Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türkiye playy off ta


burninglife

Öne çıkan mesajlar

inşallah gidicez almanya'ya.
fatıh terım'le bu ıs olur gıbı gelıo bana adam hırs ve pres yapabılecek adamları oynatıo.sadece teknık yetmıo adam ıcın.[signature][hline]İnsanı ayakta tutan kinler ,öfkeler ,inatlar vardır.Aşılmaz engelleri aşırtan duygular vardır.İşte ben o duygularla beslendim Selimiye'de...
O duygular kan oldu damarlarımda... KAN!..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Slovakya'yla biz zamanında aynı grupta değil miydik? İçerde de dışarda da yenmiştik. Adamlar kuvvetlenmişler demek.

Yok ama onlar Portekiz'in grubundaydı, değil mi? O grupta Portekiz'den başka iyi takım yoktu, Lihtenştayn ve Lüksemburg vardı o grupta, anlayın artık ne kadar kaliteli bir grup olduğunu.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation.
The world will have to deal with us. "
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

slovakya bi tek rusya yı gecmeyi basardı diyebiliriz.
ama rusyada eski gucunde degil.
hangi takım cıkarsa cıksın farketmez hepsi asagı yukarı aynı ayarda artık hersey bizim elimizde letonya maclarındaki cıvık oyunu bu kez tekrarlamayarak almanya ya gitmeliyiz[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

norveçte joan arne riise ve carew var yıldız olarak. bence muhtemel rakiplerin en güçlüsü. ama güçlü olması bizim işimize gelebilir pek kapanmazlarsa biz daha rahat kazanırız gibime geliyor.

slovakyadan neredeyse hiç oyuncu tanımıyorum. fakat kolay lokma değiller. 2 maçtan da beraberlik çıkartacak güçteler.

isviçre ise pek adı şanı duyulmamasına rağmen alexander frei ile iyi top oynuyor. skor dezavantajından maçı çevirecek güçleri pek yok gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eurosport 6 play-off takımını incelemiş, bu da bizim hakkımızdaki görüşleri:

said:
Turkey

Turkey will have to endure the stress of a further two games yet again, making it the fourth successive major tournament they have had to qualify for by way of a playoff tie.

Their form in such games does not give a great deal away, having beaten the Republic of Ireland to reach the 2000 European championship and Austria to make the 2002 World Cup in which they reached the semi-finals. They lost in the most recent playoff though, to Latvia for a Euro 2004 slot.

Despite being a seeded team, the Turks will surely rue missing the opportunity to qualify automatically for the Welmeisterschaft, and won't be relishing the prospect of a potential banana skin tie in November.

Prediction: Turkish slip-up not unlikely...


Kabataslak çeviriyle; seribaşı olmasına rağmen Türkler Dünya Kupası'na otomatikman katılabilecekken play-off'a kalmanın üzüntüsünü yaşıyorlar ve Kasım'da ayaklarını kaydırabilecek bir eşleşmeden de hoşlanmayacaklardır.
Tahmin: Türk aksiliği olasılık dışı değil.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation.
The world will have to deal with us. "
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

biz oyunumuzu oynadıktan sonra , varsın rakipler düşünsün.

norveç gelmesini tercih ederim.. en önemli rakipleri carew türkiye milli takımının orta saha elemanlarıda , defans adamlarıda çok iyi tanıyor. oyun yapılarıda az çok oturmuş , belli olan bir ekip.

isviçre veya slovakyayı ise türk futbolunun çok ta yakından tanıdığından bahsedemeyiz. ayrıca , yeni oluşan türk futbol kimliğine ( ilerde basan , çok pas yaparak topu ayağında tutan ve mümkün olduğunca topu şişirmeyen) norveçin fizik yapısı güçlü ve nispeten ağır oyunculardan kurulu kadrosu , pek te bişey yapamaz.

tek çekincen eğer norveç çıkarsa deplasmandaki hava şartları.[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Slokvaklya ne kadar kötü olursa olsun, Çekoslavak ekolü, çok hızlı oynuyorlar. Hızlı oynayan takımlar genelde bize ters. Slovakya ile daha önce oynayıp kazanmış bi takımız, Karhan dan başka opynayan adamları da yok belki, ama adamlar ters işte. Hızlı oynayan takımlar her an sürpriz yapabilirler. Ben İsviçre derim. Ama Norveç'in de korkulacak bi yanı yok bence. Carew Türkiye liginde kaç gol attı ki milli takıma atacak?[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...