kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 İlk bölümü yayınlandı, ben beğendim. Konu bilindik ma bu Japonlar işi biliyor. Denemenizi öneririm. Eclipse'nin çalışması güzel. Eval Power'da çıkardı ama pek güvenmiyorum RAW'larına...h.264 VersiyonXvid Versiyon Based on the manga by Takahashi Yashichirou. Sakai Yuji was a normal student, but one day his normal life was gone. He was assaulted by a monster, “Kuze no Togara”. It was a monster which came from another world, and was able to turn a human turn into a light to eat. It was a girl with red hair and red eyes that saved him, who was too surprised to move. Then, that girl said to him “You don’t exist anymore”. What she meant was...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 eval-powardan nefret ediyorum adamlar sözüm ona elementar gerad çıkarıyordu o kadar saçma ve düzensiz iş yapıyorlardı ki neyse haber verdiğin için saol[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 eski anime olsada guzelmiş cidden bende izliyorum simdi 2si cıkcak sanırsam izlemeyenlere tavsiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 nasıldır bu diye merak ediyordum. public'te yiyişen ikiz kardeş bebeleri görünce vazgeçtim müziği iyimiş en azından http://www.youtube.com/watch?v=Us_iBEEybj8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 İlk iki sezonunun yoklukta gideri var da son sezonu leş ötesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar