Qui Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Burada neler düşünerek bu başlıkları açtığımızı özetle açıklamıştım. Hala test sürüşünde olduğumuz için bir tartışma başlığının olması iyi olur diye düşünüyorum. İki tane noktaya dikkat çekmek istiyorum; 1. Bu başlıklar belli bir konu üzerinde tartışma yapılacak başlılar değildir. Yani bir PvE server'ına ait başlıkta, PvE serverlarının ne kadar kötü olduğundan bahsedemezsiniz. Yada BL'deki X guildine ait bir tartışmayı götüremezsiniz. Sadece bu guild'e ait bir duyuru yer alabilir. Gereksiz mesajların bu başlıkların kullanılabilirliğini oldukça etkileyeceğinden, bu başlıklar altında biraz daha sert bir moderasyonla karşılaşabilirsiniz. 2. Bildiğiniz gibi ingame alım-satım duyurularınıda bu başlıklara ekledik. Ama bazı arkadaşlarımız bu duyuruların diğer konuşmalar arasında kaybolacağından korkuyor. Bunu görmek için biraz bekleyeceğiz. Eğer hakikaten ingame alım satımlar, ayrı ve ortak bir başlık altında daha efektif olacak ise eski sisteme (alım satım adına) dönebiliriz. Biraz sabır kısacası :) Fikirlerinizi ve eleştirilerinizi bekliyorum.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW: Shab, Tauren Shaman of Warsong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Hah birde şunu eklemek istiyorum: Şu anda başlıkların nick duyurusuna dönmüş olduğunun farkındayım. Herkes haklı olarak "ben buradayım" demek istiyor. Bunun EU-BL dışındaki realm'lar için bir kaç sayfanın üzerine çıkmayacağını düşünüyorum. Ama BL için biraz daha devam edebilir. Herkes "ben buradayım" dedikten sonra artık herşeyin rayına oturacağını düşündüğümden biraz sabır gösterelim.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW: Shab, Tauren Shaman of Warsong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Saolun be eksik olmayın harika eleştiriler geldi :)) aka. up.. [Bu mesaj Qui tarafından 21 Haziran 2005 21:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Eleştiri: zaten herkes birbirini az çok tanıyor Mustafa Level 17 Human Mage falan yazmak post kasmakmış gibi geliyor bana.. Bir de, tek başlık altında birçok konu tartışılacağından, çorbaya dönebilir başlık, ve konu sapıp gidebilir. Riskli bence, eskisi gibi olmasını tercih ederim.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 herkes "bende burdayım" dedikten sonra pek aktif olmaz o başlıklar gibi geliyor bana. Aktif olurlarsada Alım-Satım için aktif olmazlar :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 e insanlar isimlerini cisimlerini yazmadan kim kiminle ticaret yapacak ki? birbirini zaten dediğiniz kadar tanıyorsa insanlar oyun içinden mail de atar whisper da..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ya beyler kim kimin nerde oldugunu bilmeden nasil temasa gececek . mesela eno ölümüne horde cu onu anladim ben eheheh[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 valla BL başlığına kendimi yazdım, birdaha dönüp bakmadım. ayrıca düzenli olarak açıp bakmak, duyuru takip etmek işkence olur.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 evet eu daki bl thread i cacık olmuş durumda bikaç elemanın kavgalarından ibaret mesela.böle bi durum olmazsa iyi olur.[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 İnsanların kendilerini tanıtmaları bu projenin bir parçası. Herkes hergün yeni karakter açmadığına göre bu kısa zamanda düzelecektir.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW: Shab, Tauren Shaman of Warsong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Arkadaslar Yeni başlanası bir realm arıyorum. Herkesin yuksek lvl olmadıgı dusuk lvllarda instance icin adam bulmakta zorlanmayacagım bir realm varmı tavsiyeniz?[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 direk refresh realmlerden birine gir bence. en son açılan refresh realm neptulon mu ne öyle birşey sanırım. daha kimse level 40ı görmemiştir. bol bol düşük seviye adam bulursun. edit : bu arada ben üyesi bulunduğum realm başlığına ismimi ekledim. herkes eklerse birbirimizi tanımış oluruz. güzel olur.[signature][hline][email protected] Level 46 Grunt Stormwaker the Tauren Druid of Dunemaul Realm, Private of i Am [Bu mesaj Zeppelin tarafından 14 Ekim 2005 16:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar