wook Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 isvicre grupta oynadıgı 10 mactan 4 galibiyet 6 beraberlikle ayrıldı.kucumsersek letonya ya oldugu gibi eleniriz. yinede en iyi kurayı cektigimizi dusunuyorum ayrıca ilk macın orda olması ayrı bi avantaj.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 hayırlısı ii gelmiş allahtan[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 İLk maç daha rahat, rövansş daha stresli olcağından ikinci maçın burda olması avantaj. Hem uzatmaya gidilirse avantaj daha büyümüş olur. Bence ilk maçta geçeriz biz.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ferdane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 zor olacak ama ben kazanacağımıza inanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 herifler fransanın grubunda ikinci olmuşlar ve grup maçlarında hiç yenilmemişler. İlk biz olucaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 3-0 alırız ilk macı.. rüyamda gördüm[signature][hline] With the lights out, it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid, and contagious Here we are now , entertain us A mulatto, an albino, a mosquito, my libido, Yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 öeh hangi ara uyudun hangi ara ruya gordun lol[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 İsviçre bir sonraki Avrupa kupasının ev sahiplerinden ve adamlar wc2006 da en azından varolmak isteyecektir ki ev sahibi oldukları turnuvada referansları olsun..Tehlikeli bir ekip bence 96dan beri suskundular ama 2004'e katılarak hemde gurup lideri olarak katılarak baya bi alkış aldılar..[signature][hline]D'akmor J.Matthew Schools are prisons... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Fransa yenemedi İsviçreyi 2 maçtada , çok zor maç olacak...En kötü kurayı çektik bencede... Şenes Erzik in açıklamarını dinlemiştim daha seri başı olduğumuz belli bile değildi...Adam inşallah İsviçre çıkmaz demişti... Hadi hayırlısı...[signature][hline]ROI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 kağıt üzerinde isviçreyi iki maçta da yenmemiz gerekiyor ama işler öle yürümüyor (letoya) fatih terim ne yapar eder milli takıma turu geçirtir diye düşünüyorum.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Mumu, 14 Ekim 2005 14:25 tarihinde demiş ki: letonya... unutmamak lazım.. kesin avrupa sampiyonasindaydik.. haklısın unutmamamk lazım.. yalnız ersun hocadan sonra türkiye çok şey aştı. en azındna takım içinde huzursuzluk yok.öle olmasaydı türkiyenin playoffa kalcağına inanmıorum.. isviçreyi geçeceğimize inanıorum ilk maçın orda olmasıda ayrı bi avantaj,türkiye deplasman maçlarını daha ii oynuo dikkatimi çekti..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 spor yazarları başladı gene bol keseden atmaya rakibi küçümsemeye hele şu osman tanburacıya ayrı bi parantez açmak istiyorum 70 milyon karşısında argo laflarla rakibi küçümsemeler gereksiz espri kasmalar falan,gerek yok bunlara sevimsizleşiyo...[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 haşmet ve hıncal dışında diğerleri faso fiso.. gerçi onlarda faso fisoda..onların mantıklı yorumlarıda çok oluo ondan dinliorum[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 inşallah eleriz[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 2004te biraz izlemiştim, fena ekip değiller ama öne çıkan yıldız oyuncuları yok. Sürpriz yapacak ekip değiller, bu açıdan şanslı gördüm ben Türkiye'yi. Çünkü biz daha iyiyiz. Ukrayna'dan da iyiydik mesela ama adamların tek bir oyuncusu yıktı bizi. İsviçre'de o yok.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Umarım Almanya' ya gideriz...[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bence gideriz rahat bi şekilde[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 burdaki maçı saraçoğlu veya olimpğiyat stadında oynamayız umarım... olimpiyat stadında seyircisizlikten , fenerbahçe stadında ise çok seyirciden dolayı sorun yaşanabilir.. daha önceki topikte dediğimi tekrar söylemem gerek.. isviçre ile benim hatırladığım ciddi bir maçta ilk kez karşı karşıya geliyoruz. bilmediğin düşmana karşı mücadele etmek her zaman zordur.. umarım fubolcularımız iyi motive olup kalitelerinin %70ini sahaya koyarlar , bizde almanyaya turistik gezi yerine takımımızı desteklemeye gideriz..[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 maç kadıköyde terimde öyle istiyor[signature][hline]ROI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 KAdikoy Sukru Saracoglu enfes bir stad oldu... bunun gibi onemli bir maci ufak bir stadta oynamak zaten akillica degilpek.[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Evet,TFF verir 10bin kişilik kısmı Pepsiye, kazanır epey bi para, kalan 40bin kişilik kısmı da dağıtır diğer sponsorlara, sonra İngiltere maçındaki gibi tiyatro izlemeye gelmiş salon seyircisi gibi olur tribünler. Versinler İnönü'ye, Çarşı doldursun orayı, Çarşı herşeye karşı nasılsa, İsviçre'ye de karşı olur. Bi ara Bursa'da oynardık böyle maçları, yine gitsek ya Bursa'ya. Hem Bursa'da 1. lig maçı falan da yok, o tribünler full çeker.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Bursanin 20bun kisilik, mimari acidan berdus, koca koca kolonlu stadinda ne maci ya.. Bursasporun maclarina giderdim, zar zor gorurduk direklerden[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Letonya golü atıyor maçın sonları , adamlar milli takımı teselli edeceklerine Fenerbahçeye küfür ediyorlar ya böyle milli duygulardan yoksun insanlar topluluğu olurmu...Her aklıma geldiğinde deli oluyorum...[signature][hline]ROI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 İnönü'de olmalı maç.[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 İnonu'de olcagını hic zannetmiyorum.[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar