Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Kazık çakıcam dünyaya[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 sonuçta dünyada insan olmıcaktır ama insanlarda bu hırs oldukça başka gezegenlerde çok rahat soylarını devam ettirirler..Benim Insan ırkı kolay kolay yok olmaz.. tabi dinin dışına çıkarsak.[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Görürsem söylerim.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 dinle alakayı kuramadım, bikaç yüzyıl dayanabilirse insanoğlu uzayda koloni kurabilir bence de.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 dinle söyle alakalı eğer ben bir şekilde bazı şeylerden korkmaz çekinemezsem gücümü 2 ye katlarım..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. [Bu mesaj Hellsing tarafından 13 Ekim 2005 22:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 arkadaslar bırakalım son'larla ugrasmayı yeni baslangıclar bizi beklerken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 dinazorlar geri geliyomuş hepimizi yicekler sonra dünyayı bombalarla patlatcaklar nihaha :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ohaa zaten dunyada dinazor ok en buyuk onerk bush[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 biz yok olucaz sonra bi kaç yüz milyon yıl sonra tekrar canlılık oluşacak. yeni dinler yeni canlılar yeni savaşlar yeni milyonlarca yıllar. evrenin başka yerlerinde oldugu gibi. böyle sürüp gidicez bu evren nereye kadar onu bilemem. peki biz nerdeyiz? biz bu 10-15 milyar yıllık tarihin 70-80 yıllık bölümünü kapsıyoruz biz pek bi rolümüz oldugu söylenemez yani.[signature][hline]zipzip, 02 Ekim 2005 03:56 tarihinde demiş ki: tinky-winky dipsy lala po teletabi teletabi sarılalım sıkı sıkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: taz, 13 Ekim 2005 22:50 tarihinde demiş ki: dinazorlar geri geliyomuş hepimizi yicekler sonra dünyayı bombalarla patlatcaklar nihaha :p yaratıcılıkta son nokta :D[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Umarim dünyanin sonunu görürüm, arkamda güzelim bir dünya birakmak istemiyorum giderken, o derece kiskancim : )[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: Black-ice, 13 Ekim 2005 22:54 tarihinde demiş ki: biz yok olucaz sonra bi kaç yüz milyon yıl sonra tekrar canlılık oluşacak. yeni dinler yeni canlılar yeni savaşlar yeni milyonlarca yıllar. evrenin başka yerlerinde oldugu gibi. böyle sürüp gidicez bu evren nereye kadar onu bilemem. peki biz nerdeyiz? biz bu 10-15 milyar yıllık tarihin 70-80 yıllık bölümünü kapsıyoruz biz pek bi rolümüz oldugu söylenemez yani. uçtun abi yavaşşşş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: Black-ice, 13 Ekim 2005 22:54 tarihinde demiş ki: biz yok olucaz sonra bi kaç yüz milyon yıl sonra tekrar canlılık oluşacak. yeni dinler yeni canlılar yeni savaşlar yeni milyonlarca yıllar. evrenin başka yerlerinde oldugu gibi. böyle sürüp gidicez bu evren nereye kadar onu bilemem. peki biz nerdeyiz? biz bu 10-15 milyar yıllık tarihin 70-80 yıllık bölümünü kapsıyoruz biz pek bi rolümüz oldugu söylenemez yani. icim karardı beaf birden kendimi tek hücreli gibi hissetim![signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Sorsan Şöyle Diyecek Gök Denilen Şu Çatı;Türk gücü bir yıldırım,Türk bilgisi bir deniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayray Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bence nukler bi savasa kurban gidecez[signature][hline]Life is a big joke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Derin darbe gibi olsun. Heyecan olsun biraz.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ben görmek isterim dünyanın sonunu. en azından ölümümle dünyanın sonu bir olur yada en son ben ölürüm dünyadaki son insan diye tarihe geçerim :P[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 dünya 4,6 milyar yıldır ayakta. bakın biz ortalama 80 yıl yaşıyoruz diyelim. 4.600.000.000 nerden 80 nerde evet hiç belli olmaz belki 2 milyar da da yok olabilirdi ayrıca dünya hiç bu zaman ki kadar teknoloji görmemişti. herşey olabilir tabi. bi 4 milyar yıl daha dünya var olur demiyorum ama 100 yıl sonra da yok olacak değil ki. tabi biz bunların hiçbirini göremeyeceğiz o ayrı mesele.[signature][hline]zipzip, 02 Ekim 2005 03:56 tarihinde demiş ki: tinky-winky dipsy lala po teletabi teletabi sarılalım sıkı sıkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 su seviyeleri yükselecek şehrileri sular kaplayacak bir takım doğal afetler olacak işte depreminden tutunda ıvırzıvıra kadar.. yanlız ben dünyanın yavaş yavaş sonuna geldiğine inanıyorum çünkü bu son 10 yılda olan doğal afetlerin haddi hesabı yok[signature][hline]| Msn | İnsanlığın adı para,bu hayatın tadı para,hasret kaldım dostluklara...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanyol Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 kamyon çarpar kesin kamyon :DDDD[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: One_Hooijdonk, 13 Ekim 2005 23:25 tarihinde demiş ki: son yok başlangıç war(ne dedim lan ben:D) naptın hocam tarıh kıtaplarında yenı bı sayfa mı açsak :)[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ulan simdiden dunyanin sonunu dusunmeye baslarsaniz size hayatta bol $ans dilerim 80 yasina kadar bi sandalyede dusunerek gecirirsiniz hayatinizi :) ( sadece yasa beahhh )[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Tekrar "big bang" olana kadar yırtarız gibime geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Selden gider heralde.[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Sur üflenecek, dağlar taşlara karışacak, ölmüşler,yayılan çekirgeler gibi, kabirlerinden çıkacaklar... Sonra herkesi bir araya toplayıp sözlü yapacaklar bilemeyenlere tek ayak üstünde bekleme cezası verilecek. Ama sırat köprüsünde durmaları istenicek.. O sırada kurbanlık olarak kesilmiş koyunlar ona toslayarak düşmesini sağlamaya çalışacak. Düşen insan başına 10puan yazılacak. en çok puanı toplayan koyun şampiyon olucak ve kupayı kaldıracak. Kupa töreni konfetiller ve havai fişekler eşliğinde yapılacak. Koyunların turnuvası şerefine bir akşam yemeği verilecek. Akşam yemeğine başbakanında katılması sebebiyle 100koyun kurban edilecek.. caddeleri kan sulayacak.. Bu şenliğe Hıncal uluç gelmeyecek. Davetli olmadığından değil, "ben böyle barbar, koyunun koyunu kestiği, kanını akıttığı bir törene gelmem" diyecek. Gelmeyecek... aynı anda kurtlar kendi razzie ödül törenini yapacaklar. Ödülü -bir kurt olmamasına rağmen- yaptığı başarısız yaklama çabaları ve ısrarcılığı sebebiyle Coyote alacak. Aslında ödülü road runner vereceği için Coyote babayı alacak. Roadrunnerdan kurtlara ve coyote ye bulaşan kuş gribi kuşları, kurtları, çakalları vs. öldürecek.. İnsanlar ve koyunlar ise ya şenlik sırasında açılan maganda ateşinden veya sütü bozuk, kendi de bozuk koyun etlerinden tahtalı köye göçecekler. Tahtalı köye gelişleri termitler tarafından büyük bir yemekle onurlandırılacak. Başbakanın geldiğini duyan termitler 5milyar termit karıncasını kurban edicekler. Karıncaların öyle ahım şahım kanı olmadığı için sokaklar temiz kalıcak.............[signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 14 Ekim 2005 10:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 mwhaha ,öldüm ya zuhahah =D dasaa ilahi abi. bide bu mılyarlarca yılın ıcınde 70 yılız hıj bısıyız dıen arkadasa;patlat bı hıdrojen bombası cok etkın olmasını ıstıosan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar