letscry Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 >> >>-su anda uzerinde ne var hayatim >> >> >> >>*-ciplagim canim banyodan ciktimda >> >> >> >>-lan iki dakka fantazi yapacaktim sctin icine be >> >> >> >> >> >> >> >>- şu anda üzerinde ne var aşkım ? >> >> >> >>* üzerimde bisiklet yaka yavruağzı bi badi var. altımdada gri >>streç >> >>taytım >> >>var. şindi taytı bileklerime kadar indirdim... >> >> >> >>- niye ki ?? >> >> >> >>* s..çıyorum... >> >> >> >>- vaay bende diyorum ses niye yankı yapıyo...! >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >>- şu anda >>üzerinde ne var hayatım? >> >> >> >>* haydar var. >> >> >> >>- nee..? >> >> >> >>* bizim site bekçisi haydar canım,bişey yok sevişiyoruz. >> >> >> >>- ....... >> >> >> >>* alo alooo... ses gitti... >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >>-şu anda üzerinde ne var emre ? >> >> >> >>* üzerimde bi ağırlık var canım. >> >> >> >>- nasıl yani ? >> >> >> >>* bilmiyorum hayatım.çok kötü gazım var. osursam rahatlıycam >>ama... >> >> >> >>- hayvansın emre!! >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >>- şu anda üzerinde ne var timur? >> >> >> >>* aşağıdanmı başliym, yukardanmı...? >> >> >> >>- aşağdan başla. >> >> >> >>* kahverengi çoraplarım var. hani >>topukları incelmeye başlıyan, >> >>gerçi >> >>lastikleride biraz sıkıyo ama.... >> >> >> >>- dııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı >> >>ıııııııııııııııııııt >> >> >> >> >> >>* kapattı.. >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >>- >> >>şu anda üzerinde ne var canımm....? >> >> >> >>* kırmızı saten >> >>geceliğim vaar >> >> >> >>- başkaa >> >> >> >>* siyah jartiyerimi giydim. >> >> >> >>- onun altında >> >> >> >>* onun altında g-stringim var >> >> >> >>- pekii onun altında ne va... aaa! hass...tir!!! köntür bitti... >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >>-Su anda uzerinde ne var askum?? >> >> >> >>* Çatı var >>niyeki? >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >>-şu an üzerinde ne var hayatım.. >> >> >> >>-çok kalın bir mont var .. >> >> >> >>- sıcak olmasın çıkarsana .. >> >> >> >>-ne çıkarcam manyak mısın be Sibiryadayım ..orası çok sıcak >>galiba? >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >>- şu anda üzerinde ne var hayatım..? >> >> >> >>* siyah bi helikopter var. >> >> >> >>- ne işi var orda helikopterin yaa... >> >> >> >>* bilmiyorum bişey göremiyorum üzerime parlak bi ışık >>tutuyolar.. >> >> >> >>- hiiii.....kaç aşkım hemen ordann. çabuk koş koşş >> >> >> >>* şaka yapıyorum kızım ne helikopteri, pijama var üstümde >> >> >> >>- çok kötüsün aşkım yaa >> >> >> >>* sende salaksın ben sana bişey >>diyomuyum >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >>-şu anda üzerinde ne var? bitanem >> >> >> >>-koyunlar var aşkım >> >> >> >>-ne ?? >> >> >> >>-uykum gelsin diye onları sayıyom be aşkım >> >> >> >>-haaa.. >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >>-şu anda üzerinde ne var tatlım >> >> >> >>-hemen sayayım >> >> >> >>-yards tan aldığımız hani geçen sen aldığımız mavi kot >> >> >> >>-mavi den aldığımız tsort >> >> >> >>-pazardan aldığın beyaz çorap >> >> >> >>-içimdekleride sayayımmı >> >> >> >>-sus artık >> >> >> >>-ama sen say demiştin >> >> >> >>-hiç romantik değilsin >>işte >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >>-fatma ne var üstünde kız >> >> >> >>-yok hüseyin bişey >> >> >> >>-belli oluyor çıplak çıkmışsın kız, lan rezil ettin beni cümle >> >>ahaliye, >> >>çabuk gir içeri >> >> >> >>-ama sen demiştin hüseyin, soyun diye ya >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >>-Şuan Üzerinde Ne Var Hayatım? >> >> >> >>-Kıllarım Var >> >> >> >>-aLLah beLanı Wersin >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >>-Şuan Üzerinde Ne Var Hayatım? >> >> >> >>-paçalı don >> >> >> >>-oooww deme ne kadar seksapel olduğunu hayal >>edebiliyorum >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >>-Şu an üzerinde ne var hayatım? >> >> >> >>-Boğazlı kazak,kotum,montum.Niye ki? >> >> >> >>-Çıkarsana onları. >> >> >> >>-Niye ya?Deli misin...Anladım ben ,anladım.Sen ben hasta oliim >>evde >> >>yatıyım istiyosun.Sen dışarda kızlarla geziceksin dimi >> >> >> >>-Ee pes valla...Hayalgücüne hayranım canı
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 şu an üzerinde ne var hayatım >> >> >> >>-bir sürü adam var necdet,belgrat ormanlarındayım.kurtar beni >> >> >>necdeeeet! buna koptum[signature][hline]ConYTurK, 12 Ekim 2005 19:19 tarihinde demiş ki: şu oyunu oynayıp bide mantıkmı arıyosun büyü bu!alalhım ya o zmn mage nası uzaktan büyü yapıp arcer nası elindeki oku ateşliyo bi anda çakmakmı taşıyo yanında.hele poison ok atmadan önce oku akrepin kıçınamı sürüyo :D
emircanz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 lol güzel[signature][hline]Düşünüyorum , öyleyse varım.. Murk, 13 Ekim 2005 16:21 tarihinde demiş ki: Heh CPU için davlumbaz yapmış adam
Eldar_Knight Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 eki eki guzelmiş..[signature][hline]Est sularus oth Mithas
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 guselmıs[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ehaha iyi[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde
zydar Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 güzel deil bea :-)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 uehueh cem yılmaz tribi biterim buna :D >> >>* kapattı..[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies
Lyciren Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 muhahahahhh süper olmuş klavyen dert görmesin:D[signature][hline]öyle diyosan öyledir
Mike Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bla bla.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı!
Shagrath Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 walla sabah sabah gusel oldu saol.Bıde Akerfeldt ı kınıyorum umarım bı daha oyle mesaj atmas..[signature][hline]--Borgır--
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 netine sağlık :)[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Zor oLanı ßa$arırım. İmKanSız ßiraz Zaman aLir...
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 "-şu anda üzerinde ne var? -sarı tulum,beyaz göynek,kafamdada baret vardır.nıe sordunki? -ay yanlış numara.. " eeheh buna çok güldüm..[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
SavagE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 >> >>-Şuan Üzerinde Ne Var Hayatım? >> >> >> >>-Kıllarım Var >> >> >> >>-aLLah beLanı Wersin yaratıcı :P
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ahah süperleri de var komik olmayanları da[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ekşi sözlük?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
toggie Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 >> >>şu anda üzerinde ne var canımm....? >> >> >> >>* kırmızı saten >> >>geceliğim vaar >> >> >> >>- başkaa >> >> >> >>* siyah jartiyerimi giydim. >> >> >> >>- onun altında >> >> >> >>* onun altında g-stringim var >> >> >> >>- pekii onun altında ne va... aaa! hass...tir!!! köntür bitti... ahahaa süper.. ek$i değil mailden kopyalamış arkadaş. ama maili atan ek$i'den mi almış bilemiycem.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 off çok kötü ya çok bel altı İĞRANÇ
pediculus Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 benim kuzenin bizzat yaşadığı olay var hehe -naapıyosun sevgilim -iyiyim uzandım yatıyorum,çok yoruldum -hmm..peki üstünde ne var -pike -.....[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Süffer. Hüber bişi bu ya =)[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 canni nerde geyik ordasın ha[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 61 Np: 51000 :hrr: Clan: TwiLighT Server: Cypher
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Ha?[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.
Zep Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 >> >>- şu anda üzerinde ne var hayatım..? >> >> >> >>* siyah bi helikopter var. >> >> >> >>- ne işi var orda helikopterin yaa... >> >> >> >>* bilmiyorum bişey göremiyorum üzerime parlak bi ışık >>tutuyolar.. >> >> >> >>- hiiii.....kaç aşkım hemen ordann. çabuk koş koşş >> >> >> >>* şaka yapıyorum kızım ne helikopteri, pijama var üstümde >> >> >> >>- çok kötüsün aşkım yaa >> >> >> >>* sende salaksın ben sana bişey >>diyomuyum muhaehhaej yardı beni[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything...
angband Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 baya hoşuma gitti ama sonlara dogru biraz sıktı gibi...
Öne çıkan mesajlar