Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: ShadowFury, 11 Ekim 2005 22:20 tarihinde demiş ki: Kayıtta lightsaber veriolarsa ben girerim:D Okul kuralları: Merdivenlerde birbirinize force push çekmeyiniz... Cep telefonu, IPod vb. cihazları lightning le şarj etmek kesinlikle yasaktır... Hocalara mind trick atıp sınav sorularını çalanlar, disiplin cezasıyla cezalandırılırlar, Tenefüslerde koştururken force speed kullanmayınız.İnsan gibi koşturunuz... Tenefüste lightsaberları kullanmak yasaktır, Çatıya zıplamak, force sense ile kızlar tuvaletini dikizlemek, lightsaberla artistlik yapmaya çalışmak yasaktır, okuldan 3 gün uzaklaştırma cezası verilir... Ayriyetten; "Büyüyünce ne olcan sen evladım" "Ceday olcam... ÖSS ye de girmicem zati Jedi akademisine gitçem..." "Wtf?!?" abi yardın bitirdin[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bir anda aklıma artoo diye bir arkadaşın StarWars.gen.tr'de ki episode buçuk hikayelerinden YOda ve padawanlar bölümü geldi aklıma uehuhe :) Bulursam c/p edeyim de anlayın :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: CusTodeM, 11 Ekim 2005 22:25 tarihinde demiş ki: said: fede, 11 Ekim 2005 00:10 tarihinde demiş ki: sayısal mı alıyolar sözel mi :D zihinsel puanl alıyorlar Yok midichlorian seviyesine bakıyorlar.. ben de 12,250 çıktı (Yalaaan!!)[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 USTA YODA:birakalim kessin wan-obi...karisma sen mace ustanin kesmesine,belki bulacak gücü yogun kesince windu mace...biz bakalim napicaz bu essek oglu essek anakini bulalim hemen... OBI-WAN.(mace windunun kulagina egilerek)Abi bu da iyice yaslandi be...geçen çocuk padawanlarla istop oynamis dediler...wallaha...o degil,jedi örgütü içinde uçurtma festivali düzenlicekmis diyolar...ne bileyim abi...zaten sithler bi taraflariyla gülüyolar bize...bi de bu Anakin serefsizi çikti basimiza...off abim offf...nedir benim bu çilem ya....[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Feel it or not force is money not yoda :-P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
morkin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 qui-gon : güçte bir dalgalanma hissettim.. genç obi-wan: bende hissettim... qui-gon: nereye hissettin bea, biz bu yaşa gelmiş usta olmuşuz zor hissediyoruz, sen nereye hissediyorsun! dün moktun bugün koktun, adam bak hissetmiş miş!!! genç obi-wan: ama usta ... qui-gon: kes ulennnn, yıkıl gözümün önünden. sieee! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 abi benim saber skills'le meditasyon çakıştı yaa : :P[signature][hline]tea for two and two for tea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ya bizim lightsaber a prof. dr. yoda giriyo hoca iyide dediklerinden bişe anlamıyom yaw ecnebi galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 "Hocaaam mehmet beni force la kaldırıp kafamı tavana vuruooo Ahhhh" "Hocaaam forsum geldi ben çıkıp bikaç tane adam dövsem? Hocaam lütfeeaann" "Hocaaaam o lightning olayını bidaa anlatsanızaaaa... Ben anlamadım kaç volta bağlıoduk" "Hocaaaam lightsaberım defterimi yaktı ben bi koşu alsam gelseem" "Hocaaam Murat lightsaberımı aldı vermiooo" "Hocaaaaam sınavda sense kullanmak serbestmiii" "Hocaaaam benim sıram ikiye ayrıldı yenisini alabilirmiyim... Aah hocam valla lightsaber la oynamıodum" "Hocaaaam lightsaberımın şarzı bitti ben bi gidip bağlasam" "Hocaam..." -Yetti ulan hocam hocam...Deli edersiniz adamı... 'Daaaaaaaaaaayt' *Lightsaber kata+throw kombosu çeker* "Hocam kolum koptu force heal la yenisi çıkmaz demi" -Cık... çıkmaz sen git bi revire...[signature][hline] zamo, 07 Ekim 2005 22:26 tarihinde demiş ki: Genelde basketçilerin çoğu da zencidir.Ee basket adamı zenci mi yapar diyceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bu ne yaw artık insanlar ne yapacaklarını sasırdı be...[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 saber skills obi-wan dan alınır :D[signature][hline]tea for two and two for tea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Derslere kim girecek, Badi Obi Wan, Külyutmaz Yoda, Edebiyatçı Carcar...[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 saçmaaaa..üşütükler..[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Prensip olarak Budizm e benzior.Yane genel olarak kurallari ve yasaklari ile.ama bu dunya bi insan zekasindan cikma yane bu bakimdan sacma buluorum.. ve ben bunu bir starwars mania olarak soyluorum.star wars i severim jedi lari hatta sithlere bile bi sempatim yok deil ama gercekte bu olayi bu kadar abartmak asiri..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ibo can kenobi[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 give me to me obi ahaa ahaaaa[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: Lopeth, 14 Ekim 2005 00:14 tarihinde demiş ki: ibo can kenobi :D Urfada fors vardıda bizmi kullanmadıh[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 fors is ol oraunt of yu.. mey dı fors bi vit yu.[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Bizim Bakırköy Ruh VE Sinir Hastalıkalrındada kurarlar yakında bir Jedi bölümü huni li jediler :) millet sapıtmıs iyice[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: ShadowFury, 13 Ekim 2005 23:19 tarihinde demiş ki: "Hocaaam mehmet beni force la kaldırıp kafamı tavana vuruooo Ahhhh" "Hocaaam forsum geldi ben çıkıp bikaç tane adam dövsem? Hocaam lütfeeaann" "Hocaaaam o lightning olayını bidaa anlatsanızaaaa... Ben anlamadım kaç volta bağlıoduk" "Hocaaaam lightsaberım defterimi yaktı ben bi koşu alsam gelseem" "Hocaaam Murat lightsaberımı aldı vermiooo" "Hocaaaaam sınavda sense kullanmak serbestmiii" "Hocaaaam benim sıram ikiye ayrıldı yenisini alabilirmiyim... Aah hocam valla lightsaber la oynamıodum" "Hocaaaam lightsaberımın şarzı bitti ben bi gidip bağlasam" "Hocaam..." -Yetti ulan hocam hocam...Deli edersiniz adamı... 'Daaaaaaaaaaayt' *Lightsaber kata+throw kombosu çeker* "Hocam kolum koptu force heal la yenisi çıkmaz demi" -Cık... çıkmaz sen git bi revire... Güzel olmuş :). Bende oklavayla jedi yapayıum kuzenleri hemen.[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Narstil, 14 Ekim 2005 02:58 tarihinde demiş ki: Bizim Bakırköy Ruh VE Sinir Hastalıkalrındada kurarlar yakında bir Jedi bölümü huni li jediler :) millet sapıtmıs iyice -Çıkarın beni hücreden bu... Usta Yoda ben... -Ahahah tabi tabi *Vijuvv juvv jiviyuvvv*(Lightsaber kombosu yaparkenki lightsaber vızıltısı sesi efekti şeysi) -Ohaaa[signature][hline] zamo, 07 Ekim 2005 22:26 tarihinde demiş ki: Genelde basketçilerin çoğu da zencidir.Ee basket adamı zenci mi yapar diyceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 güzelmi$.[signature][hline]|Ana Sayfa|Kayıt|Dosyalar|Forum|Staff|Iletişim| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar