Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya. Kedi politikaci cikti, bizi bi hafta sonra geri donecek diye uyuttu, Popeye de oyle nitekim, sesimizi duyurmak lazim :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 lol baçyo destek +1[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk.
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Ultima Online bir oyundan çok daha öteye geçmiştir... UO bir zevktir insanlar için. Kimi zamansa dayanışma gerektiren bir çabadır! Ehöm. +1 :P[hline]:D
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
TheDarkOne Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Bence hmm bence hmm bence hmm .. hmm .. hmm ... hmm ... hmm... Şey bence .. şey .. şey ...hEH ! +15 Destek Of Vanquishing , gerçi nerede olduğu ne farkedecek ama olsun , biz oyun değiliz ama Baggio oyun .. Çünkü ben aldım geçen gün download ettim böyle , futbol oyunu .. Roberto Baggio'yu yönlendirdiğin bir adventure oyunu .. Bu oyunda gerek Ultima Online Scriptleri yazıyorsun , Gerek IRC #help de destek veriyorsun , gerek DAOC oynuyorsun , ve bazen futbolcu olup futbol bile oynayabiliyorsun ! Yani kesin tavsiye ederim alın oynayın , www.babaturk.com dan Orjinal oyununu alırsanız %550 daha ucuza geliyor , kampanya var şimdi bunda . Yalnız oynamak için aldığınız bu orjinal kutunun yanında , her ay bir Roberto Baggio Kramponu almanız gerekiyor ., Ama değer yani bence alın güzel oyun , alın yani.. Neyse geyik yeter +1[hline]Heren Istiaron Order Of Wizards
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Hatta oyunun ex. pack'ı bile çıktı: Baggio Hot Date! Eski buglar düzeltilmiş; artık günde en az 12 saat DAOC oynamak zorundasınız. neyse.. Sphere Server bölümü eski yerine konsun, yoksa biz OSI bölümünü de buraya alırız!! :)[hline]DM: The dragon capsizes the boat with a powerful swish of its tail, you are all thrown into the water! Player: I CAST LIGHTNING BOLT!
omer_gnr Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil.
TheDarkOne Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Yes Ekspansiyonu ben yazdım .. Neyse +15 di ya .. bir tane daha verdim hadi .. +16[hline]Heren Istiaron Order Of Wizards
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 said: omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki: Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil. Yapma ya? Scriptsharing bolumunden bahsediyorum ben..[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
TheDarkOne Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 said: Baggio, 03 July 2003 20:59 tarihinde demiş ki: said: omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki: Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil. Yapma ya? Scriptsharing bolumunden bahsediyorum ben..[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Yapma Ya? Sorusuna zaten koparım , buraya da yazınca iyice komik olmuş o yüzden +1 daha verdim +17 heheh (Bu arada herkezten özür diliyorum , sabahtan beri gerek irc de gerek buralarda geyik yapıyorum, şu aralar kendimi tutamıyorum , can sıkıntısından işte .. )[hline]Heren Istiaron Order Of Wizards
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 İlgi alanına geçsin. [Bu mesaj Apache tarafından 03 July 2003 21:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 :tebrikz:[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥ « ZodyaG Admin » « Scripter,Grafiker » [b]« ICQ=160053851 »
marul Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 said: omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki: Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil. Bakınız okuduğunu anlayamamış bir şahsiyet :)
Blacklce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Burada hayal gücümüzün sınırlarını aşıyoruz. Tabii ki de eski yerine dönmeli. +1 Aynen...
Asmodeus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Bana pek hayal gücümüzün sınırlarını aşıyomuşuz gibi gelmiyo ya. Açılan treidlerin %80 ine bu soru şu zaman soruldu bu soruda sorulurmu gibi cevap verilirken bence bunu söylemek yanlış oluyor. Eğer cidden destek olmaksa amaç herkeze düzeyli yaklaşarak madem bişiler bildiğimizi yada bilindiğini iddia ediyorsak yardım etmemiz gerekli. Kişileri aşşağılayarak yada ezmeye çalışıp küçük görerek bunu becerebileceğimizi sanmıyorum. Konunun aslı itibari ile +1, ama yaklaşım olarak kişilere (ki herkez tecrübeli olmak zorunda değil, yardım alarak bişeyleri öğrenmeye çalışıyoruz, sanırım burasıda bunun yeri) -1
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Bunun Scripting bolumunun Oyunlar kategorisinde durmasiyla ne alakasi var onu anlayamadim ben yanliz? Yardim isteyip de alamayan insan sayisi cok az.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Asmodeus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Anlatayım alakasını. Kaç kere şahidim treid açan kişilere verilen gereksiz ve aşşağılayıcı cevaplara. Anlatılmak istenen bu. Buranın amacı nedir, insanlara scripting konusunda yardım etmekmi yoksa kişileri aşşağılamak ve kendilerini kötü hissetmelerini sağlamakmı. Anlatmak istediğine katılıyorum sanırım sende beni anlarsın. Kendi açımdan yazmadım bunları sadece gördüklerimi aktarmaya çalışıyorum.
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Sphere Server 'ın ve Baggio'nun sonuna kadar yanındayım.Bu alanın eski yerine dönmesi dileğiyle...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
Asmodeus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Daha kısa bir şekilde ifade edecek olursam şu yazdıklarımı uzun zamandır biryerlere yazmak istiyorum, ama yazacak uygun bir yer bulamadım açıkçası. Buranın uygun olacağını düşündüm. Farkında isen konunun özüne +1 demişim. Ancak kişilere yaklaşıma ve verilen cevaplara -1 demişim (buda UO Sphere Server başlığını komple kapsıyor).
TheDarkOne Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Alınsın[hline]Heren Istiaron Order Of Wizards
_Sir_Lancelot_ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 :) Ba$bakan Baçyo Ba$bakan Baçyo... Tüm seçmenlerinin oyu seninle :P (Reklamlarda siyaset meydanını gördüüm onun etkisi :P)[hline]İCQ::yapma: MAİL::hrr:
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Sphere Oyun deil be abi be. Cocugumu keserim vallah.[hline]I am : ߣøøµ£€€§ Icq Uin : 162015742 | W€b : Ultima Online
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 kazan kaldıranların tez zamanda boynu kesile..:)
Öne çıkan mesajlar