Quadrophenia Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Quadrophenia, 14 Ekim 2005 19:52 tarihinde demiş ki: Add-on lari hangi dizine kopyaliyacagim peki? Birde yeni patch geldiginde ne gibi sorunlar oluyor ve nasil cözülüyor? Evet, cevap bekliyorum lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Quadrophenia, 14 Ekim 2005 19:52 tarihinde demiş ki: Add-on lari hangi dizine kopyaliyacagim peki? Birde yeni patch geldiginde ne gibi sorunlar oluyor ve nasil cözülüyor? C:Program FilesWorld of WarcraftInterfaceAddOnsa kopyalayacaksın. yada hangi dizine kurduysan oyunu, oraya. yeni yama geldiğinde, bir önceki yamaya göre hazırlanmış addonlar out-of-date oluyorlar ve oyun sırasında hata vermeye başlıyorlar (hata vermeyenleri de oluyor, o kıral bir durum zaten). bu problemi çözmek için, muhtelif sitelerden addonların yeni versiyonları çekmen yeterli. ui.worldofwar.net curse-gaming.com/mod.php gibi. Dahası Qui'nin Newbie AddOn Rehberi[signature][hline][email protected] Level 46 Grunt Stormwaker the Tauren Druid of Dunemaul Realm, Private of i Am Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moffaka Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ben ctmod kullanıyorum çok fazla addon denemedim fakat bence yeterli.. benim bilgisayarımı zorlayacak bir addon yok ama eğer bilgisayarınız çok kuvvetli değilse onu yormamak için bence ctmod kullanmalı...[signature][hline]FOR THE HORDE!!! GUILD : HAMMERHEARTH REALM : DUNEMAUL TAUREN - WARRIOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Tesekkür ederim Zeppelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nazruh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Ya arkadaslar ben ui yukleme konusunda biraz özürlüyüm acaba nasıl yuklendıgını bırısı anlatırsa cok sevinicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 TitanRegen Auctioneer AF_Tooltip Enchantrix EnhTooltip Informant MobInfo2 TipBuddy Stubby Wardrobe ZuxanaModelCitizen coolDown CT_BuffMod CT_ItemBuffs CT_MailMod CT_MasterMod CT_RABossMods CT_RaidAssist CT_RaidTracker DamageMeters Decursive DiscordActionBarsOptions DiscordActionBars DiscordArt DiscordArtOptions DiscordFrameModifier DiscordFrameModifierOptions DiscordLibrary DiscordUnitFrames DiscordUnitFramesOptions eCastingBar GroupButtons LS_Chat Nurfed_CombatLog sct SpellAlert spellBook Spellometer Titan TitanItemBonuses TitanPerformance TitanRepair TitanXP TrinketMenu TurboStatus Load ekranının biraz uzun sürmesi gibi küçük bir sorun var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 caprice,harika olmuşta gerçekten kolay kolay kaldırmaz her makine o addonları. yinede harika olmuş : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 woot tutorial isteriz caprice hangi addon bu nası oldu nedir ne degil yenilirmi icilirmi vs vs installına kadar hatta video capture et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Buda benim addonpack; http://www.break.com/index/wowjerkoff.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 O addon paketi Reborn UI. Onu yapan adamın bir de Druidium diye bir paketi vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ben hunterım için hunter assist bide titan indirdim fakat titan bi altta bi üste iki bar şeklinde ve qalttaki bar normalde duran o action keys/xp barını ykarı itti bu yusden chat ekranının bir kısmı görünmüo... Combat logu taşıyabiliyorum fakat chat ekranı suruklemio bunu nasıl yapıcam. yardımlar için şimdiden teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 CapriceXante bu senın addonlar fps yi üzmüş sanırım bıraz raidlerde cok problem yaşıyormusun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 İşt benim addonlarda bunlar işte energy watch carnival caster bar sct perl unit frame titan bardan bir karısık cektim orataya güzelde oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 resimler gözükmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Benim resim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nazruh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 caprice sunun bi tutorialını yazsan cok sevinirim aynen bende nurefedı kuruyım dedım ama anlamadım yardımcı olursan sevınırım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Yukardada arkadaşın dedigi gibi standart paketin ismi Reborn ve bulabilecegin adres http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=2266 Asıl arayüzü Discord Art ve Unit frames oluşturduğu için resimler ve boyutları 1280*1024 çözünürlüğü için ayarlanmış Çözünürlüğü 1280*1024 yapıp , "UI Scale" ı en sola getirdikten sonra ekrana tam oturuyor. Tam olarak hatırlamıyorum ama yukardada arkadaşın verdigi adreste nasıl yapılacagını anlatan küçük bir guide mevcut.Eger bir sorun çıkarsa .. World of Warcraft/WTF/Account/[Account Name]/SavedVariables klasörünün içindeki dosyaların içerisindeki ayarları değiştirebilirsiniz. Tam olarak anlatmam pek mümkün degil çünkü o kadar detaylı bilmiyorum biraz deneme yanılma ile yapmıştım. Örnegin Discord Action Barsın ekran üzerindeki koordinatlarını belirleyen dosyanın içerisinde profiller mevcut. Ör: DiscordUnitFrames.lua DUF_Settings = { [Xante] = { [usefor3] = 1, [autolock] = 1, ile başlayan bu baya uzun gidiyor biraz inceleyince addon paketinin içinde gelen standart profili kendi karakteriniz içinde ayarlayabilirsin. En alttada [Aradias :: Burning Legion] = "Xante", Böyle bi satır var buda Aradias charında Xantenin profilini uygulamasını saglıyor. Dedigim gibi tam olarak anlatmayı beceremem yukardaki linkteki guide ile rahat bi şekilde ayarlayabilirsin. Normalde windowstan açtıgım 2XAAQ ile raid dışında sorunsuz oynanabiliyor. Ama raid sırasında nolur nolmaz diye kaplama detaylarını fln kısıyorum. Aslında 1Gb dual @400 de rahat rahat çalışması lazım. Benimkiler 256@266 +256@333 + 512@400 olunca sistemi 266 da çalıştırıyorum :( Tek hoşuma gitmeyen yanı bunu söylemem lazım Load süresi normalde 6-7sn süren loadlar bende 15+ :) [ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 10:21 tarihinde, CapriceXante tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 illa 1280x1024 mü :S ... sıcışşşş :...( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 1024*768 olarakta oluyormuş ama becerememiştim :) Savedvariables olayı yüzünden sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Bu reborn UI'yi kurmayı düşünüyorsanız mutlaka readme dosyasını okuyun ve orada anlatılan şeyleri adım adım yapın. Doğru düzgün bir şekilde takip ederseniz adımları sorun yaşamadan kurarsınız ve düzgün çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nellus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Su combat log'u öyle yapan addon lazm bana ne o acaba ? ( Dunedain'in ss'inden ) [ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 14:00 tarihinde, nellus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nazruh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 caprice su en usttekı (titan panelin oldugu yer) bende oyle yapmak ıstıyorum ama yapamıyorum exp paneli var onu kaldıramıyorum mumkunse pm yoluyla bana anlatırmısın takıldıgım tek yer orası kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 nellus, HitsMode o addonun adi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Carnival caster bar mı hedefin attığı büyüyü casting bar oalrak gösteriyor ? bide Riposte için bildiğiniz bir addon varmı ama kendi vurmayacak riposteyi Ses larakda uyarmayacak beni sadece ekranda Riposte! gibi bişey yazmasını istiyorum ancak bulamadım varmıdır hayrına bana isim veya link verecek bi kombat rogue ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 CArnival gösteriyor rakibin cast ettigi büyüleri ama interruptdan gelen artısı hesaplayamıyor arkadas yani bittikten 1 sn sonra falanda interrupt edebilrisiniz vuruyorsanız adama :D özellikle pvede faydalı . O combat logda hit mode diye bi addon . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar