Picci Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Uzun zamandır açık fakat sürekli kodsal ekleme yaptığım forumumu açmaya çok az kaldı, açmadan önce kadronun hazır olmasını istiyorum.Forumda paylaşmayı araştırmayı seven kullanıcılar arıyorum, forum paticik gibi değil program vb. download linklerini birleştiriyor ilgilenen varsa özel mesaj ile konuşalım teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Ben :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 forum nasıl bir forum? yapı olarak hazır phpbb sistemi falan mı kullanılacak?z[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 web tasarım var mı :)[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Web tasarım bölümü varsa ben de gelirim :)[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 http://www.forum.acemiler.net/index.php Web tasarımda tek geçerim.[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Ya Davion biz ne diyoz sen ne diyon. Ben de netopsiyon.com'u tek gecerim :) biz paylasım forumunda Web Tasarım bölümü ile ilgilenmeye bakıyoruz. varsa tabi[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Picci Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Forum Phpbb2 kodları baz alınarak yazılmıştır, dizayn ve kodlar bana ayittir. Forumda tam sürüm programlar'dan , müzik paylaşıma kadar paylaşım konuları vardır.Linki burada yazmıyorum ilgilenirseniz özel mesaj yolu ile konuşabiliriz. Daha kullanıcılara açık değil bu nedenle daha yazışma kısmındayız görevlilerle önümüzdeki günlerde açılacak. not:webtasarım konu olarak diyorsanız template bölümü var, [Bu mesaj Picci tarafından 12 Ekim 2005 17:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 forumtr gibi diyosun yani :D[signature][hline]under construction.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Picci Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Up :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Picci Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Açıldığımıza göre adreside yazayim www.sadece.gen.trbuyrun.[signature][hline]Hertürlü paylaşımın buluştuğu adres 'sadece' bir tık ötede. [Bu mesaj Picci tarafından 14 Ekim 2005 19:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Başarılar[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: dufrasne, 12 Ekim 2005 20:12 tarihinde demiş ki: forumtr gibi diyosun yani :D vbulletin[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar