bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Bugun direksiyon sınavına girdim bir şov yaptım arkadaki meb görevlisine tamam dedi ve 100 legeçtim artıkın polis çevirince "ahanda ehliyet girsin gözüne" diyebilme hakkına sahibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 aman ablam gibi olmada:) (ehliyeti var kaldırıma çıktığı halde almış be kız!) Ehliyet almak çok kolay bu zamanlarda ya annem anlatırdı o zamanlar feci zormuş felan sürekli çalışırlarmış valla şimdi arabayı kullanamasanda bilgiden geçebiliyorsun ablam öyle aldı vallahi[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Millet sinyal vermeden çıkıyor yolun orrtasında arabayı stop ettiriyorlar hepside adlı ehliyeti. eskiden çok zormuş benim sınava girdiğimyer veliefendi hipodromu sadece dümdüz bir yol 2km gidiyorsun göbekten dönüyorsun 2km daha gidip göbekten dönüyorsun bitiyor 3 şeritli bomboş düz bir yol :) kimse kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 nerelerde geziosun cogunlukla,oralarda dolasmiimde ezersin mezersin,canavar! addasdds[hline]aente is alone on this way.. aente aka banshee.. mycq:110299655 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 valla o sınav esnasında bızım arkadas kaza yaptı bır araba ıle ama yıne aldı :)[hline]Ben Bugun Cok Iyıyım...[b] [b]Metall Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Llama ne güzel işte experience kazanmış:)[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 artik yollarda blackchaos dan korkun :-)[hline]© 1989-2003 Grandmaster Fencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 asıl ben ehliyet alınca korkun:)[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 karaşimşek e falan dönüştürürsün sen arabayı on tamponada çift taraflı flame trower yol sıkışınca veya öndeki yol vermeyince falan birebir :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Esası fena olmazdı haa:) Ama daha etkili bişi var etkisiz hale getirmek için bi köpük var onlardan fışkırtıcak bi sistem yapıcaksın karşındaki araba yol vermiyince bi sıkıcaksın olduğu yere zınk takılıcak:) fena olmazdı hani:)[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 sora adam zınk takılcak sora kaza olcak sonra insanlar ölcek,ne kadar icten ve sıcakkanlı bi yöntem cok tuttum :P[hline]aente is alone on this way.. aente aka banshee.. mycq:110299655 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Gta oynayıp hemen akabinde arama sürmek nasıl biir duygu olur acep? bütün bonusları topliicam hayvanlar50 yaşlılar 100 şişkolar 5 gençler 250 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Ne Gta'sı Carmagedon oynayıp çık asıl[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 "Gta cinayeti! İşe gitmeden önce, 'Dur lan bi ge-te-a atak' diyen genç, kendini oyuna kaptırıp arabasına bindikten sonrada oyunda olduğunu sanmıştır.Kaldırıma çıkıp önüne geleni ezen gencin akli dengesi yerinde olmadığı saptanmıştır. Gta adlı oyun şu an yetkililer tarafından inceleniyor."[hline]Edit:Harf yanlışı[hline]ymumcuoglu [Bu mesaj Shock_The_Bizkit tarafından 28 July 2003 00:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 OF DELİRECEM Bİ BEN ALAMADIM[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 veliefendinin ordaki yoldan geçmemenizi öneririm,her geçişimde en az 5-6 tane tepesinde acemi şöför gibisinden yazı olan araba yolda terör estiriyo[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 itiraf.com'dan bir yazı, özetle şöyle: Adamın birini kız arkadaşı, bana araba kullanmayı öğret diye baskı yapıyormuş. Adam da hem arabasına bişi olmasın, hem de kız birilerini ezmesin falan diye, büyük bir futbol sahasına götürmüş arabayı. Ne olsa beğenirsiniz? Kız direğe çarpmış. E ne denir ki buna şimdi?[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 mirage işte ne yorum yapsan boş buna[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 içimizdeki canavarı durduralim[hline]Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Taming yetmio(ııy:) )[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 said: Chemical, 28 July 2003 02:58 tarihinde demiş ki: Taming yetmio(ııy:) )[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . öldürdün dondurdun[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 said: Chemical, 28 July 2003 02:58 tarihinde demiş ki: Taming yetmio(ııy:) ) Sana canavar mı dayanır?Iyk ;)[hline]ymumcuoglu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 hayırlı olsun canımın içi bi tur attırırsın artık :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Olms aldınız aldınız yaşınız yetiyorsa artık bir sistem geliyomuş ehliyet almak istyen önce sınavları geçiyor sonra 2 yıl staj yapıyomuş bu arada hayırlı uuurlu kazasız belasız yolculuklar blom :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Hayatımın en kötü espirisini yaptım vurun beni:)[hline]Hippogryph rider demiş ki:The hippogryph is an amazing creature rarely seen outside of the wild.The tricky thing about... Let's see what happens when I stick my hand inside..." *GROAAAAARR* "ÇOTAAAAA" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar