kingpin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Bilgisi olan var mı merak ediyorum kilo sorunum var yani (yemek konusunda iradesizim evet) boyuma göre fazla yani.Vermem lazım işte ama olcak gibi değil :) Bu yöntemle zayıflamayı düşünüyorum bilgidiğim kadarıyla kulaktaki sinir e iğne batırarak tokluk hissi veriliyormuş (bir nevi iştah kapama olayı) eğer yamuluyorsam düzeltin.Birde vücuttaki aşırı terleme hakkında bir tedavisi var mıdır ? .. Şimdiden teşekkür ederim[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 aku punktur sacı büleee diyomulsung ibi olmuş Punkmusun aquila?[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 nasıl yazayım peki cüce efendi ? gırgır yapın diye açmadık bişey danışıyoruz allah allah.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 yengem benim kullandı çok kiloluydu oda ve gerçkten faydası oluor..evet kulağa takılan bant gibi bişey bunlar..acısız kilo veriorsun işte ama bunun için baya mücadele vermelisin.. buarada izmirde tanıdık diyetisyen varsa öm atın yalnız kilo almak istiorum bende çok zayıfım o yüzden .=)[signature][hline]İch Habe Nie Aufgehört Dich Zu Lieben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 kulak kismina uygulanan akupunktur ile 3 haftada 10 küsür kilo vermek mümkün .Vücundaki kilolarin %10'u gidiyormus. Tabi tedavi oldugun sürece , istedigin herseyi , istedigin kadar yiyebilirsin diye birsey yok. Sıkı bir diyet yapman gerekiyor bildigim kadariyla. Ama bazi insanlarda etkili olamayabiliyormus bazen. En iyisi bu isin uzmaniyla konusup, dogru yerden bilgi edinmen...[signature][hline]lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ya çaba veriyoruz zaten her öğün salata yiyorum işte :) ahehe zamanında 14 kilo vermiştim amcam diyet programı hazırlamıştı ancak fıtık ameliyatı olduk bi tarihte arama yaparsanız bulursunuz :p serum falan yiyince benim iştahım açıldı eheh 76 dan 62 ye düşmüştüm sonra aldım tekrar :([signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... [Bu mesaj kingpin tarafından 14 Ekim 2005 20:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bence senin için gereksiz bir uygulama olur hani 3 gunde 50 kilo almadı isen en son gordugum halinle tedavilik değilsin, tek ihtiyacın olan duzenli spor yapmak, yuzmek özellikle haftada 4-5 saat yuzsen yeterli, hem eglenceli de[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 yüzme kilo verdirmior allah korusun vallah 43 kiloyum geberirdim sonra hehe =)[signature][hline]İch Habe Nie Aufgehört Dich Zu Lieben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 fazla kilolu insanlara her zaman kilo verdirir spor yapmak , yüzmek. kilosu yerinde olanlar , daha fazla kilo vermezler zaten spor yapinca . sadece formda kalirlar.[signature][hline]lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 14 Ekim 2005 20:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 peki ben baya spor yaptığım halde göbeğimdeki yağlar erimiyor nedennn? sonra koşarken şişiyorum (ha tabi bu halimle bile ial bahçesinin etrafında 10 tur atıyom ama)[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ahh banada yardmcı olun o zaman kilo almak istiorum ama alamıorumm =( çok ye demeyin aşırı çok yiyorummm =([signature][hline]İch Habe Nie Aufgehört Dich Zu Lieben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Neden konu dışına taşındı ki ? kendi kişisel bir sorunum yüzünden akapunktur hakkında bilgi almak istediğim için kişisele açmıştım neyse(illa konu başında not mu düşürteceksiniz).Valla şöle bir durum var acıtıyor mu :P[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... [Bu mesaj kingpin tarafından 14 Ekim 2005 20:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 56 kiloyum. 4 5 senedirde böyle 53 - 56 arası gidip geldim. sigara yüzünden olsa gerek birazda kilo alamamam. birisi söylemişti. bırakırsan sigarayı alırsın diye.