namesiz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Biraz tutroial gibi oldu galiba ama kişisele daha uygun bence olmadı taşırsınız.Bu arada aramaya inandım(Boneu anıyorum) ama bu konuyla ilgili hiçbirşey bulamadım bari ben ayzayım dedim. Bu olay aslında göründüğü kadar zor bir olay değildir ama püf noktaları vardır. 1-Kızın senden hoşlandığına emin ol: Bu ilk ve en önemli kural.Bazen sırf bu ebelek erkek kimmiş diyede baktıkları için çok dikaktli olmalısınız.İşin ucunda kızdan şamar yemekte var dikkat.Burada en öenmli ayrıntı kızın size birinci bakışından sonra kafasını nereye dönerse dönsün tekrar bakması. 2-Kızın yanına gidiş İşte burada kızın yanına nasıl gideceğinizi anlatcam.Olay yürüyüşte ve mimkte bitiyor.Havalı olur diye sakın ne kabadayı gibi nede süspansiyonu bozulmuş araba gibi yürümeyin(kısaca yaylanarak :D).Kendinden emibn olan bir görünüşünüz olsun ama kıza çantada keklişmiş gibi hissettirmeyin. 3-Muhabbet açma İşte olaylar kızşmaya başladı.Eğer kız sizin yüzünüze bakıp dinliyorsa olayın %70i bitmiştir.Bundan sonrası sizin muhabbet gücünze kalıyor.Sakın ama sakın kızın yanına gidip "Marhaba ben sizden hoşlandım tanışalımmı höööh" gibi öküzce girmeyin.Meselam örnek bi konuşma ve çok işinize yarayabilecek bir taktik. Erkek:Merhaba Kız:Merhaba E:Benim adım .... .Sizinkini öğrenebilirmiyim? K:Tabiki.Ayşegülnaz :D E:Farketmemiş olabilirsiniz ama çok güzel bir isminiz var.Hangi okul veyahut lise olmadı hangi sektördesin? K:....(okuduğu veya çalıştığı yer) (muhabbet koyulaştığı anda) E:Sizin için çok geç olmadıysa şuraya gidelimmi.(eğer oturulan bir mekandaysa size birşey ısmarlayabilirim olmadı daha güzel bir mekana gidelimmi gibi sorularda olabilir.) Bu yazınında sonuna geldik.Erkekler yolunuz açık olsun...[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi [Bu mesaj namesiz tarafından 14 Ekim 2005 16:53 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj namesiz tarafından 14 Ekim 2005 16:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 tutorial a girio bu yaav[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 hic uyguladınmı bunu?[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 +merhaba benim adım erh.. - ADINI SORAN OLDUMU *ÇATIRT* + o_O[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: -Nae, 14 Ekim 2005 17:02 tarihinde demiş ki: hic uyguladınmı bunu? Denemesem yazarmıydım sence?[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 walla bana yolun ortasında biri gelip de marba dese yüzüne bile bakmam büyük ihtimal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 zooor zor .kişiden kişiye değişir herkes yapamaz.[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: namesiz, 14 Ekim 2005 17:05 tarihinde demiş ki: said: -Nae, 14 Ekim 2005 17:02 tarihinde demiş ki: hic uyguladınmı bunu? Denemesem yazarmıydım sence? işe yaradı mı bari?[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Parti sonrasi: Ben: Hi Kiz: ... Ben: ... Kiz: Let go fuck each others brains out....[signature][hline]Bal adam... Hmm, biraz film repligi kattim isin icine... Ama guzel oldu degil mi:) [Bu mesaj Dorsia tarafından 14 Ekim 2005 17:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 züper haha karnıma ağrılar girdi okurken :Pp saol ayreyetten[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . www.edepom.com * www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Dorsia, 14 Ekim 2005 17:38 tarihinde demiş ki: Parti sonrasi: Ben: Hi Kiz: ... Ben: ... Kiz: Let go fuck each others brains out.... Ehehe Süper :thumbup:[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 @mike ztn olacaklari mike yazmış ;)[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 <------------ Oluyo işte abi [Bu mesaj PrudenT tarafından 14 Ekim 2005 18:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 zor böle bi olay..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 yazıldıgı kadar kolay olmadıgı kesin[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 yazıldığıyla pek alakası yk ama yapılabiliyor, olay sizde biter ;)[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 direk yalan olur o kız[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 artık kızlar teklif ediyormuş[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Zaten kız direk adını söyler sende hoşlansa bile söylemez bence[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: namesiz, 14 Ekim 2005 16:52 tarihinde demiş ki: 3-Muhabbet açma Erkek:Merhaba Kız:Merhaba E:Benim adım .... .Sizinkini öğrenebilirmiyim? K:Tabiki.Ayşegülnaz :D E:Farketmemiş olabilirsiniz ama çok güzel bir isminiz var.Hangi okul veyahut lise olmadı hangi sektördesin? K:....(okuduğu veya çalıştığı yer) (muhabbet koyulaştığı anda) E:Sizin için çok geç olmadıysa şuraya gidelimmi.(eğer oturulan bir mekandaysa size birşey ısmarlayabilirim olmadı daha güzel bir mekana gidelimmi gibi sorularda olabilir.) Varya bi erkek yanıma gelse şöyle dese,direk kıro yaa abaza derim... Bence şu daha ii olur E-Ya selam hedeye nası gidebilirim? K-Şöle...(ya da bilmiorum derse) E-Ya sen buralarda mı oturuosun,çok tanıdık geldi de yüzün... K-hayır (yada evet farketmez) E-Peki hedeye çok gidermisin... K-Hayır (yada evet yine farketmez) -Hmm,şey dicem şimdi sen hödeye gidiosan,ben pek bilmiorumda beraber gitsek olur mu?Ya da sen nereye gidiosun? -Ben de hödeye gidiorum(yada yok ben hebeleye gidiorum derse) -Hmm tmm hebelede bnm teyzem oturuodu.ben biraz yabancı sayılırım buralara beraber gitsek olur mu? E-Bu arada adınız neydi? K-Tikigül E-Memnun oldum bende tikicemcan ... Sonra yolda laf lafı açar :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' [Bu mesaj Horrible tarafından 14 Ekim 2005 20:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 yolda gördüğünüz biriyle tanışma fikri bana çok abes geliyor kişisel fikrim tabi[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 * Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. bencede çok saçma[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 kız dondurma yiyorsa: -bir kere yalayabilir miyim? -hayır -o zaman dondurmadan yalasam?[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki: ben kavga ettiydim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!! "Take a deep breath... it´s the last one, you will get !!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 vallah bnde öyle..tanımadıım biriyle asla tanışmam hele bide yoldan ahahahah =)[signature][hline]İch Habe Nie Aufgehört Dich Zu Lieben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 abi k.ş sabah bi kız sürekli bakıyodu çok süepr gothic fln bnde tabe süper karizma bi şekilde :D 200202020 kere baktı gitmedim arkadas vardı dedi lan git kaçırma gitmedim ama kızdn çk hşlandım yaw bidaa görürsem aşkıım bn geldim dcm :D[signature][hline] With the lights out, it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid, and contagious Here we are now , entertain us A mulatto, an albino, a mosquito, my libido, Yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar