Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yolda gördüğün kızla tanışma topiği

namesiz

Öne çıkan mesajlar

Biraz tutroial gibi oldu galiba ama kişisele daha uygun bence olmadı taşırsınız.Bu arada aramaya inandım(Boneu anıyorum) ama bu konuyla ilgili hiçbirşey bulamadım bari ben ayzayım dedim.

Bu olay aslında göründüğü kadar zor bir olay değildir ama püf noktaları vardır.

1-Kızın senden hoşlandığına emin ol:

Bu ilk ve en önemli kural.Bazen sırf bu ebelek erkek kimmiş diyede baktıkları için çok dikaktli olmalısınız.İşin ucunda kızdan şamar yemekte var dikkat.Burada en öenmli ayrıntı kızın size birinci bakışından sonra kafasını nereye dönerse dönsün tekrar bakması.
2-Kızın yanına gidiş

İşte burada kızın yanına nasıl gideceğinizi anlatcam.Olay yürüyüşte ve mimkte bitiyor.Havalı olur diye sakın ne kabadayı gibi nede süspansiyonu bozulmuş araba gibi yürümeyin(kısaca yaylanarak :D).Kendinden emibn olan bir görünüşünüz olsun ama kıza çantada keklişmiş gibi hissettirmeyin.
3-Muhabbet açma

İşte olaylar kızşmaya başladı.Eğer kız sizin yüzünüze bakıp dinliyorsa olayın %70i bitmiştir.Bundan sonrası sizin muhabbet gücünze kalıyor.Sakın ama sakın kızın yanına gidip "Marhaba ben sizden hoşlandım tanışalımmı höööh" gibi öküzce girmeyin.Meselam örnek bi konuşma ve çok işinize yarayabilecek bir taktik.
Erkek:Merhaba
Kız:Merhaba
E:Benim adım .... .Sizinkini öğrenebilirmiyim?
K:Tabiki.Ayşegülnaz :D
E:Farketmemiş olabilirsiniz ama çok güzel bir isminiz var.Hangi okul veyahut lise olmadı hangi sektördesin?
K:....(okuduğu veya çalıştığı yer)
(muhabbet koyulaştığı anda)
E:Sizin için çok geç olmadıysa şuraya gidelimmi.(eğer oturulan bir mekandaysa size birşey ısmarlayabilirim olmadı daha güzel bir mekana gidelimmi gibi sorularda olabilir.)

Bu yazınında sonuna geldik.Erkekler yolunuz açık olsun...[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi

[Bu mesaj namesiz tarafından 14 Ekim 2005 16:53 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj namesiz tarafından 14 Ekim 2005 16:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dorsia, 14 Ekim 2005 17:38 tarihinde demiş ki:
Parti sonrasi:

Ben: Hi
Kiz: ...
Ben: ...
Kiz: Let go fuck each others brains out....

Ehehe Süper :thumbup:[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction..

g3nk..
[b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
namesiz, 14 Ekim 2005 16:52 tarihinde demiş ki:

3-Muhabbet açma

Erkek:Merhaba
Kız:Merhaba
E:Benim adım .... .Sizinkini öğrenebilirmiyim?
K:Tabiki.Ayşegülnaz :D
E:Farketmemiş olabilirsiniz ama çok güzel bir isminiz var.Hangi okul veyahut lise olmadı hangi sektördesin?
K:....(okuduğu veya çalıştığı yer)
(muhabbet koyulaştığı anda)
E:Sizin için çok geç olmadıysa şuraya gidelimmi.(eğer oturulan bir mekandaysa size birşey ısmarlayabilirim olmadı daha güzel bir mekana gidelimmi gibi sorularda olabilir.)

Varya bi erkek yanıma gelse şöyle dese,direk kıro yaa abaza derim...
Bence şu daha ii olur
E-Ya selam hedeye nası gidebilirim?
K-Şöle...(ya da bilmiorum derse)
E-Ya sen buralarda mı oturuosun,çok tanıdık geldi de yüzün...
K-hayır (yada evet farketmez)
E-Peki hedeye çok gidermisin...
K-Hayır (yada evet yine farketmez)
-Hmm,şey dicem şimdi sen hödeye gidiosan,ben pek bilmiorumda beraber gitsek olur mu?Ya da sen nereye gidiosun?
-Ben de hödeye gidiorum(yada yok ben hebeleye gidiorum derse)
-Hmm tmm hebelede bnm teyzem oturuodu.ben biraz yabancı sayılırım buralara beraber gitsek olur mu?
E-Bu arada adınız neydi?
K-Tikigül
E-Memnun oldum bende tikicemcan
...
Sonra yolda laf lafı açar :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''

[Bu mesaj Horrible tarafından 14 Ekim 2005 20:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kız dondurma yiyorsa:

-bir kere yalayabilir miyim?
-hayır
-o zaman dondurmadan yalasam?[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki:
ben kavga ettiydim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!!

"Take a deep breath... it´s the last one, you will get !!!"
Sosyal ağlarda paylaş

abi k.ş sabah bi kız sürekli bakıyodu çok süepr gothic fln bnde tabe süper karizma bi şekilde :D 200202020 kere baktı gitmedim arkadas vardı dedi lan git kaçırma gitmedim ama kızdn çk hşlandım yaw bidaa görürsem aşkıım bn geldim dcm :D[signature][hline]
With the lights out, it's less dangerous
Here we are now, entertain us
I feel stupid, and contagious
Here we are now , entertain us
A mulatto, an albino, a mosquito, my libido,
Yeah
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...