Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kim, hangi AddOn'u kullanıyor. (User Interface, UI)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

said:
Quadrophenia, 14 Ekim 2005 19:52 tarihinde demiş ki:
Add-on lari hangi dizine kopyaliyacagim peki? Birde yeni patch geldiginde ne gibi sorunlar oluyor ve nasil cözülüyor?

C:Program FilesWorld of WarcraftInterfaceAddOnsa kopyalayacaksın. yada hangi dizine kurduysan oyunu, oraya.

yeni yama geldiğinde, bir önceki yamaya göre hazırlanmış addonlar out-of-date oluyorlar ve oyun sırasında hata vermeye başlıyorlar (hata vermeyenleri de oluyor, o kıral bir durum zaten). bu problemi çözmek için, muhtelif sitelerden addonların yeni versiyonları çekmen yeterli.
ui.worldofwar.net
curse-gaming.com/mod.php gibi.

Dahası Qui'nin Newbie AddOn Rehberi[signature][hline][email protected]
Level 46 Grunt Stormwaker the Tauren Druid of Dunemaul Realm, Private of i Am
Sosyal ağlarda paylaş

ben ctmod kullanıyorum çok fazla addon denemedim fakat bence yeterli.. benim bilgisayarımı zorlayacak bir addon yok ama eğer bilgisayarınız çok kuvvetli değilse onu yormamak için bence ctmod kullanmalı...[signature][hline]FOR THE HORDE!!!
GUILD : HAMMERHEARTH
REALM : DUNEMAUL
TAUREN - WARRIOR
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
TitanRegen
Auctioneer
AF_Tooltip
Enchantrix
EnhTooltip
Informant
MobInfo2
TipBuddy
Stubby
Wardrobe
ZuxanaModelCitizen
coolDown
CT_BuffMod
CT_ItemBuffs
CT_MailMod
CT_MasterMod
CT_RABossMods
CT_RaidAssist
CT_RaidTracker
DamageMeters
Decursive
DiscordActionBarsOptions
DiscordActionBars
DiscordArt
DiscordArtOptions
DiscordFrameModifier
DiscordFrameModifierOptions
DiscordLibrary
DiscordUnitFrames
DiscordUnitFramesOptions
eCastingBar
GroupButtons
LS_Chat
Nurfed_CombatLog
sct
SpellAlert
spellBook
Spellometer
Titan
TitanItemBonuses
TitanPerformance
TitanRepair
TitanXP
TrinketMenu
TurboStatus

Load ekranının biraz uzun sürmesi gibi küçük bir sorun var :)
Sosyal ağlarda paylaş

ben hunterım için hunter assist bide titan indirdim fakat titan bi altta bi üste iki bar şeklinde ve qalttaki bar normalde duran o action keys/xp barını ykarı itti bu yusden chat ekranının bir kısmı görünmüo... Combat logu taşıyabiliyorum fakat chat ekranı suruklemio bunu nasıl yapıcam. yardımlar için şimdiden teşekkürler...
Sosyal ağlarda paylaş

Yukardada arkadaşın dedigi gibi standart paketin ismi Reborn ve bulabilecegin adres
http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=2266

Asıl arayüzü Discord Art ve Unit frames oluşturduğu için resimler ve boyutları 1280*1024 çözünürlüğü için ayarlanmış
Çözünürlüğü 1280*1024 yapıp , "UI Scale" ı en sola getirdikten sonra ekrana tam oturuyor.
Tam olarak hatırlamıyorum ama yukardada arkadaşın verdigi adreste nasıl yapılacagını anlatan küçük bir guide mevcut.Eger bir sorun çıkarsa ..
World of Warcraft/WTF/Account/[Account Name]/SavedVariables klasörünün içindeki dosyaların içerisindeki ayarları değiştirebilirsiniz.

Tam olarak anlatmam pek mümkün degil çünkü o kadar detaylı bilmiyorum biraz deneme yanılma ile yapmıştım.
Örnegin Discord Action Barsın ekran üzerindeki koordinatlarını belirleyen dosyanın içerisinde profiller mevcut. Ör: DiscordUnitFrames.lua

DUF_Settings = {
[Xante] = {
[usefor3] = 1,
[autolock] = 1,

ile başlayan bu baya uzun gidiyor biraz inceleyince addon paketinin içinde gelen standart profili kendi karakteriniz içinde ayarlayabilirsin.
En alttada

[Aradias :: Burning Legion] = "Xante",
Böyle bi satır var buda Aradias charında Xantenin profilini uygulamasını saglıyor.
Dedigim gibi tam olarak anlatmayı beceremem yukardaki linkteki guide ile rahat bi şekilde ayarlayabilirsin.

Normalde windowstan açtıgım 2XAAQ ile raid dışında sorunsuz oynanabiliyor.
Ama raid sırasında nolur nolmaz diye kaplama detaylarını fln kısıyorum.
Aslında 1Gb dual @400 de rahat rahat çalışması lazım.
Benimkiler 256@266 +256@333 + 512@400 olunca sistemi 266 da çalıştırıyorum :(

Tek hoşuma gitmeyen yanı bunu söylemem lazım Load süresi normalde 6-7sn süren loadlar bende 15+ :)

[ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 10:21 tarihinde, CapriceXante tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Carnival caster bar mı hedefin attığı büyüyü casting bar oalrak gösteriyor ?

bide Riposte için bildiğiniz bir addon varmı ama kendi vurmayacak riposteyi Ses larakda uyarmayacak beni sadece ekranda Riposte! gibi bişey yazmasını istiyorum ancak bulamadım varmıdır hayrına bana isim veya link verecek bi kombat rogue ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...