votkatonik Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 walla aşk gibi yoktur, parayla nereye kadar mutluluk diorm benm görüşürm[signature][hline]hayatın değerini bilmeli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 hem aşk hem para:D ikiside gerekli bnce bu arada, sanki daa önce açlmıştı bu.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 direk para.paran olursa aşk kafadan olur zaten[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Para tabiki, paran olduktan sonra sağlığında yerinde ise yapamayacağın yok. "Sağlık, Para , aşk" benim sıralamam. : )[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Artık bu devırde leyla mecnun hıkayesı kalmadı.Mantık evlılıgı cok var.Kadınlarda artık paralı erkeklere bakıyorlar.Cebı doluysa o erkek tamamdır... mantık evlılıklerıne kafam.....[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 walla diorumki para yonetir her turlu[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 warya bu topic daha önceden en az 10 kere açıldı yeter artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: huntercik, 13 Ekim 2005 16:36 tarihinde demiş ki: Para tabiki, paran olduktan sonra sağlığında yerinde ise yapamayacağın yok. "Sağlık, Para , aşk" benim sıralamam. : ) aynen katıldım tam dusuncelerım walla[signature][hline]yalnızız sonuçta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuzeysan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Yalan oLan 2 Sey Arasinda Secim Yapmak zor...[signature][hline]Kaderimse Cekerim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: huntercik, 13 Ekim 2005 16:36 tarihinde demiş ki: Para tabiki, paran olduktan sonra sağlığında yerinde ise yapamayacağın yok. "Sağlık, Para , aşk" benim sıralamam. : ) Ask olduktan sonra , sagliginda yerindeyse yapamayacagin is yok bence =) Paran olunca;parayla bi hatunla yatip kalkarsin ve ya birisi seninle sirf paran icin beraber olur . mutlu olcak misin ki o zaman...[signature][hline]lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Aşk[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 aşk bide garbage[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bencede aşk daha agır basar.. gerçi para olmadan da yaşanmaz ama..aşk derim genede..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 a$k mi parami hep a$k derdim a$ka kusdum para plz[signature][hline]Always Club Mode On Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Aşk dururken paraya bakmam bile ama aşk AŞK olacak[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 etrafda a$k ik oluncak insan yoqqi baba a$k diince icim bi kotu oluor uzuluorum para diorum ama istemeden...[signature][hline]EMESEN SIPEYS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: vaniLLe, 13 Ekim 2005 16:49 tarihinde demiş ki: said: huntercik, 13 Ekim 2005 16:36 tarihinde demiş ki: Para tabiki, paran olduktan sonra sağlığında yerinde ise yapamayacağın yok. "Sağlık, Para , aşk" benim sıralamam. : ) Ask olduktan sonra , sagliginda yerindeyse yapamayacagin is yok bence =) Paran olunca;parayla bi hatunla yatip kalkarsin ve ya birisi seninle sirf paran icin beraber olur . mutlu olcak misin ki o zaman... Aşk karın doyurmuyor ve bir süre sonra bitiyor. Zaten paran olupta aşksız kalacaksın diyede birşey yok. [signature][hline]swift,silent,deadly mercenary [Bu mesaj huntercik tarafından 13 Ekim 2005 17:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Kesinlikle para. Alacağım bi ferrari beni terketmez,ama aşkımm terkedebilir.Yanii.[signature][hline]Buz Noob W/MO =GW= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 $uan zorla da olsa a$k ama para :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 para :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 hicbiri:P[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 para olmadığında ztn bir evlilikte ne kadar aşık olursanız olun sorunlar çıkar,o yüzden de ikisi de!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 evlenmesem de olur :) aşk[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 parasız helaya bile gidilmez oldu artık para olunca aşk da daha bi güzel oluyo. ne insanlar gördüm cebinde parası yok loy loy loy[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 aşk olunca; dünyanın en güzel kızı mı? para olursa: hiç bitmeyecek mi? o yüzden ikiside değil, veya bu ne biçim soru dfıkl qweklhejklwqerfıoe[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar