

isvicre grupta oynadıgı 10 mactan 4 galibiyet 6 beraberlikle ayrıldı.kucumsersek letonya ya oldugu gibi eleniriz.
yinede en iyi kurayı cektigimizi dusunuyorum ayrıca ilk macın orda olması ayrı bi avantaj.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Sosyal ağlarda paylaş

İsviçre bir sonraki Avrupa kupasının ev sahiplerinden ve adamlar wc2006 da en azından varolmak isteyecektir ki ev sahibi oldukları turnuvada referansları olsun..Tehlikeli bir ekip bence 96dan beri suskundular ama 2004'e katılarak hemde gurup lideri olarak katılarak baya bi alkış aldılar..[signature][hline]D'akmor J.Matthew
Schools are prisons...
Sosyal ağlarda paylaş

Fransa yenemedi İsviçreyi 2 maçtada , çok zor maç olacak...En kötü kurayı çektik bencede...

Şenes Erzik in açıklamarını dinlemiştim daha seri başı olduğumuz belli bile değildi...Adam inşallah İsviçre çıkmaz demişti...

Hadi hayırlısı...[signature][hline]ROI
Sosyal ağlarda paylaş

kağıt üzerinde isviçreyi iki maçta da yenmemiz gerekiyor ama işler öle yürümüyor (letoya)
fatih terim ne yapar eder milli takıma turu geçirtir diye düşünüyorum.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
human paladin (Burning Legion)
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mumu, 14 Ekim 2005 14:25 tarihinde demiş ki:
letonya...

unutmamak lazım.. kesin avrupa sampiyonasindaydik..

haklısın unutmamamk lazım..
yalnız ersun hocadan sonra türkiye çok şey aştı.
en azındna takım içinde huzursuzluk yok.öle olmasaydı türkiyenin playoffa kalcağına inanmıorum..

isviçreyi geçeceğimize inanıorum ilk maçın orda olmasıda ayrı bi avantaj,türkiye deplasman maçlarını daha ii oynuo dikkatimi çekti..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi
Sosyal ağlarda paylaş

spor yazarları başladı gene bol keseden atmaya rakibi küçümsemeye hele şu osman tanburacıya ayrı bi parantez açmak istiyorum 70 milyon karşısında argo laflarla rakibi küçümsemeler gereksiz espri kasmalar falan,gerek yok bunlara sevimsizleşiyo...[signature][hline]GALATASARAY

2004te biraz izlemiştim, fena ekip değiller ama öne çıkan yıldız oyuncuları yok. Sürpriz yapacak ekip değiller, bu açıdan şanslı gördüm ben Türkiye'yi. Çünkü biz daha iyiyiz. Ukrayna'dan da iyiydik mesela ama adamların tek bir oyuncusu yıktı bizi. İsviçre'de o yok.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate!
Sosyal ağlarda paylaş

burdaki maçı saraçoğlu veya olimpğiyat stadında oynamayız umarım...

olimpiyat stadında seyircisizlikten , fenerbahçe stadında ise çok seyirciden dolayı sorun yaşanabilir..

daha önceki topikte dediğimi tekrar söylemem gerek.. isviçre ile benim hatırladığım ciddi bir maçta ilk kez karşı karşıya geliyoruz. bilmediğin düşmana karşı mücadele etmek her zaman zordur.. umarım fubolcularımız iyi motive olup kalitelerinin %70ini sahaya koyarlar , bizde almanyaya turistik gezi yerine takımımızı desteklemeye gideriz..[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!
Sosyal ağlarda paylaş

Evet,TFF verir 10bin kişilik kısmı Pepsiye, kazanır epey bi para, kalan 40bin kişilik kısmı da dağıtır diğer sponsorlara, sonra İngiltere maçındaki gibi tiyatro izlemeye gelmiş salon seyircisi gibi olur tribünler.
Versinler İnönü'ye, Çarşı doldursun orayı, Çarşı herşeye karşı nasılsa, İsviçre'ye de karşı olur.

Bi ara Bursa'da oynardık böyle maçları, yine gitsek ya Bursa'ya. Hem Bursa'da 1. lig maçı falan da yok, o tribünler full çeker.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation.
The world will have to deal with us. "
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...