Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş üstünde yakalanan japonlar veya caponlar 16+

horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

Bu tarz birşeye ben Türkiye'de Migros otoparkında bizzat şahit olmuştum. Detayını yazamam ama,1. linkte hepsinden farklı olan bir resim var. Aynı onun gibiydi durum :)[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

Sosyal ağlarda paylaş

said:
edi, 14 Ağustos 2005 20:26 tarihinde demiş ki:
yaziktir gunahtir yaa, yapilir mi bu, herkesin evi barki olamiyo ki musait :). yalniz hani evi barki yok da yani bu adamlar da arabalarda evlerinde gibi ustler falan ciplak... ve fakat yine de komik degil, sadece insanin baskalarinin kotu durumuna gulme durtusu iste.. siz ve sizin kiz / erkek arkadasiniz olsa ordaki ya?

komik komik!

ben olsam once dumur olurum
sonra hatirladikca gulerim

roflmao falan oldum
enteresan insanlar bu cekikgozluler[signature][hline] sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Katanalıya karşı ciddi üstünlüğü var fotoyu çekenin yani öncelikle ayakkabılı, ayrıca arabadan çok uzaklaşamaz katanalı çünkü malum çıplak ve tabii birde koşup yakalayamayıp kötüm kötüm geir dönerken resimlenmek var. hehe elde katana kıyafetsiz sokakta yürüyen bir adam hehe.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Sosyal ağlarda paylaş

Yok ayrı arabalardır yaw...

Buarada o katanalı adamı hayal bile edemiyorum yaa.

Düşünsenize sokağın ortasında önce elinde fotoğraf makinesi olan biri kahkahalar ata ata son hızda topuk...

Arkasından donsuz, sırf gömlekle elinde katana olan biri "gel lan kaçma şerefsiz" diye koşturuyo sallana sallana
Sosyal ağlarda paylaş

arabadan baska yer yok mudur kardesim evleri yok mu bunların :)

yanlız tipler inanilmaz puhahua falan derken 2.linke basma hatasına dustum birden bastigim anda katanayi gormem bir oldu ve yerlere yattim :D adam direk kapıya yonlenmis olamaz boyle bir olay kapıyı acmayada niyeti yok hani kirip cikacak :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...