[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 çünküü sigarayı birakırsan onun yerine yemeğe yönelirsin %90 böyledir[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: zeynepp, 14 Ekim 2005 20:47 tarihinde demiş ki: yüzme kilo verdirmior allah korusun vallah 43 kiloyum geberirdim sonra hehe =) 6 yasımdan 15 yasıma kadar duzenli olarak yuzdum, demekki cozememişim ben, pardon.bi 9 sene daha yuzeyim belki anlarım edik ben 15 yasımdan sonra bıraktım, sadece yazları 1 ay gitmeye basladım,15imi bitireli cok oldu yani:D[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. [Bu mesaj dory tarafından 14 Ekim 2005 21:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 akupunktur verdirmiyo kiloyu. sen kendini sartlarsan veriyosun... yemek yemekten hoslanan bi insan icin degil, cunku sadece tokluk hissi uyandiriyo, ancak bu isi yapmaktan hoslanan birisinin toklukla pek alakasi yoktur, zaten amac yemek yemektir... once hangisi olduguna bak; yani yemek yemekten hoslandigin icin mi yiyosun yoksa doymadigin icin mi? terlemek normal ve iyi bi seydir, onu dert etme.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 @dory doğaldır sen çözemeyebilirsin yani :)[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... [Bu mesaj kingpin tarafından 14 Ekim 2005 21:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 akapunktur icin fasa fiso diyolar,o kadar igne yedim o kadar para verdim acikmamam lazim hesabi bilincalti olusturuyomus buunye..ben demiyorum onlar diyor :D[signature][hline]kaypak olmak moda galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 benim annem gidiyo kulağına felan ine gibi bişi sokuyolar bütün hafta aç bide yürüyo ama dikkatimi çekti verdiği diyet listesi netbul dan aranmış bali google den arasa yazık yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: riglous, 14 Ekim 2005 21:42 tarihinde demiş ki: akupunktur verdirmiyo kiloyu. sen kendini sartlarsan veriyosun... yemek yemekten hoslanan bi insan icin degil, cunku sadece tokluk hissi uyandiriyo, ancak bu isi yapmaktan hoslanan birisinin toklukla pek alakasi yoktur, zaten amac yemek yemektir... once hangisi olduguna bak; yani yemek yemekten hoslandigin icin mi yiyosun yoksa doymadigin icin mi? terlemek normal ve iyi bi seydir, onu dert etme. doymadığım için yemek yiyorum ancak bazende zevkli olmuyor değil mesela ramazanda üstünden duman çıkan bir pideye kim hayır diyebilir :) onun dışında terleme olayı bende farklı daha önce kişisele bir konu açmıştım arama yaparsan bulursun o yüzden bir tedavi yöntemi varmı diye merak ettim onun akapunktur ile.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: kingpin, 14 Ekim 2005 21:42 tarihinde demiş ki: @dory doğaldır sen çözemeyebilirsin yani :) *!camdan atlar*[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 akapunktur yaptırarak verdıgı kıloların 2 katını gerı alırsın neden mı cunkı sen sımdı kendı ıradenle bogazını tutmus olmucaksın akapunktur bıtınce ıradenı gene kontrol altında tutamadıgın ıcın yemege baslıcaksın o kadr dıyetın ustune agır yemekler 2 kat kılo almana yol acacaktır[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 3 haftada 10 kilo? off neymiş o öle.. 2-3 ay gitsen afrikalı sübyanlara dönersin yani... güzel bişiii...başlamayı düşünüyorum :)[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 özenti olmayın :p[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 sen doymadigindan degil bariz zevk icin yemek yiyosun. su "pide" lafi gectikten sonra olay bitmistir. cunku her an her seyin guzelini gordugun zaman yiyecegin belli. (her ne kadar kabul etmesek de boyle seylerden etkilenmeyen insanlar var...) sonuc olarak yalan o... sana yaramaz. senin ilk once spora baslaman lazim, daha sonra diyetisyene gitmen lazim.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar