Saeros Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ehe :) bunun gibi bişey olur heralde.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: MyDyingBride, 13 Ekim 2005 21:22 tarihinde demiş ki: ölüm ölüm dedigin nedir ki be gülüm :P KV saatinde böyle olsa gerek =D[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 benim asıl merak ettıgım şey dunyanın sonu gelmeden acaba uzaydakı yaşamı bulabılecekmıyız :)[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ben valla dunyanın sonunu gormek istemem oldukten sonra o kefeni giymek isterim...[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: Aradhell, 13 Ekim 2005 21:16 tarihinde demiş ki: said: Gerab, 13 Ekim 2005 21:11 tarihinde demiş ki: bu gidişle pek uzak değil görürsün merak etme Bu gidiş olmasaydı değişecek miydi zamanı? saygılar (yok yani geyikya öle takıldık kızma abi hemen :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: Saeros, 13 Ekim 2005 21:23 tarihinde demiş ki: ehe :) bunun gibi bişey olur heralde. ya ya ya ya ben vercektim bunu :) hDünyanın sonunu sizden önce düşünenler olmuşş[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Ölcez kefenlide ölsek şehit olup(inşallah)ölede ölsek Ölcez ÖLCEZ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ben hala ayılarda ısrarcıyım[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Sorsan Şöyle Diyecek Gök Denilen Şu Çatı;Türk gücü bir yıldırım,Türk bilgisi bir deniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 keşke dünyanın sonu acısız gelse.(Mesela herkesin kafasına aynı anda bir tuğla düşse)[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bence acısız degil o tugla acıtır bea kamyon flm düsse belki![signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Sorsan Şöyle Diyecek Gök Denilen Şu Çatı;Türk gücü bir yıldırım,Türk bilgisi bir deniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 acılı da gelse acısız da gelse salsa soslu da gelse hardallıda gelse ÖLCEZZZ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Herkes uykusunda ölsün madem daha acısız olur.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 uykuda da gelse banyoda da gelse hamam da da gelse ..eranede de gelse ÖLCEZZZ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 uykuda ölürsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ölürsen mekanın cennet olsun ne diyim hayret bisi böle zor sorular sorma bana :D[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Sorsan Şöyle Diyecek Gök Denilen Şu Çatı;Türk gücü bir yıldırım,Türk bilgisi bir deniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Hiç kimse ölmese?[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 CÜMLEMİZİN MEKANI CENNET OLSUN ...birden ilahi bir ses duyulur Ettiğiniz duadan dolayı 10 huri puan cennetteki mekanınıza gönderilmişdir..İyi amellerle harcayın OHANESSS.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: Gerab, 13 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: said: Aradhell, 13 Ekim 2005 21:16 tarihinde demiş ki: said: Gerab, 13 Ekim 2005 21:11 tarihinde demiş ki: bu gidişle pek uzak değil görürsün merak etme Bu gidiş olmasaydı değişecek miydi zamanı? saygılar (yok yani geyikya öle takıldık kızma abi hemen :D) bende olesine takıldım zaten =)[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ben ölünce dünya mı var bea :P[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: sir, 13 Ekim 2005 21:42 tarihinde demiş ki: ben ölünce dünya mı var bea :P + 1500(sadece kurtlar var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 LoL kurtlar ne alaka baa[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 valla onu bilmem ama bu kadar post a ikinci bi film çekerler[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Bazıları saçma bulucak bence şuanki teknolojinin ilerleme hızını göz önünde alırsak insanlar bir şekilde dinden soğuyupda (benim görüşüm diil) teknolojiye odaklanırsa uzayda başka varlıkların olduğuna inanıyorum ama max insanlardan başka 3 tane kendi teknolijisini üretecek kapasitede ırk vardır heralde bu tarz olaylar insan ırkının bu ırkları bulması uzayda gezegenlere hükmetmesi sonrada dağılıp kolineleşmeşi sonucunda bir warhammeer 40 bin ortamı olaşması mümkün..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Büyük bir salgın hastalık olabilir. Kuş gribi değil ama.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: Hellsing, 13 Ekim 2005 22:08 tarihinde demiş ki: Bazıları saçma bulucak bence şuanki teknolojinin ilerleme hızını göz önünde alırsak insanlar bir şekilde dinden soğuyupda (benim görüşüm diil) teknolojiye odaklanırsa uzayda başka varlıkların olduğuna inanıyorum ama max insanlardan başka 3 tane kendi teknolijisini üretecek kapasitede ırk vardır heralde bu tarz olaylar insan ırkının bu ırkları bulması uzayda gezegenlere hükmetmesi sonrada dağılıp kolineleşmeşi sonucunda bir warhammeer 40 bin ortamı olaşması mümkün.. mümkün olabilir neden olmaqsın[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar