_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 warrior için en ii giden ırk hangisi sizce ben huhman olarak gordum ama dwarftada ii rp yapılır şole bi chaostic olsam fln ama ozelligini bilmiyorum en iisi nedir sizce?bence en ii hordwe da dahil orc ama ally olmak istiyorum :D[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ya gnome ya dwarf ol nedenini bilmiorum[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moffaka Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Ben bir tauren warrior olarak alliancelerin warriorlarını pek beğenmiyorum. Rp olarak bakarsak olaya çok nefret etmemize rağmen elf warrior sadece görüntüsü için bile seçilebilir bence humanların boyu çok ufak kalıyor bari yanıma geldiğinde ekranda senide görebilmiş olurum:) Bu arada neden alli:) TAUREN WARRIOR ROX...[signature][hline]FOR THE HORDE!!! GUILD : HAMMERHEARTH REALM : DUNEMAUL TAUREN - WARRIOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 night elf female yada gnome female derim ben :p[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Human ol, hem sword hem mace için +5 skillin olsun.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bence taurenler cok uzun humanla kısa diil :D ozellikşeri olarak diyorum goruntu hepsin karizma ama şu kadarını soliim benim kitabmda gnome da yok trollde[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Üstümdeli ekipmanlar gözüksün istiyorsan combata girdiğinde "vay bu gelene baba warrior kim" dedirtmek istiyorsan ya tauren ya orc warrior ol çünkü diğer ırklarda warrior cıbır kalıyor gnome saymıyorum zaten zevk nasıl alıyorlar onu bıle anlamıyorum human desen oda cıbır küçücük gözükuyor üstündekiler troll desen zaten komedi undead tartışmıyorum o daha da cıbır ha birde elf warriorlar karizma oluyor bak duruşları filan Edit: Ah sen ally tarafı demişsin ben genel yazdım lol neyse Elf warrior karizma ally da ama bıyıklı yapma valor helm takınca komedi gözüküyorlar :P [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 14 Ekim 2005 21:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Yapma diyeceğim şey Night Elf warriordur. Zırh giydirilmiş deforme maymunumsu.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 agalar zaten elf olmayı pek istemiyorum acıkcası warrior olarak bildiiniz gibi ally nin yas seviyesi düşük ve cogu minik cocuk elf oluyor elfler artık küfürlü konusan erdemlerini yitirmiş bi ırk haline gelmiş durumda bu nedenle elf i warrior olarak pek istemiyorum druid hunter rouge ayrıdır tabi ama warrior sacma elflerde bide ben ozelliklerine gore de istiyorum insanlar gorunmezleri goruyo o cok büyük avantaj derim horde olsam orc ta stun resist var ama ally olucam bi tek humanın ozelligini biliyorum o yüzden bilgi istiyorum dwarf hakkında tabi 2 elli kılıc ve maclere 5 skill eklemesini de biliyorum :)[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ben warrior oynasam ya human ya night elf seçerdim (shadowmeldden çıkıp girişme olayı :p), gnomeların roottan kurtarma şeysi var warrior gibi yerinden kımıldaması gereken bişey için baya iyi ama boydan kaybediyolar (işlev falan tamamda 1/3 boy çok az yaw :/), dwarflarda stoneform var poison bleed disease immune oluyosun 20 saniyeliine, bence human hem güzelde görünüyo 1 level yükseğinin weapon skilline sahip devamlı,hemde roguemu var nerde rogue eyvah var galiba sence varmı gibi durumlardada gerçekten baya baya farkediyo gözünü 4 açma raicialı[signature][hline]I've come to the conclusion, yes I know That between black and white there is no room for two The scale it might be wide, but there's no need to be blind Between black and white there is no room for two Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 eet humanda karar kıldım tam olarak :) dwarfun ozellik o kadra ii diilmiş human a gore human tam warrior ırkı :) bide orc[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Dwarf, taurenlerin 1/2,5 olan dwarfların kol kalınlığı taureninkinden fazldır, böle kocamandın kaslıdır baştan sona, host lan dersin birine korkar tırsar senden, Dwarf warrior gibisi yoktur, dev asa şeyleri dize getirirsin, tam anlamıyla "Tank" sındır.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Human - Dwarf ikiside male[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Hem ally olsun hemde warrior olsun diyorsan DWARF derim sana çünkü onlardan başka meleede gaz hazzını hissetiren ırk yok bence azda olsa hordeda orc ile hissediyorsun ama oda belli bir oranda . Cüceler derim başka birşey demem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Heleki ogre grind ederken[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ama humanda hide detecion vardı :)[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Gerek yokki zaten rogue'lar dalmıycak, hanı dalamları guzel olru tabıde[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 harbi ha =)."dur eblek eblek durayımda adam benı dustu ya da lagda sansın dalsın"[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 auzhahaahhaha yaparım ole arklarla dolasırken bi rouge gorursem brb yazarım dururum otururum :D[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 olabilir zaten ben zaten bana turuncu gözüken rogue ları bile alabiliyorum hiç zorlanmadan :) orc um gerçi orclar stun resistliyo paladinlere karşı bi şansın oluyo hem roguelarda cheap shot yada gouge yapınca resistliyosun adam WTF falan oluyor yani... ama humanların hide görme olayı da çok işe yarar oyüzden human yada orc açacaksın warrior istiyorsan...[signature][hline]Lotharin Level 54 Orc Warrior - Haumarush Member of Nifilum guild BS/mining Idrian Level 60 Human Paladin - Burning Legion Eastern plaguelands de arcanite bar ararken 5 tane undead scourge askeri tarafından öldürüldü(yok öyle bir karakter artık yani:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Female gnome ol komedi olsun yahu ab de bişi bana okkali okkali cakior nedir derken öldükden sonra gördümki fiti fiti yürüyen gnome imiş :P süper komedi[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone http://wow.allakhazam.com/profile.html?404796 Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bana sorarsan acima nightelf ol stealth cidden cok ise yariyo AB de bayragin orda stealth bekliyosun almaya gelen olursa charge yapip direk yatiriyosun[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 gnome female[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 tank olcam ben demıç yicem dersen sadece dwarf. yardırıcam dersen gnome dışında herhangi biri. eğlencesine istiyosan yine gnome dışında herhangi biri.[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bence gnome aç... sakın ragnaros u tanklıyım deme ama.. healer lar seni bulamaz..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar